Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

III Specijalizovana izložba za dogo argentino

Započeo autentik, 13-08-2009, 19:23:05

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

III Specijalizovana izložba za dogo argentino u organizaciji KD Jagodina, Asocijacije Dogo Argentino Klubova Srbije, po odobrenju Kinološkog Saveza Republike Srbije, održaće se 29.08.2009. g. u Jagodini na terenima sportskog centra JASSA.

Sudija je Damian Moreno, jedno od najeminentnijih imena sa dogo scene, vlasnik odgajivačnice Dona Arcelia, Rosario, Argentina... sa godinama iskustva u svim aspektima rada u rasi.

Ovo je poziv svim ljubiteljima, vlasnicima, odgajivačima... da nađu svoje mjesto u najznačajnijem događaju godine u Srbiji kada je naša rasa u pitanju. Ne treba naglašavati da se niti jedna CAC ili CACIB izložba sa all'rounderima ne može porediti sa specijalkom. Sve titule međunarodnih i nacionalnih šampiona su blijede pored plasmana ostvarnog na ovakvoj izložbi.

Organizatori su pripremili pehare za sve pobjednike po razredima a KSRS kandidature C.A.C.

Domaći izlagači plaćaju RSD 1800 po psu - uplate idu sa prijavom. Za strance je EUR 20 a upisnina se može uplatiti na dan izložbe - naravno pod uslovom da je prijava poslata do krajnjeg roka: 24.08.2009.

Linkovi za prijave su:

Srpski jezik: https://dogocentral.com/prijava.pdf
Engleski: https://dogocentral.com/entry_form.pdf

Pozz.

Tony Clifton

Vredi pogledati izlozbu. To su stvarno prelepi psi.

vesna05

Vidjam dva dok setam Akija,jednog muzijaka i jednu zenku....
Svraticu i na izlozbu malo...cisto da vidim pse koji se izlazu...

vesna05

Joooj, i ja.......verovatno se vec zavrsilo
Napolju je pakao pa nisam ni razmisljala o izlozbi

autentik

Sva sreća što sam ja slikao da vidiš bar kako je bilo...

večeras slike...

autentik

III specijalizovana izložba za

Dogo Argentino

Jagodina 2009.

autentik

vesna05

Sone

dali se ta izlozba 27 odrzava kod nas u jag jel moze neko da mi kaze jer nisam upoznat.

vesna05

Takmicice se....ne ocekujem nikakve rezultate posto je poceo da se linja i ne izgleda bas reprezentativno ali prijavicu ga