Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

poplocavanje glavne ulice/setaliste???

Započeo krimortus, 03-07-2009, 17:44:13

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

krimortus

Tony Clifton

Pa bilo bi bas super posto uopste nema sabracajnih guzvi u Jagodini....sporedne ulice su dovoljno prostrane i siroke za saobracaj i za parkiranje te se mogu dodatno opteretiti zatvaranjem glavne...u stvari,u Jagodini gotovo niko ne i ne vozi automobil...svi setaju.

Mislim,ideja je  :aq16:

krimortus

ideja je super da u jagodini postoji setaliste...ili pesacka zona ALI NE ZATVARANJEM GLAVNE ULICE....kad sam cuo uzasnuo sam se...

sve u svemu sve vise se prica ovih dana...

autentik

A šta će da rade sa parking servisom - da ga presele    :xq005: :xq005: :xq005:

krimortus

Mac

Ma nema sanse, jedino sto mozda moze da urade je da poplocaju onaj deo oko fontane i onog parkica.

Aleksa

Jel oni stvarno planiraju da poplocaju glavnu ulicu? Koliko je informacija tacna odnosno njen izvor jer planiram da legnem na sred iste ako je to stvarno sledeci plan lokalne samouprave a bice verovatno i poslednji. :)

krimortus

ionako ce svi samo klimati glavom ko telici...jer ih je palmica kupio deleci im po dve - tri 'iljade svakog poslednjeg petka... :D

Wlaja

Citat: krimortus  03-07-2009, 18:14:10
ideja je super da u jagodini postoji setaliste...ili pesacka zona ALI NE ZATVARANJEM GLAVNE ULICE....kad sam cuo uzasnuo sam se...

sve u svemu sve vise se prica ovih dana...

Ma mi bar i imamo kako da obidjemo taj deo glavne za chas ... Nocu i nije neka frka zatvaranje...

A Cuprija ??!?!??! Da bi preskochio onih 400 metra glavne moram da se vozim josh 2km-a preko Male Krsne i Kopenhagena po verovatno najvecim rupama koje sam ikada osetio. Ma idi, mnogo sam se )@*&)!&#)!&#) ...

krimortus

nocu je ok u jagodini nema guzve...a danju? hmmm?