Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Grand, turbo-folk i novokomponovana muzika su EXTRA !

Započeo MASIRAM GASTARBAJTERKE, 31-05-2009, 23:37:21

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Ivanka

Citat: Dr.Sky  30-09-2009, 15:58:32
Citat: Ivanka  30-09-2009, 15:48:58
Citat: Dr.Sky  30-09-2009, 02:42:00
Jos jedna informacija .....    Znate li da je Nasa potvrdila da je Grandov satelit najbrzi na svetu .    Okrece se  4 puta dnevno oko zemaljske kugle.....

To je zato jer je od silikona!

Greska......To je zato sto na Grandov satelit ne deluje sila gravitacije i sila bestezinskog stanja.

Znate kako je Vanzemaljski svet nazvao  Grandov Satelit?          Svemirskom Letelicom.    :-)
Vanzemaljski svet? Objasni!

SunđerBoba

Citat: Ivanka  30-09-2009, 16:30:46
Citat: Dr.Sky  30-09-2009, 15:58:32
Citat: Ivanka  30-09-2009, 15:48:58
Citat: Dr.Sky  30-09-2009, 02:42:00
Jos jedna informacija .....    Znate li da je Nasa potvrdila da je Grandov satelit najbrzi na svetu .    Okrece se  4 puta dnevno oko zemaljske kugle.....

To je zato jer je od silikona!

Greska......To je zato sto na Grandov satelit ne deluje sila gravitacije i sila bestezinskog stanja.

Znate kako je Vanzemaljski svet nazvao  Grandov Satelit?          Svemirskom Letelicom.    :-)

Vanzemaljski svet? Objasni!

Ma, objasni i silu bestežinskog stanja !?

Je li, jel to saopštenje isturenog odeljenja NASE iz Krnjače?  :xq005:

Dr.Sky

Tu ne treba nista da se razume ......sve je zezanje i parodija na Grand.........i ne trebam nikom nista da objasnjavam ....jedino ako hocete da obrazlazemo sad definiciju Bestezinskog stanja ili sta slicno sto je bezpotrebno ..       znaci sve je parodija.

Ivanka

Stvarno više ne znam kada se zezaš, a kada si ozbiljan. Dok ti pohvatam končiće moraćeš da napišeš.

Dr.Sky

Citat: Ivanka  30-09-2009, 17:42:49
Stvarno više ne znam kada se zezaš, a kada si ozbiljan. Dok ti pohvatam končiće moraćeš da napišeš.

Pa kako Ivanka mogu da budem ozbiljan u vezi toga,   da sam bio ozbiljan nebi bio normalan.       Ali polako ...upoznacete me....:-)  bice Ok

Ivanka

Ustvari ovako je zanimljivije. Taman se spremim da se naljutim, a ti kažeš da se zezaš!

Luna

Resi zagonetku,samo ce ti se kast!!!
poznato mi je nesto? :aq14:

Luna

Luna

A sta mislis tek kad dodje zima ,kad zatamni napolje,zatamni u dusi......!?
Bice bogami.... :xq003:

Dr.Sky

Citat: Ivanka  30-09-2009, 18:24:16
Ustvari ovako je zanimljivije. Taman se spremim da se naljutim, a ti kažeš da se zezaš!

To mi je taktika   :-)

Mada nemoj da se opetrecujes samo ce ti se ka'sti  sto kaze Luna . 

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Ne možeš ti njemu da pohvataš končiće. Obično je Doktor taj koji vadi končiće. Xexe.

Dr.Sky

Citat: MASIRAM GASTARBAJTERKE  30-09-2009, 22:54:29

Ne možeš ti njemu da pohvataš končiće. Obično je Doktor taj koji vadi končiće. Xexe.

Ovo si dobro i kvalitetno rekao ...imas flasu Jegera od mene.:-)

Ali taj koji meni bude vadio koncice mora da bude doktor  ......:-)       

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Hvala, hvala, volim i ja vas. Ali žao nam je, ne pijemo alkohol. :)

Dr.Sky

Ajd sto nas volis al sto ne pijes alkohol to je problem :-)   Kako bre slusas Turbo Folk bez alkohola..cccc    )

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Dr.Sky

To je vec odgovor...!!!:-)      Isti kao ja:-)

stvar

Ljudii slusajte DjORDjA BALASEVICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Da ne biste isli u pakao :))))))

Sone

FLOYD

Sone