Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

'Ajde da se zezamo :)))

Započeo Dak, 04-05-2009, 00:52:25

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 20 gostiju pregledaju ovu temu.

Fanta

baš nemate smisla za umetnost

MASIRAM GASTARBAJTERKE

government

umetnik - umeće! ali gde !?

Luna

ja kroz moj celi zivot ne videh ovoliko kica ,ko ovde na jednom mestu.....ma za*ebo covek i Rumune i Kineze zajedno! :aq16:
sljasti ,svetli ,preobrazava se devojka u traktor,traktor pak u laboda...labud u sise......bem li ga boze sta je ovo! :aq16:

government

ne razumeš se bre u umetnost uopšte, sad je to novi  hit, posebno labud u sise !

sonja

pa ja mogu samo da pitam ,ko je ovde sta pio??? ili  su ovde zesce stvari u pitanju ...ali ja nista nisam koristila(racunajuci  od  aspirin  do tezih stvari )( izvinjam se da ova recenica nije kako  treba u ovoj zagradi )(ko da moje recenice imaju smsla), al' umetnost nesto ne vidim u gore navedenim  temamamamamamamamamam.......o  !al je ovo  vino obro  uuuu !

ljjudi ,ovo je trebalo da ide u kafanu ....aaaaaa!

government

Znam  ko će da nastrada ! 
:xq036:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Citat: government  12-07-2009, 21:45:29
ne razumeš se bre u umetnost uopšte, sad je to novi  hit, posebno labud u sise !

Ja se u labudove ne razumem ič.  :aq24:

Luna

...pice...ja dobijam 10l domace kad stignem  :aq08:  mogla sam i 20l ,ali ortak mi ima velike prohteve,trazi neke posbne tretmane, pa sam ga eliminisala!
mucicu se kako znam sama  :xq005:

maser i ne tebas,jos si mlad i zelen.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Luna

aaaaaaaaa,maser,kad dolazim ne pricam.....pa da mi olupis avion  :aq21: n,ne.. :xq007:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Ma ne bi ga ja ulupao skroz na skroz, taman posla, pa nisam ja takav. Samo bi mu malo potkačio levo krilo.  :aq21:

government

:aq25:  daj  mast  , nek ide život!

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Pa Luna se više razume u TAJ MAS'. Znaš onu foru: Was ist das ? Das ist kanta s mas'.  :aq24:

Luna

kanta mas...gover uzego se,cela kanta,kasnis...a evo i maser rece da se razumem u mast! :aq21:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Ma ne nego sam mislio na to da živiš u NemačkU a u NemačkU se valjda govori nemački.  :aq24:

government

javol   oberšturmbafirer Maser !
Geben sie mir eine kanta mit schweinebraten mast, aber nicht užegla !

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Merdita kurefi, sekuritare šiptare, toljumbe, bakljave, ljimunada, mas' i toplja čokoljada.  :aq21:

government