Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Ja sam danas....

Započeo gremlin, 26-03-2009, 11:57:17

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 15 gostiju pregledaju ovu temu.

SunđerBoba

Hahahaha!
Imam za to rešenje. Napravim pa podelim. Ne valja da stoje, a i nisu lepe kad se ohlade. Rešen problem. Svi siti i zadovoljni  :aq21:

Luna

Ja sam pre dve nedelje pravila kolac sa sljivama,jako se lako previ ali je lep,i pola pleha podelila komsiluku podelila.
Pola pojela sama,zato sad vozim bicikl.

SunđerBoba

Ja sam sa tom praksom završila  :aq29:

Luna

....vec u HAOSU..........
Katastrofa!!!
        Ustanem i nema vode  :aq16:, po prvi put u ovde,otvorim vrata da pitam komsije ono na njima cedulja da nocas od pola dva nema vode,lepili iz Gradskog vodovoda a nas nisu budili...znaci umivaj se kiselom vodom! I zapiranje naravno!
        Otvorim Alkarov post o pasosima i setim se da nisam prenela vizu iz starog u nov pasos,bice problema....

Dalje ne smem,sta li ce jos biti  :xq003:

Luna

...znala sam,evo ga i Maser pise nebuloze ....
sta je sledece?
Bem ti ovakav pocetak nedelje  :aq16: :aq16: :aq16:

government

Sto mu gromova sad mi se jedu kiflice, eto šta ste  mi napravile !

Luna

Idi kod Bobe,ostavila je ona sigurno za tebe.  :aq17:

government

Misliš?
Boboooooooooooooo jel imaaaaa jednaaaaa kiflicaaaaaa!?

SunđerBoba

Citat: government  28-09-2009, 08:28:36
Misliš?
Boboooooooooooooo jel imaaaaa jednaaaaa kiflicaaaaaa!?

Nema! Nestalo! Ali ako je za tebe, ima ponovo da zamesim  :aq21:

government

Mesi, mesi neće ništa da ti fali !   :aq21:

Jel sa djemom il sa ćokoladom.

Lukumades fresko me sokolata ke krema

Luna

.... vode jos nema  :aq16: popravljaju jos.
Postavili na ulici na svakih 50m cesme da se zahvati.....boze,kako da se okupam,hladno je za na cesmu? :aq16:

SunđerBoba

Citat: Luna  28-09-2009, 16:42:25
.... vode jos nema  :aq16: popravljaju jos.
Postavili na ulici na svakih 50m cesme da se zahvati.....boze,kako da se okupam,hladno je za na cesmu? :aq16:

:xq005:
Što si ti razmažena žena!
Ovde voda nestaje toliko često, da to više niko ni ne primećuje. Kad nestane vode, niko te ne obavesti jer se to smatra nepristojnim. Odgovor na pitanje "Kada će voda doći?" ne zna apsolutno niko, jer to nikoga ni ne zanima. Kada bi kod nas, u slučaju nestanka vode, postavili česme na svakih 50m, sutra bi verovatno došlo do smaka sveta...
Nego, lepo ti "upregni" tvoje muškarce, svako po dva balončeta od po 10l, pa na prvu česmu. Vodu zagrej u dubokom loncu, da ti bude fina za tuširanje, i lončiraj se!
Čekaj ... nemoj da mi kažeš da nemaš šest balona od po 10l u pripravnosti?!

SunđerBoba

Luna

@boba

tih 6 balona ,i serpe ,i kofe pored WC solje, i lavorcice...imam uvak u PN,ali ovde je ovo prvi put za svo ovo vreme.
Nocas u pola dva nam nalepili cedulje po vratima,da nas ne bude.Bolje da me probudili da natocim vodu.
Za cesme sam i ja zinula,isla sam po vodu,cucim tocim i pevam:- Biljana platno beljese.....

Luna

uraaa,dosla voda  :aq08: ......zvao nastavnik mog dragog deteta  :aq16: :aq16: :aq16:

Boooozee,kad ce ovaj dan da prodje,bem ga kad je svanuo! :aq18:

SunđerBoba

...tako dobro, temeljno i suštinski iznervirana, da je to za medalju  :xq010:

Luna

...bila jako vredna.... :xq011:

Fanta

..........ok ............

SunđerBoba

...tako smorena...užas!

Fanta

umorna od glavobolje  :aq16: