Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Ispaljeni maturanti

Započeo Black, 09-05-2009, 14:31:04

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Black

Kako sam saznao , opština Jagodina će i ove godine poslati svoje đake na more. Za ostale ne znam , ali svršeni maturanti završnih razreda srednjih škola u Jagodini trebalo bi da idu u Grčku na letovanje. Kažem , trebalo bi ali....Termin letovanja je od 10. - 20 . juna! Kada se uzme u obzir da se prijemni ispiti za upis na fakultete održavaju od 22. - 25. juna , postavlja se pitanje KO će uopšte ići na to letovanje? Konkretno , moja ćera je vukovac , odličan učenik jagodinske Gimnazije i normalno je da će ići na prijeni ispit tako da odlazak na more 10 dana pred prijemni NE DOLAZI U OBZIR ! U njenom odeljenju prijavilo se 3 učenika za letovanje! Da li je na ovaj način nagrađen rad i trud za sve 4 godine srednje škole , prosudite sami.....ili je ovo fin način da se uopšte ne ide na letovanje...Lično sam veoma ogorčen zbog ove situacije , potrudiću se da moja ćera dobije zasluženu nagradu u vidu letovanja sa društvom ( njen komentar na ovo bio je : JEEEEEEEE!) ali ovim naša Opština šalje jasan signal na pitanje da li se treba truditi i učiti....  :xq010:

vesna05

Stvarno je bez veze,koliko sam cula i maturski se polaze u terminu kada bi trebalo da idu na more

danguba

Ha, ha, pa bajka sa letovanjem nije mogla dugo da traje ...

Fanta

Ali nam niko nije ni obecavao

nickollica

pa dobro...koliko je trajalo,trajalo je...
fanta:a kad pogledas da se 10 godina mucis,ucis,cimas,ispravljas krive drine i vidis lika koji nema dan skole u novoj bembari....
stanes i malo razmislis...cekaj...ko ovde koga je'e!!!

government

Citat: nickollica  09-05-2009, 18:05:57
fanta:a kad pogledas da se 10 godina mucis,ucis,cimas,ispravljas krive drine i vidis lika koji nema dan skole u novoj bembari....
stanes i malo razmislis...cekaj...ko ovde koga je'e!!!
Šta ćeš život nije fer , bembaru jaše ko ima a ne kome stoji  :xq008:

Black

Ma krivo mi je zbog njih , svi su ogorčeni , obećavali su im letovanje i sada ....ništa...a ja strašno mrzim kada neko učini nešto nažao mojoj ćeri...

Dak

Black................kastracija............ :aq29:

government

Zapali žito Nemcima   :xq008:

Dak

Black

Svilena

.

nickollica

ljudi bre...sistem ne valja...!!!!!

Dak

Citat: nickollica  10-05-2009, 03:29:28

"A u taj sistem si ti tato,ti bato i JA"!

Alkar

Citat: Dak  10-05-2009, 10:30:07

:aq21: :aq21: :aq21:  CAREEEE

Luna

Citat: Dak  10-05-2009, 10:30:07
Citat: nickollica  10-05-2009, 03:29:28

:xq005: kad ti ispalis nesto.....

Svilena

.

Dak

Jbg,kada sam video rec SISTEM,to mi je bila prva asocijacija..."Varljivo leto 68' " :aq17:

Fanta

I našim maturantima je ovo varljivo leto, ali 2009.  :aq22:

Sawovsky

Citat: Svilena  10-05-2009, 01:33:07
Eeeeeeeee, pa, velika matura - ispit zrelosti i krece suocavanje sa stvarnoscu!

I pocnes da shvatas koliko zivot nije fer! Sto bi neko rek`o - nekom majka, nekom maceha  :xq010:

Shvatio sam za ove 2-3 godine koliko nije fer, svaki dan kukam za gimnazijskim danima :(