Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Grand, turbo-folk i novokomponovana muzika su EXTRA !

Započeo MASIRAM GASTARBAJTERKE, 31-05-2009, 23:37:21

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

government

SunđerBoba

Ne, ok. Mislila sam da diskutujemo...ali ne mora. I onako je predosadno. Bye!

government

Izvini mnogo mi je kasno za takvu diskusiju, skroz bih se razbudio a baš sam mislio da se bacim u noćne halje.

Dr.Sky

Citat: Luna  25-09-2009, 18:30:06

@Sky
Citat: Dr.Sky  25-09-2009, 16:07:34
......ako mozes da se zakunes da si cak i Srbin svakla ti cast ...:-)

lep pozzz

Pa ?    Pogresnu si rec citirala ili pogresno citat razumela .     To se nije odnosilo u" kontekstu" tebe  nego saljiva konstatacija za sve.  predlazem da ponovo izcitas moj post.  Uostalom ne zameram.

Nego reci ti meni .....jeli zivis u Srbiji ili u Inostranstvu samo me to interesuje?

Dr.Sky

Citat: SunđerBoba  25-09-2009, 23:32:42
Citat: MASIRAM GASTARBAJTERKE  25-09-2009, 23:31:42
Ukratko, patriota i nacionalista je onaj ko voli svoju zemlju i svoj narod, ko je nacionalno svestan i ko se ponosi svojim poreklom. Da ne idemo off. Ende.

Šta bre?

E aj ti Sundjer Bob ako to nije odgovor reci sta je pa da naucimo nesto.........sta je patriotizam i nacionalizam.?...ajd reci ?        prosvetli mene ,ne moras druge?

I kad kazes nesto stoj iza toga sto si rekla....a ne kazemo nesto pa je predosadno da bi o tome diskutovali.

Jos nesto......kakave veze ima Turbo folk sa patriotizmom?    I kakve veze ima s'tvojim pitanjem uopste?

Zahvaljujem se unapred na odgovoru?      Pozdrav svima od Sky-ja!!

Luna

@Sky
sitnicarenje i trazenje dlake u jajetu mi nije svojina,pa ne zelim dalje da razvlacim.
Samo,koliko znam,meni si odgovorio.
A gde ja zivim je nebitno i nema veze sa ovim.

SunđerBoba

Citat: Dr.Sky  26-09-2009, 03:32:13

E aj ti Sundjer Boba ako to nije odgovor reci sta je pa da naucimo nesto.........sta je patriotizam i nacionalizam.?...ajd reci ?        prosvetli mene ,ne moras druge?

I kad kazes nesto stoj iza toga sto si rekla....a ne kazemo nesto pa je predosadno da bi o tome diskutovali.

Jos nesto......kakave veze ima Turbo folk sa patriotizmom?    I kakve veze ima s'tvojim pitanjem uopste?

Zahvaljujem se unapred na odgovoru?      Pozdrav svima od Sky-ja!!

Vidiš, ne možeš samo da svratiš na forum, pročitaš poslednju poruku, i da onda napišeš ovakav post. Znači vrati se nekoliko postova unazad (samo jednu stranu ili najviše dve pre ove) i sve ćeš razumeti.
     Mnogo malo vremena si ovde, da bi mogao na blic da nas sve "provališ". Mislim, ko je kakav i slično. A to radiš od prvog posta. Nemam ništa protiv tvog bitisanja ovde, naprotiv što se mene tiče dobrodošao si, ali moraš malo da nas upoznaš da bi "znao" nešto o nama. Konkretno o meni si napisao više vrlo netačnih stvari u tvojim poslednjim postovima, ali ja ti zaista ne zameram, jer vidim da ti uopšte nije lako. Čak i ovo što sad pišem ima veze sa turbo folkom, a i da nema nije jedina tema koja je otišla u off.
     Što se tiče tvog prvog pitanja, ne mogu da odgovorim jer ni ja to ne razumem. I lepo sam zamolila da mi se na odgovarajućoj temi objasni šta sve to znači. Znači, nemoj da me napadaš bez veze, čitaj šta pišemo i pusti da vreme uradi svoje. I onda ćemo, verovatno, moći da komuniciramo.  :aq29:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Citat: Dr.Sky  26-09-2009, 03:32:13
Citat: SunđerBoba  25-09-2009, 23:32:42
Citat: MASIRAM GASTARBAJTERKE  25-09-2009, 23:31:42
Ukratko, patriota i nacionalista je onaj ko voli svoju zemlju i svoj narod, ko je nacionalno svestan i ko se ponosi svojim poreklom. Da ne idemo off. Ende.

Šta bre?

E aj ti Sundjer Bob ako to nije odgovor reci sta je pa da naucimo nesto.........sta je patriotizam i nacionalizam.?...ajd reci ?        prosvetli mene ,ne moras druge?

Jos nesto......kakave veze ima Turbo folk sa patriotizmom?    I kakve veze ima s'tvojim pitanjem uopste?

