Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Evo mene blago vama .....ako sam dos'o

Započeo Dr.Sky, 11-09-2009, 09:21:32

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Luna

statistika je iz Paracina,to ne vazi za Jagodinu...budi ti meni spokojna sa te strane  :xq001:

bebironac

crna luna ti nisi normalna hahahahhahahaha,nisam se skoro ovako smejala,zvacu vas banderaska generacija hahahhahhaha,jos malo crnog humora.......hahahahhahaha luda zeno

Luna

bebi,ne kaze se vise bandera,vec Elektricni stub!!!
znaci treba....elektronke...elektronska generacija....a i zvuci inteligentnije! :aq29:

Svilena

`bes ti statistiku, kad ja vise ljudi znam na banderi, odnosno, na elektronskom stubu, nego na ulici  :aq02:

Luna

to je tacno,ja kad odem po gradu neznam nikog ana banderama sve!
a to ima i prednosti,bar za mene,stalno cu da "visim u gradu",ovako nikad nisam imala vremena. :aq08:
a jos kad bi me stavili na banderu ispred neke kafane sa muzikom,uzivancija!

bebironac

joj majko moja,ove zene iz elektronske generacije poludele veceras hahahhhahahah

Luna

ajdemo odavde,naljutice se domacin kad dodje i vidi sta smo mu napravile od sopceta :aq18:
znate da je on NA NIVOU!!!

bebironac

kazem ja ko ovaj test prrodje onda je za ovaj forum,hahahhahahhaa ko prezivi neka prica

Luna

ajd jos da mu okacimo neku sliku,bas mu sopce monotono:

a sad begamoooooooooooo....

bebironac

lele luna pa tesko da ce sad da ostane ovde

Luna

imas neku pametniju ideju kao da mu za dobrodoslicu ulepsamo kutak?

bebironac

sad ce se sigurno obradovati,sta ti mislis luna?

Luna

Luna

da razbijemo malo monotoniju sa zenskama

i ja sad vatam tutanj!!!

jbi ga sto nam je ostavljao kljuc :aq21:

bebironac

hahahahhahhaahha ima neko gori i od mene,sad treba samo cekati hahhahahahah

Luna

ma ko da ceka,ja pobegoh.....pisem bolovanje!

ajmo malo kod govera,nije kuci.

Dr.Sky

Citat: Luna  11-09-2009, 21:34:19
ajdemo odavde,naljutice se domacin kad dodje i vidi sta smo mu napravile od sopceta :aq18:
znate da je on NA NIVOU!!!

nisam pogresio kad sam rek'o da si pametna devojka.........vidi se da devojka prepoznaje kvalitet.....samo tako .....i bog da te vidi i potapse po ramenu.....no    nemoj vise me animirate ostacu u svakom slucaju:-)

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Dobro nam došao, junače. Evo jedne slike i od našega mene u ove sitne sate, čisto da razbijemo monotoniju i predrasude:

Ko kaže da su žene sa 3 sise loše žene ?  :aq21:

Dr.Sky

oooo...Hvalal...hvala    Nije lose ....nije lose.....:-)   Sto se mene tice razbio si predrasude:-)

Dobro jutro dobri moj i napacenj narode!!

Ivanka

Dobar dan, moja elektronska generacijo!
I Luna ima pravo, kad dodjem u Jagodinu nadjem više prijatelja na banderama nego u gradu. Pu, daleko im kuća, nadam se da nije prelazno!