Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Ispaljeni maturanti

Započeo Black, 09-05-2009, 14:31:04

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

ruz

Mislim da je daleko delotvornije da diskusijom dodjemo do nekog suvislog resenja za ovaj problem,jer ovo jeste problem.Ono sto je trebalo da bude nagrada pretvorilo se u dilemu,traumu i sl.Da li postoji neko resenje?Ili,jednostavno ove godine toga nece biti i to je to.Ovako sve deluje smuseno.

ruz

Pa,mozda si u pravu,ali mi ovo prelazenje na pricu o proslim generacijama ne vodi nicemu,sem nostalgiji.No,ispada da je sreca zavrsiti,otici i upisati neki faks,a sve ostalo je stvarno nebitno.

Didi

Svilena

,

Svilena

.

ruz

Evo lepe vesti--odlozeno letovanje za maturante za septembar.To je prava stvar,svaka cast!

Svilena

.

Dak

Andrijana

Pa cim je receno da ce ici u Grcku, odmah smo svi znali da od toga nema nista i da ce i oni kao i prethodne generacije ici u Buljarice!!! Uostalom, sta im fali i u Buljaricama?! Mi smo se super provodili prosle godine... Prelepo nam je bilo.

ruz

Andrijana,ne kapiras! Nije promenjena lokacija,vec termin.

reksys

Citat: ruz  13-05-2009, 09:57:52
Andrijana,ne kapiras! Nije promenjena lokacija,vec termin.
javascript:void(0);
Ja juce cuo od jedne gimnazijalke  :xq001: da je njima termin u avgustu.
Da li ste sigurni da je u pitanju taj termin???  :aq18:

ruz

Termin je--ili 29.avgust ili 5.septembar,a to je to--septembar.

Andrijana

Ma skontala sam... Ali svaka grupa ima svoj termin... Nikog ne interesuje kada je kome ovaj ispit ili onaj, ako hoces ides, ako neces bas ih briga... Pa da vam kazem, kada su moje slike gledali svi su mislili da sam bila na zimovanju!!! Mogao je i kasnije da nas posalje... Toliko o terminima...

reksys

Citat: ruz  13-05-2009, 10:03:22
Termin je--ili 29.avgust ili 5.septembar,a to je to--septembar.
Pa nije to lose vreme za Grčku...

ruz

Ma,super je ovaj termin.Zavrseni prijemni,pred polazak na faks.No,nije lako ugoditi svima.

Andrijana

Pa nikad se ne moze svima ugoditi...

Black

E , pa , nisam moro da palim seno ni da dižem seljačku bunu , pravda je pobedila . termin letovanja gimnazijalaca je promenjen , PA POSLE NEKA KAŽE NEKO DA OVAJ FORUM NIJE VAŽAN ČINIOC U JAGODINSKOM ŽIVOTU.  Da li je baš zbog ovog foruma i pisanija ovde o ovoj temi promenjen termin , ne znam , ali da je promenjen , znam...zaključite sami... :xq011:

government

Da promeniš nick u Black Stena

reksys

Ma verovatno im neko sapnuo da su tad prijemni za fakultete.
Ljudi nisu studirali,pa nisu znali za ovaj problem.... xexexe

Andrijana

Nisu svi imali srece...
I Tehnicka ide 19. jula u Grcku... Srednjoskolci u Grcku, a osnovci u Buljarice... Bas lepo...