Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Sport - Jagodina

Započeo autentik, 29-09-2006, 08:58:27

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 97 gostiju pregledaju ovu temu.

autentik

Ljudi ide li ko Sutra  na fudbalsku utakmicu

Didi

autentik

e jbg.  negde u 15 minutu smo poveli sa  1 : 0

a oni su izjednačili 5 minuta pred kraj - i to autogol koliko sam ja mogao da vidim

Konačan rezultat  Jagodina 1 : 1 Borac iz Čačka

ps. mada ni mi ni oni nemamo pojma da igramo ali dobro, nadamo se da će se popraviti

a nije bilo ni sreće na terenu

svajcarac

Kako je pocelo treca bi trebalo da bude (sreca) pobeda.
Nego ima li negde da se vide golovi ?

autentik

svajcarac

Hvala "gazda" na slikama.
Steta sto ne preuzmete bar golove od neke TV.kuce i stavite kod Vas.
Vidim da stadion bio 1/2 prazan-steta ocekivao sam na premijeri puno vise navijaca.

autentik

pare, pare  treba

neće svako da da

a za Snimak - može i to ali veliko cimanje da se taj gol iseče, pošto je kod njih to sve u Formatu od 10 giga

pa treba vreme da se prvo iseče, pa da se iskonvertuje

veliki posao  -  jbg. moraćeš da se zadovoljiš slikama

autentik

RAD   0 : 1   JAGODINA

Pobeda Jagodine

Louis

Ohoho! Prva pobeda! Nadam se da ce ih biti jos barem 15!

Black

Vidi , vidi , pa Zvezda je prva na tabeli....ups , pa ja okrenuo novine naopačke .....xexexexe (vrlo pakosno)

Black

autentik

heheheh

bilo bi ludo kad bi ispali u PRVU LIGU

Black

Ma daće im Jagodina 3 boda , pa neće ispasti, hahahaha. Ma nemoguće je da ovako slabo igrate , ima tu nešto drugo...hoće veliki tata da kupi jeftino Zvezdu ( sa svih 10-ak hektara zemljišta) , da sruši stadion, rasproda parcele (i zaradi 10 x više) a Zvezdi da napravi nov stadion u Ovči ili Borči....

neko

pa i treba da ga napravi u ovci ili borci jok u centar grada pa mi ti nadji soluciju kako da ja ko gospodin covek odem na utakmicu autom parkiram ispred stradiona i odgledam mec i vratim se kuci!!

inace jagodina dovela pojacanja mlade i perspektivne crnce pocelo da se radi po modelu francuske odes u afriku dovedes 2-3 klinca unes ih za dzabe i sutra dan bar jednog prodas za neke lepe pare a mozda cak i postane super zvezda!!

Dak

To se zove i trgovina robljem:-)

masic

jel se zna kakvi su crnci jel ce biti pojacanja.

Dak

Citat: masic  04-09-2008, 12:25:35
jel se zna kakvi su crnci jel ce biti pojacanja.
To mozes da pitas i zenske po gradu.A bas me zanima da li je tacan glas koji ih bije :-)

autentik

e video sam ih

pa CRNI skroz

svajcarac

Al vrede nesto ti "cokoladasti" ili ih je "gazda" doveo da pojaca natalitet u gradu.

svajcarac

Procitao na B92 da se utakmica Jgd-Vojvodina prenosi direktno (nedelja 16.30) na TV. Zna li neko jel`to ev.i na satelitu za nas koji smo dalje (nema jos programa za taj dan) ili samo na RTS 1 ili 2 ?