Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Urodjeni znakovi i njihov znacaj!

Započeo Lule, 03-04-2009, 22:07:42

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Lule

Pozdrav za sve forumase,
otvorila sam ovu temu jer mnogo me zanima tumacenje urodjenih znakova na telu, i njihovo znacenje.
DA li neko od vas zna nesto o tome?

vesna05

Lule

Jeste, mislim na urodjene belege ili znakove.
Evo ja naprimer imam u obadve ruke u podlakticama dvije prave linije jedna je duza a druga kraca .
Volela bih znati da li to ima neki znacaj?

pozdrav,

Andrijana

Ja imam neki oblačak na levoj strani, kod kuka i Neku crticu, sa rezovima na desnoj nozi...

vesna05

Kazu da kada trudnica "ukrade" neko voce,odnosno uzme ne pitavsi prethodno i posle toga se pipne negde na bebi ce tu ostati beleg u obliku tog voca.Ja licno ne verujem u to ali tako sam cula.
Ja imam flekicu na levoj nadlaktici .

Lule

Citat: vesna05  06-04-2009, 19:33:45
Kazu da kada trudnica "ukrade" neko voce,odnosno uzme ne pitavsi prethodno i posle toga se pipne negde na bebi ce tu ostati beleg u obliku tog voca.Ja licno ne verujem u to ali tako sam cula.

DA li znate nesto o linijama na podlakticama, one su bezbojne, tj. boje koze ?

Branka

Ja imam mali beleg na desnoj ruci, izgleda totalno kao morski konjic, bas je sladak:)!

Andrijana

Pa, svi su beli... Ne???

@Vesna
I ja sam čula za to. Mada... Moraću to da proverim!!! Mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Fanta

Citat: vesna05  06-04-2009, 19:33:45

stalno su me gnjavili time dok sam bila trudna... sve govorili da pazim da nešto ne ukradem... ebote, ko da su trudnice kleptomani! hahahaha

reksys

Ja imam dva belega na levom stopalu.
Cudno je to da je iste imao moj otac i moja baba po ocu!!! Isto par,na slicnom mestu, samo je baka imala na desnoj nozi!!!
Ma ko jos veruje u to!!!
Slucajnosti postoje...

banebaki

ja imam mladeze u ovom obliku https://postimage.org/image/2tlod1l6s/ na vratu.crne tacke su mladezi   :aq15: :aq15: :aq15: :xq003: i kao sto vidite moze se povezati i napraviti ovaj znak (zvezdica) moze li mi neko pomoci sta znaci ovo