Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Sport - Jagodina

Započeo autentik, 29-09-2006, 08:58:27

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 30 gostiju pregledaju ovu temu.

KIMI

Osta Jagodina bez najveceg pojacanja Zvezdana Terzica. Sad cemo da gubimo sve cesce.

Black

Voždovac - Jagodina 1 - 1 . Izjednačili smo u 90 minutu golom Igora Pavlovića sa 30 metara iz slobodnog udarca. Ponovo smo veći deo utakmice odigrali sa 10 igrača zbog isključenja Vasića . Dobro za nas je to što je i Javor kao domaćin igrao samo 1 - 1 sa Novim pazarom i što je Metalac izgubio u Čelarevu . I dalje zaostajemo 2 boda za Javorom ali bežimo sada 2 boda trećeplasiranom BSK-u ( ili Metalcu) U subotu u Jagodinu dolazi tim sa začelja tabele Radnički iz Pirota i to je prilika da pred popunjenim tribinama popravimo gol - razliku. Lično mislim da ako je i bilo muljanja , bilo je dok smo igrali u Srpskoj ligi a da sada nema toga mada ja FSS stalo da se fudbal malo iseli iz beogradskog ,,kruga   dvojke'' pa su nam samo u tom smislu naklonjeni.

GODO

2 crvena kartona u 2 kola,malo li je? Ili su nam igraci malo nervozni ili pocinju da nas stroje? Za krug dvojke se slazem,vala ga bas preterase.

autentik

Početkom ove godine preminuo je najvatreniji navijač Jagodine kako fudbala tako i svih sportova u Jagodini

To je onaj čovak sa megafonom koji stalno priča  VREME JE DA GA PRIME

Dak

Sad ne znam da li sam se navukao na foru,al' koji ti je taj?!

autentik

Black

Nije fora , radi se o najvećem navijaču Jagodine ( u svim sportovima) čika Jovi Užaru koji je preminuo početkom ove godine. Pamtićemo njegove duhovite komentare koje je izvikivao preko svog omiljenog megafona. Neka mu je laka zemlja!

Dalibor84

Долазим за викенд у Јагодину па ме интересује у колико сати се игра против Радничкон Пирот јер би волео да дођем и одгледам утакмицу?

autentik

Black

Jagodina danas igra sa Radničkim iz Pirota a ja na poslu, jbg...Očekujem detaljan izveštaj na ovim stranama , autentiče...

autentik

Ma nema problema

samo ne znam dail igraju od  13:30  ili 14h

autentik

autentik

Očajna igra naših ali nekako penalom smo došli do gola i do Tri boda

Jagodina 1 : 0 Pirot

stižu slike

autentik

Evo par slika

Black

Video sam na nekom sajtu Prve telekom lige da smo igrali skoro komplet sa rezervnim timom . Ma nije važno , pobeda je pobeda ! Metalac ( Gornji Milanovac ) je izgubio u Novom Sadu sa 2 : 1 i to nam ide u prilog . Još sutra da izgube Javor i BSK...Ma draćemo mi Zvezdu dogodine , ja vam kažem...

Black

A i pohvala autentiku na pravovremenom izveštaju sa utakmice . RESPECT !

Black

Sevojno - Javor 0 - 0 , Mladenovac - BSK 0 - 1. tabela : 1. Javor 39 , 2. Jagodina 39 , 3. BSK 37, 4. Metalac 34 itd. Sledeća utakmica je u sredu kada Jagodina gostuje u Borči ekipi BSK-a

Black

Fudbaleri Jagodine pobedili su trenutno trećeplasiranu ekipu BSK u Borči rezultatom 1 - 0 i tako napravili veliki korak ka osvajanju jednog od prva dva mesta i tako se direktno plasiraju u Super Ligu . Na ruku nam idu i ostali rezultati : javor je samo remizirao na svom terenu dok je Rad svoju utakmicu izgubio . Uz Jagodinu , Jedino je Metalac osvijui sva tri boda od ekipa koje su na vrhu tabele . U subotu u Jagodinu dolazi upravo ekipa Metalca iz G.Milanovca i eto lepe prilike da pobedom gotovo osiguramo elitu . ( i deremo Zvezdu sledeće godine , naravno)

Black

xexexex , osvijui... osvojio , jbg

Black

Nažalost , ipak je Javor uspeo u finišu utakmice sa Sremom da postigne gol pa je slavio sa 1 - 0. Tabela :1 .Javor 42 , 2. Jagodina 42 3 BSK 37 , 4. Metalac 37 bodova......