Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Obraz u Ćupriji

Započeo midjor, 06-02-2009, 09:26:41

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Alkar

Citat: obrazovac  24-04-2010, 13:40:19
ево аутентик што сад не интервенише због овог комуњаре????????????????????
а???????????????
него сви нападате нас
доћиће још наших на форуму!

Ovo je smajli iz autentikove kolekcije. To je valjda dozvoljeno?

Cek da proverim jos jednom

:xq045:

evo radi   :aq21:

SrbijaSrbima

wq52 :xq065:
Закон државе Србије :
-Свака особа има право на слободно изражавање личног мишљења ( и нико га у томе не може успоравати)
ако нас будете бановали , аутентик тиме крши закон државе Србије ... итд... итд...  :aq28:

SunđerBoba

Citat: SrbijaSrbima  24-04-2010, 13:40:58
За шта да интервенише ,,аутентик'' - да интервенише за слободу говора ? и демократију коју сте ви увели ?  wq18

Zašto? Zato što ste malo izgubili kompas.

Citat: SrbijaSrbima  23-04-2010, 17:18:31
да , али сам УНбанован . Мислим да би требало лепо да коментаришемо
наравно напишите све што вас занима

SrbijaSrbima

Citat: SunđerBoba  24-04-2010, 13:45:21
Citat: SrbijaSrbima  24-04-2010, 13:40:58
За шта да интервенише ,,аутентик'' - да интервенише за слободу говора ? и демократију коју сте ви увели ?  wq18

Zašto? Zato što ste malo izgubili kompas.

Citat: SrbijaSrbima  23-04-2010, 17:18:31
да , али сам УНбанован . Мислим да би требало лепо да коментаришемо
наравно напишите све што вас занима

ја стојим иза тога али ипак : ЈА ЊЕГА ХЛЕБОМ , ОН МЕНЕ КАМЕНОМ , како се каже ;) он тебе вређа а ти да му не узвратиш , па не може то тако :) .

SrbijaSrbima

Колико ја видим ја овде никога нисам називао погребним именом , нити рекао да треба да умре , нити споменуо СМРТ . А исто овде видим са противничке стране , да они крше закон , и тиме је предвиђена максимална законска казна или (затворска) казна . Када нађете доказ лични о мени да сам некоме претио смрћу слободно ме пријавите полицији

SrbijaSrbima

Citat: bevana  24-04-2010, 13:51:38
gde vidis smrt sa protivnicke strane???:)
ЈА - са противничке стране нисам рекао да је поменута СМРТ него неке речи , реченице које су против закона државе Србије :)

SunđerBoba

Citat: SrbijaSrbima  24-04-2010, 13:50:07
Колико ја видим ја овде никога нисам називао погребним именом , нити рекао да треба да умре , нити споменуо СМРТ . А исто овде видим са противничке стране , да они крше закон , и тиме је предвиђена максимална законска казна или (затворска) казна . Када нађете доказ лични о мени да сам некоме претио смрћу слободно ме пријавите полицији

Veruj mi da grešiš. Niko ti nije ni rekao da si nekog nazivao pogrdnim imenima, ali ponašaš se nasilno, i ti i tvoj pajtaš. A to je takođe kažnjivo po zakonima zemlje za koju se "borite". A dokaza za vaše nasilničko ponašanje, samo na ovoj temi ima koliko hoćeš. Mislim, kako hoćete, mene to uopšte ne interesuje  :aq28:

SunđerBoba

Citat: SrbijaSrbima  24-04-2010, 13:53:22

ЈА - са противничке стране нисам рекао да је поменута СМРТ него неке речи , реченице које су против закона државе Србије :)

Da, samo da te informišem. Termin "zakon države Srbije", kao jedinstveni pravni akt, ne postoji.

SrbijaSrbima

Citat: SunđerBoba  24-04-2010, 13:53:38

Veruj mi da grešiš. Niko ti nije ni rekao da si nekog nazivao pogrdnim imenima, ali ponašaš se nasilno, i ti i tvoj pajtaš. A to je takođe kažnjivo po zakonima zemlje za koju se "borite". A dokaza za vaše nasilničko ponašanje, samo na ovoj temi ima koliko hoćeš. Mislim, kako hoćete, mene to uopšte ne interesuje  :aq28:
дај ми реч-еницу где сам се понашао ,,насилно''

SrbijaSrbima

Citat: SunđerBoba  24-04-2010, 13:55:08

Da, samo da te informišem. Termin "zakon države Srbije", kao jedinstveni pravni akt, ne postoji.
, уреду УСТАВ ДРЖАВЕ СРБИЈЕ ;) нема везе ИПАК КРШИТЕ ЗАКОНЕ У УСТАВУ ДРЖАВЕ СРБИЈЕ

