Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Grand, turbo-folk i novokomponovana muzika su EXTRA !

Započeo MASIRAM GASTARBAJTERKE, 31-05-2009, 23:37:21

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 11 gostiju pregledaju ovu temu.

Dr.Sky

Evo me ....dolazim k'sebi ,malo se juce prepilo a nisam hteo pa se sad nerviram ....i mrzim sebe .    ali proci ce.....       mrzim vise kafanu i te parade pijanstva i kica:-)

SunđerBoba

Citat: Dr.Sky  21-09-2009, 16:32:53
Evo me ....dolazim k'sebi ,malo se juce prepilo a nisam hteo pa se sad nerviram ....i mrzim sebe .    ali proci ce.....       mrzim vise kafanu i te parade pijanstva i kica:-)

Jbg, mora od nečeg i da se živi.....

Dr.Sky

Citat: SunđerBoba  21-09-2009, 16:35:46
Citat: Dr.Sky  21-09-2009, 16:32:53

Jbg, mora od nečeg i da se živi.....

Naravno...vidis da se zrtvujem zarad boljeg zivota....     kvalitetno.

trebala bi da probas , malo Turbo Folka ...nije lose........     prodajes maglu i "otimas" pare od naroda i bog da te vidi ...i potapse po ramenu.

SunđerBoba

Citat: Dr.Sky  22-09-2009, 02:51:20
trebala bi da probas , malo Turbo Folka ...nije lose........     prodajes maglu i "otimas" pare od naroda i bog da te vidi ...i potapse po ramenu.

E, moj ti... :aq24: Ovih dana sam nešto zauzeta, ali u ponedeljak ću sigurno moći.

Dr.Sky

Citat: SunđerBoba  22-09-2009, 09:14:17
Citat: Dr.Sky  22-09-2009, 02:51:20

E, moj ti... :aq24: Ovih dana sam nešto zauzeta, ali u ponedeljak ću sigurno moći.

nemoj u ponedeljak ........Turbo Folk najbolje konzumirati preko vikenda....ili na pun mesec.     Evo pitaj bilo kog astrologa ili naucnika isto ce ti kaze.  U to vreme ti ubrizga najvise adrenalina i pozitivne energije koja fantasticno kruzi tvojim telom .....  bolje od heroina.  :-) 

Folk je narod. Turbo je sistem ubrizgavanja goriva pod pritiskom u cilindar motora sa unutrasnjim sagorevanjem. Turbo Folk je gorenje naroda. Svako pospesivanje tog sagorevanja je Turbo Folk. Razbuktavanje najnizih strasti kod homo sapiensa. Muzika je miljenica svih muza, harmonija svih umetnosti. Turbo Folk nije muzika. Turbo Folk je miljenica masa, kakofonija svh ukusa i mirisa.

SunđerBoba

Citat: Dr.Sky  22-09-2009, 16:18:10
Folk je narod. Turbo je sistem ubrizgavanja goriva pod pritiskom u cilindar motora sa unutrasnjim sagorevanjem. Turbo Folk je gorenje naroda. Svako pospesivanje tog sagorevanja je Turbo Folk. Razbuktavanje najnizih strasti kod homo sapiensa. Muzika je miljenica svih muza, harmonija svih umetnosti. Turbo Folk nije muzika. Turbo Folk je miljenica masa, kakofonija svh ukusa i mirisa.

Uuuuu, pa ti si baš zavisnik iliti konzument. Moja sućut! Ali jedno si upravu. Turbo Folk je gorenje naroda, što se posebno odnosi na nervni sistem. Nakon konzumacije mozak postaje žitka masa, kao prilikom kunzumacije svakog drugog đubreta.

Ivanka

Ne sekiraj se, Boba, bar to se može izlečiti lopatom!!!!

Tony Clifton

...by Rambo Amadeus...

Naravno...ko bi drugi  :aq21: :aq21:

Fanta

turbo folk je jedan od najvećih uzasa nastalih u drugoj polovini prošlog veka.  :xq010: :xq010: :xq010:

SunđerBoba

Citat: Tony Clifton  22-09-2009, 19:47:04

...by Rambo Amadeus...

Naravno...ko bi drugi  :aq21: :aq21:

Znači plus svega i plagira. Uuuuuuaaaa!
  :xq010:

Luna

to mu je zanimanje,sta ce ,ne moze da kudi ono sto radi.

a inace je onaj sastav lepo napisao. :aq18:

Dr.Sky

Dogurao sam do plagijatora.....cccc    Pa normalno da je moj" brat" Rambo.....to bi trebalo po defaltu da znate ali ajde .....kakvi ste vi protivnici TF kad neznate osnovnu konstrukciju reci Turbo Folk.  ?

Sundzer Bobicevicka lepo si se ponadala da sam zavisnik ili konzument ali moram te razocarati ....jbg

Ajmo dalje ...pucajte ....   da izdrzim jos koji napad ?       Da mi skoci cena "glave"    .....da me Maser neubija za dz.  :-)

SunđerBoba

Citat: Dr.Sky  22-09-2009, 22:43:36
Dogurao sam do plagijatora.....cccc    Pa normalno da je moj" brat" Rambo.....to bi trebalo po defaltu da znate ali ajde .....kakvi ste vi protivnici TF kad neznate osnovnu konstrukciju reci Turbo Folk.  ?
Sundzer Bobicevicka lepo si se ponadala da sam zavisnik ili konzument ali moram te razocarati ....jbg
Ajmo dalje ...pucajte ....   da izdrzim jos koji napad ?       Da mi skoci cena "glave"    .....da me Maser neubija za dz.  :-)

Ej, kad smisliš nešto originalno i novo javi se. Do tada - kidavela!  :xq010:
Ups, originalno i novo .... :xq005:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Luna

Dr.Sky

Citat: SunđerBoba  22-09-2009, 22:45:27
Citat: Dr.Sky  22-09-2009, 22:43:36
Dogurao sam do plagijatora.....cccc    Pa normalno da je moj" brat" Rambo.....to bi trebalo po defaltu da znate ali ajde .....kakvi ste vi protivnici TF kad neznate osnovnu konstrukciju reci Turbo Folk.  ?
Ajmo dalje ...pucajte ....   da izdrzim jos koji napad ?       Da mi skoci cena "glave"    .....da me Maser neubija za dz.  :-)

Ej, kad smisliš nešto originalno i novo javi se. Do tada - kidavela!  :xq010:
Ups, originalno i novo .... :xq005:

auuuuu     ....mislim da ce Maser menjati cenovnik.   :-)

Pucaj pucaj......blago meni......samo bez "Coraka".....  

Pozdrav svima!

Dr.Sky

Citat: MASIRAM GASTARBAJTERKE  22-09-2009, 22:53:41
Turbo-folk je zakon !  :xq011:

Brate maser cale si keve mi    ....jojojojoo

Nego gde je Bobicevicka?

Evo nesto od mene za drustvo u cosku     https://www.youtube.com/watch?v=B4H4sU-rLQU

Luna

Maser to je najvecim delom turska muzika,iste pesme cujem kod Turaka samo na turskom!
U stvari,posto mnogo gradjana jos podrzava zakone tog perioda ili stremi u tom pravcu.....nije ni cudan tvoj komentar.

Luna

Dr.Sky

Citat: Luna  25-09-2009, 16:00:29
Maser to je najvecim delom turska muzika,iste pesme cujem kod Turaka samo na turskom!
U stvari,posto mnogo gradjana jos podrzava zakone tog perioda ili stremi u tom pravcu.....nije ni cudan tvoj komentar.

Pa 500 god pod Turcima.....malo li je ......ako mozes da se zakunes da si cak i Srbin svakla ti cast ...:-)

Citat: bevana  25-09-2009, 16:01:22
mnogo nam dr trazi bobu :)

Ne brini ...tebe vise gotivim.    Ona mi sluzi da mi podigne Adrenalin kad mi dosadno ...kao sad na primer:-)