Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Pitanja moderatorima!!!

Započeo gremlin, 06-03-2009, 19:32:01

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

gremlin

Zašto brišete poruke koje nisu ni uvredljivog karaktera, ni ono sve ostalo.

Jesu OFF, ali na nekim temama se dozvoljava, a na nekim ne. :aq17: :aq22:

gremlin

Ne mislim stvarno, trigliceridi i holesterol su bili pomenuti u svakoj poruci, u čemu je problem. :aq17: :aq22:

gremlin

misliš da niko neće da odgovori

government

Malo je bez veze da se briše van teme, nije bre ovo saslušanje pa da razgovor ne sme da skreće sa teme. Zamislite da sedite u kafani i mora da se priča samo po temi , ko će da priča na taj način?Ajde da se napravi jedna tema za van teme pa da se piše po volji

gremlin

Ma to neko sada trenira strogoću, lepo neka kaže šta su kriterijumi, a ne ovako :aq17: :aq22: :aq18:

gremlin

Nemože ni nedelju dana da prođe,a da te neko ne polije vodom

:xq024: :xq024: :xq024: :xq046: :xq046: :xq046:

Louis

Citat: gremlin  06-03-2009, 19:45:40
Nemože ni nedelju dana da prođe,a da te neko ne polije vodom

:xq024: :xq024: :xq024: :xq046: :xq046: :xq046:
E... Onda smo naj...li od tolikih Gremlina! :xq005: :xq005: :xq005:

gremlin

Ma vidiš da modovi otišli na odmor i polaveli od muke :xq005: :xq005: :xq005:

gremlin

bebironac

nisam u toku sta je obrisano?

evo jednog saveta za gremija ako ti obrisu post ti napisi ponovo(samo ako nije vulgaran i uvredljiv),ako te obrisu ponovo ti opet ali sledeci ga put ne pisi budi siguran da su ga procitali oni koji su trebali da ga procitaju,a onda kreni u napad na moderatore i na autentika

gremlin

Upravo to se i desilo meni bevani i governmentu, dva puta su pobrisali sa jedne teme poruke koje nisu bile nikakvo vređanje i te fore, zato sam i otvorio ovo, ali se sada ne oglašavaju

Lepo sam postavio pitanje po kom kriterijumu se briše.?

bebironac

znas li ko je brisao?

meni kad su autentik i mac par puta brisali postove,rekli su mi i zasto,i uvek sam znala ko me brise

gremlin

Fanta

nije Autentik, nije Fanta, ko li je onda?  :aq15:

Fanta

ne mogu da se setim, ja sam 50% gej  :xq005: :xq005: :xq005:

bebironac

hahahahahaha verovatno mala generalica

bebironac

mala ne zezaj se sa nasim postovima da te fantica ne stigne

gremlin

Andrijana ti si tico wq45 wq45 wq45

ima da pustim na tebe  Bilj..... Kov....   Vučko  :xq005: :xq005

Fanta

Pa pokazuje gazdi da je nije uzalud imenovao... vredna cura, vredna...

eeeeee, da smo sve mi tak' vredne
očas bismo u Evropu ušle  :aq24:

Mac

Moguce je da sam ja obrisao neke komentare, ali to je zato sto ste poceli da skrecete sa teme pa ja ajd da preduhitrim to pre nego sto se razvije tema u suprotnu stranu. A nismo u kafani nego smo na forumu i sad ako neko hoce nesto da prica sto nije vezano za temu on lepo otvori temu o tome sta hoce da prica i resen problem, taman manje posla za nas moderatore i ljudi kada citaju neku temu koja im je bitna ne moraju da citaju i stvari koji nisu vezane za odgovarajucu temu.