Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

od kada vise se ne rade kartice 064

Započeo NESA-SRB, 20-02-2009, 09:45:39

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

NESA-SRB

danas sam bio u mts prestavnistvo u jagodinu i hteo sam da uzmem karticu 064 kazu vise se nece proizvoditi samo ce sada biti 065 broj neznam zasto a najvise ima 064 brojeva pozdrav

gremlin

koja je to logika, nemam pojma, pa to im je prva mreža.

NESA-SRB

danas je i mene to zacudilo stvarno mi nije jasno

Fanta

Meni rekli da su sve brojeve rasturili, pa zbog toga idu na 065

Mac

Louis

Pa, verovatno rasprodali kapacitet!

Fanta

Andrijana

O64 je već počela da trokira... Da neće možda ugasiti 064 kartice???

Louis

Citat: Andrijana  23-02-2009, 10:13:46
O64 je već počela da trokira... Da neće možda ugasiti 064 kartice???
Nece sigurno da ugase, jer ima ljudi sa kojima imaju ugovorne obaveze.
A sto kazes da 064 trokira? Ja je koristim i manje imam problema s njom nego sa 063.

NESA-SRB

nece da ugase kazu nemaju kapacitet pa nek izdaju kartice koje su izgubljene a nisu u funkciji zar kombinacija 064 sa 7 broja je ispunjena potpuno,cisto sumnjac koliko polomljene kartice vidjam po ulici,zasto te brojeve ne stave u funkciji ,ovako ako nastave i 065 ce ubrzo popuniti neznam kako funkcionisu centrale za mobilnu telefoniju

Andrijana

Trokira, mislila sam da si mi se u poslednje vreme dešava da nemam mrežu ili pošalje istu poruku više puta i tako to. Ranije mi se to nije dešavalo, a koliko je dugo već imam,tj. svi u kući imamo 064 i jedino tata nema problema!!!

Fanta

meni uopšte ne trokira 4-ka. Sasvim normalno. Signal uvek, sms poruke redovno dolaze i odlaze.

Luna

@fanta
a mozda poruku saljes samo jednom?!
tu je razlika.