Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Ja sam danas....

Započeo gremlin, 26-03-2009, 11:57:17

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

Luna

aqua park :xq003: i to u septembar..uf i nije nesto!

zar ti nimalo nemas grizu savesti prema onima  koji se mrznu,kisnu....izgubise lepu braon boju i pored nekupanja  :aq16: :aq16: :aq16:

mazi kozu rakijom,i to da je ljuta :xq005:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Luna

koje cesanje,pa da skinem boju :xq003: a jes mi bila luda boja!

Luna

pa ti mozes da se suncas,sto to ne radis,imas sunce?

Luna

napisala

moj  5555-ti post!!!! :aq07: :aq07: :aq07:

u to ime  :aq26:

uz veliku pozrtvovanost i trud,dodjoh do ovog broja!
bilo je i teskih trenutaka ali je ljubav prema Forumu pobedila!!!
nije lako bilo pisati stalno sa metlom iznad glave, iako znas da nisi najveci sljam za ciscenje!
nadam se da cu sa ovih 5555 da steknem neke privilegije :aq15: mozda  pravo da jednom mesecno bar kazem ponekom ljudski sta mu mislim.
naravno,samo ako se ukaze potreba.

zdravlje

Citat: Luna  03-09-2009, 22:07:43
nadam se da cu sa ovih 5555 da steknem neke privilegije :aq15: mozda  pravo da jednom mesecno bar kazem ponekom ljudski sta mu mislim.
naravno,samo ako se ukaze potreba.

to slobodno reci i bez ikakvih privilegija
naravo bez uvrede...

:aq04:

zdravlje

Luna

@zdravlje
kad sam ja kog vredjala? :xq006:
imam samo ostriji jezik ponekad.

Svilena

E, pa Luna, čestitam ti, sa malim zakašnjenjem, na 5555-om postu. Vidim da se niko nije setio da čestita - što stvarno nije lepo, a kamo li da primeti da ti se metla izlizala i da je red da dobiješ novu za sledećih 5555 postova.

U to ime, primi ovaj moj skromni dar

i ne daj da te obesrabruju!

Luna

:xq005: :xq005: :xq005:
hvala!
posebno na metli....znas li mozda kolika joj je drska?

Svilena

:xq005: :xq005: :xq005:
:aq15: paaaaaaaa, možda jedno 25 santima... može?

Da tražimo veću da se ne savijaš?

Luna

25 cm  :xq003: iju crnaaaaaaaaaaaaa...

pa dobro,ako bas nioje bilo druge,ali da bude i jedna rezervna,za svaki slucaj,da ne gubim vreme cekajuci reparaturu.

zdravlje

@Luna:
oshtar ti bre jezik ki noz :)

Luna

ponekad je ostar!
ili iskren mozda?

inace.....ja sam danas dobila kaznu za parkiranje  :aq16:

zdravlje

pa zasto ne placas parking ?
ili si stala u zabranjenoj zoni ?

:aq18:

Luna

stala sam na zabranjenom da napisem hitan SMS i odmah je prisao taj tip da pise kaznu!
rekla sam mu da hocu samo SMS da napisem,sto je dozvoljeno, a on je i dalje pisao.
kad je okacio kaznu,ja sam izasla i otisla u soping 2 sata,kad vec placam kaznu,bar da znam zasto!
gledao me u cudu.

SunđerBoba

Citat: Luna  04-09-2009, 14:05:41
stala sam na zabranjenom da napisem hitan SMS i odmah je prisao taj tip da pise kaznu!
rekla sam mu da hocu samo SMS da napisem,sto je dozvoljeno, a on je i dalje pisao.
kad je okacio kaznu,ja sam izasla i otisla u soping 2 sata,kad vec placam kaznu,bar da znam zasto!
gledao me u cudu.

Šta, odmah prišao da piše kaznu!?
E bre šta ti je truli zapad! Ovde bi za te pare mogla da ispsuješ radnika Parking servisa, da pokušaš da se fizički obračunaš sa njim, istim povodom okupiš masu radoznalog sveta, a i čekali bi te petnaest minuta! Šta ti je život?!

Luna

draga boba,
zasto da se psujem kad znam da sam napravila prekrsaj,a ostala sam duze,jer mi je ista kazna i za 5 minuta i za 5 sati!

a za psovku bih platila debelu kaznu (kazna je 10€ icak  i ako pred njim bacis cedulju sa kaznom!!!),
za fizicki obracun najverovatnije kaznu i zatvor;
a sto se mase sveta tice,niko se nebi ni okrenuo,jer svako gleda svoja posla!
ovako imam "samo" 25€ kazne.

e sto ti je zapad....tako se vaspitavaju ljudi. ma bezi nedaju ti ni da se psujes,bijes,pljujes.... kakav je to zivot?:aq25:

SunđerBoba

Citat: Luna  04-09-2009, 18:56:24
draga boba,
zasto da se psujem kad znam da sam napravila prekrsaj,a ostala sam duze,jer mi je ista kazna i za 5 minuta i za 5 sati!

a za psovku bih platila debelu kaznu (kazna je 10€ icak  i ako pred njim bacis cedulju sa kaznom!!!),
za fizicki obracun najverovatnije kaznu i zatvor;
a sto se mase sveta tice,niko se nebi ni okrenuo,jer svako gleda svoja posla!
ovako imam "samo" 25€ kazne.

e sto ti je zapad....tako se vaspitavaju ljudi. ma bezi nedaju ti ni da se psujes,bijes,pljujes.... kakav je to zivot?:aq25:

Pa to ti pričam....

Luna

razumem  :aq29: :xq001:

jadni mi,mozda sam zbog te diktature i pocela da sedim u ovim godinama  :aq21: