Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Grand, turbo-folk i novokomponovana muzika su EXTRA !

Započeo MASIRAM GASTARBAJTERKE, 31-05-2009, 23:37:21

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Dr.Sky

Citat: Luna  25-09-2009, 16:04:34
Svidja mu se njen stil!  :xq009:

Stil?:-)    Kakav god da je sluzi svrsi...       Barem meni:-)

Dr.Sky

Citat: bevana  25-09-2009, 16:13:03
hahahahhahahaaaaaa

ovo je bilo dobronamerno,nista mi ne znaci ko koga vise gotivi

bevana  :xq049:  boba

Znam Bevana....salim se ja malo ....gde su mladi tu je i sala:-)

Pozdrav za tebe i Tetka Lunu:-)...........  i gde nam je ta Bobicevicka? :-)

Luna

@Sky

Slusaj decko,ovako...
novokompovanih "patriota" koji u sve mesaju patriotizam,religiju i kunu se u svije poreklo a sami neznaju ko su...mi je davno dosta.
Uostalom,ako si primetio, ovo nije forum o srbovanju!
A kunem se jaaaaako retko i to zbog neceg sto mi jedino sveto,moja deca! Ne brini ti sta sam ja,brigaj o sebi.
Razlikujem se mozda od nekih jer tih 500god.pod Turcima na mene nisu ostavile drasticne posledice.

sad ti zelim jedno lepo vece  i ako tako nastavis necu da ti budem "tetka" Luna :aq28:

Dr.Sky

@  Luna

Slusajte.....
"novokompovanih "patriota" koji u sve mesaju patriotizam,religiju i kunu se u svije poreklo a sami neznaju ko su...mi je davno dosta."  ....Gde sam ja u ovoj recenici?
"Uostalom,ako si primetio, ovo nije forum o srbovanju!"    Kako sam Srbovao? ... dao sam konstataciju kroz prizvuke saljivog ponasanja,dobronamernog naravno,koja se nije odnosila na vas.( stoji smajli)
"Razlikujem se mozda od nekih jer tih 500god.pod Turcima na mene nisu ostavile drasticne posledice."       Ovo je pohvalno, ni na mene.    
"A kunem se jaaaaako retko i to zbog neceg sto mi jedino sveto,moja deca! Ne brini ti sta sam ja,brigaj o sebi."   ...Auuuuu......pa sta bi ovo.   Necemo vise o turcima...pa ni kao u sali kao sad. Post ti je bez ikakvog osnova. ne znam sta ti bi.
"sad ti zelim jedno lepo vece  i ako tako nastavis necu da ti budem "tetka" Luna aq28""     Hvala na cestitci.   Takodje zelim lepo vece.

Luna

@Sky
Citat: Dr.Sky  25-09-2009, 16:07:34
......ako mozes da se zakunes da si cak i Srbin svakla ti cast ...:-)

lep pozzz

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Citat: Luna  25-09-2009, 16:00:29
Maser to je najvecim delom turska muzika,iste pesme cujem kod Turaka samo na turskom!
U stvari,posto mnogo gradjana jos podrzava zakone tog perioda ili stremi u tom pravcu.....nije ni cudan tvoj komentar.

Ma da, ja kad sam bio u Turskoj na moru '97. godine sam čuo 1 prelepu pesmu od Tarkana, više se i ne sećam kako se zvala, čak sam i spot video na TV-u i bukvalno sam poludeo za njom ! E posle, kad sam došao kući sam čuo da je Karleuša obradila tu pesmu i to je bilo ono "Najviše volim dijamante, to su mi najbolji drugovi..." To je bila ona čuvena pesma sa poljupcima u refrenu. A poljubaca je bilo i u Tarkanovom originalu i u Karleušinoj obradi, naravno. Zato ja kažem da su bezobrazni ovi Turci, sve naše pesme pokradoše i obradiše. Hahaha.

Luna, uopšte nisi razumela Doktora, mislio je generalno. A što se tiče mene, ja sam srpski patriota i nacionalista i time se ponosim !

Luna

ponosim se onim sto sam posteno postigla i svojom familijom!
prijateljstvima koja decenijama traju..... :xq011: poverenjem koje uzivam kod ljudi!
nacionalizam,popovanje i srbovanje mi nisu zanimanje.

SunđerBoba

Jel može neko, da mi na odgovarajućoj temi, objasni šta znači biti srpski patriota i nacionalista?

P.S.
Samo mi recite gde će biti odgovor. Hvala.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Citat: Luna  25-09-2009, 23:16:20
ponosim se onim sto sam posteno postigla i svojom familijom!
prijateljstvima koja decenijama traju..... :xq011: poverenjem koje uzivam kod ljudi!
nacionalizam,popovanje i srbovanje mi nisu zanimanje.

I ja se time ponosim al' to nema veze sa ovim što sam ja naveo. I da ne idemo off.

Luna

Mislim da su pojedinci zarazeni nekim virusom...cak i da stavimo temu o polnim bolestima,deterdzentu...
uvek bi ubacili isto-nacionalizam i patriotizam! :aq25:
U gotovo svim slucajevima,to je vec rec bez znacaja,to je postalo samo fraza.

Daj da cujemo odgovor na bobino pitanje,ako neko uopste to zna,mislim na one kojima je namenjeno.

SunđerBoba

Ne, mene to stvarno zanima. Da mi se objasni, šta to znači, šta podrazumeva biti patriota i nacionalista? Nek neko bude ljubazan, molim.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Ukratko, patriota i nacionalista je onaj ko voli svoju zemlju i svoj narod, ko je nacionalno svestan i ko se ponosi svojim poreklom. Da ne idemo off. Ende.

SunđerBoba

Citat: MASIRAM GASTARBAJTERKE  25-09-2009, 23:31:42
Ukratko, patriota i nacionalista je onaj ko voli svoju zemlju i svoj narod, ko je nacionalno svestan i ko se ponosi svojim poreklom. Da ne idemo off. Ende.

Šta bre?

government

Zavisi Bobo ko tumači,
Voli svoju zemlju i predstavljaj je na najkvalitetniji način, to je mislim to !

SunđerBoba

Ma šta to znači. Manite opšta mesta. Nacionalno svestan? Pa nisam fikus, svesna sam koje sam nacionalnosti. Šta znači to...patriotizam, nacionalizam, svesnost, za dom spremni...šta?

P.S.
Ne brinite, ne idemo off. Turbo folk i patriJotizam su generički povezani  :aq29:

Luna

ko je nacionalno svestan...mislim da tu lezi odgovor,posebno u ovom svestan!  :xq008:

government

Citat: SunđerBoba  25-09-2009, 23:35:53

Ne brinite, ne idemo off. Turbo folk i patriJotizam su generički povezani  :aq29:

Nisam siguran , u hrvatskim kaficima je  najpopularniji srpski turbo folk

SunđerBoba

government

pa nisu srpski i hrvatski  patriotizam povezani sa turskim melosom generički.
Sundjer popo  šta si navalila sa ovom temom !?