Zahvaljujem se unapred na odgovoru?      Pozdrav svima od Sky-ja!!

:xq005:  :xq004: majstore !  :xq011:

Luna

Znas li ti bre Maser uopste zasta aplaudiras? :aq15:
Ajde mi molim te objasni i unapred ti hvala?

Pa Boba se ne bije sa tim u grudi,valjda zato sto nezna,pa vas koji to radite moli da joj objasnite!

SunđerBoba

Citat: Luna  26-09-2009, 14:11:51
Pa Boba se ne bije sa tim u grudi,valjda zato sto nezna,pa vas koji to radite moli da joj objasnite!

O Bože!  :aq16:
Možda ti uspeš, ja stvarno ne mogu više da se objašnjavam  :xq006:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Ja sam već objasnio ukratko a ne pada mi na pamet da objašnjavam dalje pišući romane tipa "Kako se kalio čelik?". Ko je razumeo, razumeo je, ko nije, žao mi je.

bebironac

uuuuaaaaa turbo  folk   uaaaaaa maser    :xq010: wq52

Luna

bebironac

vala bas

Da dogovor kuću gradi rek'o je nek'o, s tobom kako stvari stoje temelj je daleko.
Moj se dragi u autu voza, a ja jadna u šumi kod koza!
Kažu nismo par zato što si podstanar...
Šta će meni venčanje i žena kad s tuđom živim bez problema!
Lažeš kao pas, gledaš me ko zver, stvarno nije fer.
Sve, sve, sve, sve ćeš da mi daš, al ja neću s tobom jer si mafijaš.
Ajde Jelo šmrči belo, pa nek vidi celo selo.
Plitak potok, a voda duboka? (???)
Mala leži tuku mitraljezi, ja ću na te, ne boj se granate!
Oću kući da te vodim, ali ja sam izbjeglica nemam kuće, Bože, Bože zar ja tražim nemoguće...
Uz malu peć i radio, svašta sam joj radio.
Što na kafu zoveš mene kada nemaš samlevene!
Ti ode na zeleno, ja osta' na crveno, rastavi nas semafooor.
Skini, skini košulju, al' nemoj brushalter, ostavi bar nešto mala da pocepa panter.
Kuće laje, a ja mislim ti si, otiš'o si, sarmu prob'o nisi.
Ja te volim, ja te obožavam, ja bih s tobom da se razmnožavam.
Ja sam dama visokog morala, zato svoju nikom nisam dala.
Cveta cveće, listaju bandere, ja te volim, ti si mi devojka! (????)
Ispred kuće metar drva, ti si moja ljubav prva.
Mala moja dođi da sviramo malkice, ja dok sviram ti mi skini gaćice.
Ja sam svoju Raziju miniro, poginut će 'ko je bude diro.
Pletem džemper, džemper mi u ruci, dođi mala pa mi ga navuci.
Oooo, otpala ti ruka, ako drugu takneš oko struka.
Otišoooo si, e pa nek siii, nisi bio bog zna kako seksiiiiii.
Nisam zgodan, al' sam neophodan, 'ko me proba, želi me do groba.
Mala moja na vrh sela moga, ti živiš u oblacima, ja živim u opancima (???)
Ja ti kažem odlazi, pokid'o se lanac, a ti ne razumeš k'o da si Bosanac.
Guram, guram, ne može da uđe, moja noga u cipele tuđe.
Pevaljka sam od glave do pete, oko mene sve valute lete.
Neko vozi motor, neko vozi traktor, ja i moja mala motokultivator.
Sutra kada prođe što je noći milo, ti ne pričaj drugovima šta je sinoć bilo!
Dva bunara, dva bunara, a velika suša, dođi dragi izgore mi i srce i dušaaaa...
Rodno mesto Banja Luka, jedem ćevap s mnogo luka, u Beču sam gastarbajter, u krevetu pravi fajter...

bebironac

Alal vera, mili moj,
kad me stegnes, joj joooj..

:aq21: :aq21: :aq21: :aq21:

bebironac

-Moj se dragi u autu voza
a ja jadna u šumi kod koza!!!!

Nemoj da places na mom pragu da mi vrata ne povuku vlagu.

Moja mala nema prednjih zubi, kad me ljubi jezikom me ubi!!!

Neces cak ni pasulj da mi skuvas, a kamoli decu da mi cuvas.

Luna

bebironac

Luna

bebironac

Jedva čekam da sahranim majku pa u kuću da dovedem Rajku!

Varao me dragi, nek je zdrav i živ, kad ga žene vole nije, nije kriv!

Najbolji si najbolji od svih faca slavnih, ti vozis Ferari u gradu si glavni!

Moja mala nosi suknju mini, ispod mini napisala skini, moja mala nosi suknju maksi ispod maksi napisala taksi!

Igra kolo a u kolu Duda, od radosti tresu mi se kosti!

Ja sam seljak veseljak, a u dusi tugu skrivam, sta ću jadan kraj Morave kad ne znam da plivam!

Uz vetar sam uvek išo(piso) i nikoga nisam šišo, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!