Alkar

Citat: SrbijaSrbima  24-04-2010, 13:56:23
Citat: SunđerBoba  24-04-2010, 13:55:08

Устав , или закон је једна иста ствар , уреду УСТАВ ДРЖАВЕ СРБИЈЕ
:aq05:

SunđerBoba

Citat: SrbijaSrbima  24-04-2010, 13:55:26
Citat: SunđerBoba  24-04-2010, 13:53:38

дај ми реч-еницу где сам се понашао ,,насилно''

Citat: SrbijaSrbima  24-04-2010, 13:34:31
Јел тебе мама научила кад си био мали да не сереш ? а да ли те је неко научио да убудуће сакријеш своју ,,ИП'' АДРЕСУ... овако ћеш само да наје**ш

SunđerBoba

Citat: SrbijaSrbima  24-04-2010, 13:56:23
уреду УСТАВ ДРЖАВЕ СРБИЈЕ ;) нема везе ИПАК КРШИТЕ ЗАКОНЕ У УСТАВУ ДРЖАВЕ СРБИЈЕ

Pazi, možda si ti iz neke druge Srbije, u ovoj u kojoj ja živim, to niti je bilo, niti će biti isto. Sorry  

Još jedna informacija za tebe. Ustav zemlje u koju se kuneš, ne sadrži nikakve zakone  :aq28:

FLOYD

KAO STO RECE BORA   NEGO, DA SMO MI SVI :aq26: PA KO PRETEKNE....

SrbijaSrbima

Citat: bevana  24-04-2010, 13:57:24
evo ti :Јел тебе мама научила кад си био мали да не сереш ? а да ли те је неко научио да убудуће сакријеш своју ,,ИП'' АДРЕСУ... овако ћеш само да наје**ш
уреду , да ли сам му ја рекао да је мајмун , коњ педер, ретард ? или слично ? НИСАМ ;) реч немој да сереш или слично се не односи погребним именом на особу којој сам то рекао :)

SunđerBoba

Citat: SrbijaSrbima  24-04-2010, 13:59:50
Citat: bevana  24-04-2010, 13:57:24
evo ti :Јел тебе мама научила кад си био мали да не сереш ? а да ли те је неко научио да убудуће сакријеш своју ,,ИП'' АДРЕСУ... овако ћеш само да наје**ш
уреду , да ли сам му ја рекао да је мајмун , коњ педер, ретард ? или слично ? НИСАМ ;) реч немој да сереш или слично се не односи погребним именом на особу којој сам то рекао :)

Tačno je, nisi mu sve to rekao. Ali vešto preskačeš, da si mu rekao da će da naj**e! Da li to u tvojoj srboji znači da ćeš da ga vodiš na ručak?

SrbijaSrbima

Да има неких насилних реченица , томе што сам ја написао , вероватно то небих ни писао . А пошто нема нисам насилник ;)
само немојте ви комунисти да ме учите памети , ви што сте бежали са часова и од школе сте видели само ВЕЛИКИ ОДМОР

SunđerBoba

Citat: SrbijaSrbima  24-04-2010, 14:03:46
Да има неких насилних реченица , томе што сам ја написао , вероватно то небих ни писао . А пошто нема нисам насилник ;)
само немојте ви комунисти да ме учите памети , ви што сте бежали са часова и од школе сте видели само ВЕЛИКИ ОДМОР

Pazi da je komunizma, znao bi se neki red, ali to je druga priča.
A ovo za bežanje sa časova ti je vrh, ali ozbiljno. Vrh! Želim ti lep život  :aq28:

Alkar

Citat: bevana  24-04-2010, 14:02:14
ima i tvoje : боље да се бринеш и да пазиш шта радиш.... а ако ми тебе нађемо има да се вратиш одакле си дошо! КОМУЊАРО!

a pretnje su isto,beze,zabranjene???  :aq15:

Bevana jel znas da ova ista recenica opasnije zvuci kada je napises ti nego ova dva komedijasa  :xq005:

SunđerBoba

Citat: Alkar  24-04-2010, 14:06:17
Citat: bevana  24-04-2010, 14:02:14
ima i tvoje : боље да се бринеш и да пазиш шта радиш.... а ако ми тебе нађемо има да се вратиш одакле си дошо! КОМУЊАРО!

a pretnje su isto,beze,zabranjene???  :aq15:

Bevana jel znas da ova ista recenica opasnije zvuci kada je napises ti nego ova dva komedijasa  :xq005:

To je zbog legitimiteta  :xq001: