Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Grand, turbo-folk i novokomponovana muzika su EXTRA !

Započeo MASIRAM GASTARBAJTERKE, 31-05-2009, 23:37:21

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

NameNo

BodaPn

Sone

jelenkos

:aq01:

Idemo u istom ritmu,debilanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  :xq005: :xq005: :xq005: :xq005: :xq005:

https://www.youtube.com/watch?v=94JldRXqG0w

jelenkos

Sone

jelenkos

jelenkos

Sone

Sone

SunđerBoba

Svilena

.

tatoo

Citat: Svilena  25-12-2011, 09:24:35
"♪♪♫♪♫♪ ♪♫♪♫♪ Avon si proždrnuo, ton regard fin deža, tvota pansa dpa, e ža na svi turija
Una noda rivijer, nada karala se, on se prepo tebe, laton se tarate.... ♪♪♪♫♪♫♪"

:xq005:

ulepsa mi dan Svilena!!!

hvala ti

:xq001:

P.S.: fr tekst Indire:

"Avant si proche de moi, ton regard fuit déjà, toi tu penses à demain, et je ne suis plus rien

Une '???' rivière, nos deux corps enlassés, on s'est vraiment aimé, le temps s'est arrêté"   

valjda?????    :xq005:

:aq27: jooooooooooooooooooj!!!!

jelenkos

Citat: Svilena  25-12-2011, 09:24:35
Uvek kad pomislm: e sad je ovo dno dna i ne može da nam bude gore, pojavi se novi hit, koji me proždrne iz petnih žila!
Na perfektnom i indirsko-francuskom jeziku!!!

Uzivajte, ali pazite da se ne prepadnete!

♪♪♫♪♫♪ ♪♫♪♫♪ Una noda rivijer, nada karala se, on se prepo tebe, laton se tarate.
Avon si proždrnuo, ton regard fin deža, tvota pansa dpa, e ža na svi turija ... ♪♪♪♫♪♫♪♫♪

P.S.
Negde sam pročitala da su Francuzi rekl: Povucite pesmu, povućićemo priznanje Kosova!
Samo da nas ne bombarduju ponovo!

Hahahaha lele boske,kako ih samo nije sramota..Ja nisam cula dosad ni Kitinu ni Indirkinu pesmu ,ali kad sam cula,smrzoh se..Indirka zvuci ko da peva na vlaski,bolje je i da je pevala na vlaskom nego sto skrnavi francuski jezik.

Fantastican vic na yu tube:

Sreli se Chuk Norris i Indira Radić, ona ga PROŽDRNULA i od tad mu se gubi svaki trag :)

Hahahahahaa sto bi reko Radovan,krajnje je vreme doslo kad i seljaci poceli da se j..u u d..e

jelenkos