Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Evo mene blago vama .....ako sam dos'o

Započeo Dr.Sky, 11-09-2009, 09:21:32

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Dr.Sky

Pozdrav svima   ja sam Dr.Sky,rodjen u Pancevu :aq08:    jeste da se ne moze meriti sa vasim cistim gradovima ali dobar je ,kul je(na neki poseban nacin u datom momentu.Ps:Samo nemamo zoloski vrt)      :-)

Bavim se muzikom i od toga zivim ,sta cu mucenik:-)        Tako da to je to,ostalo saznajte:-) :aq06:

Dr.Sky

Pozdrav i tebi ....nego nesto me muci,kako da postavim avatar ,prosto nevidim tu opciju i  ,glupost ali da se nenerviram ,diga je ta opcija?????????????

Dr.Sky

gremlin

autentik

Dr.Sky

Citat: autentik  11-09-2009, 09:54:42
Dobro nam došao...

bolje vas nasao .......     pomo'z bog  :-)

Svilena

Evo tebe blago nama...ako si doš'o  :aq29: :aq28:

:aq15: A jesi li i ti muzičar?

Dr.Sky

Citat: Svilena  11-09-2009, 11:06:30
Evo tebe blago nama...ako si doš'o  :aq29: :aq28:

:aq15: A jesi li i ti muzičar?

jesam nazalost:-)     Sto?    Imas nesto kvalitetno da me pitas ?

Svilena

Citat: Dr.Sky  11-09-2009, 11:20:35
jesam nazalost:-)   

Dr.Sky ,što "nažalost"?

Citat: Dr.Sky  11-09-2009, 11:20:35
Sto?    Imas nesto kvalitetno da me pitas ?

mmm, ne ... samo mi je asocijacija bila kvalitetan insert iz filma i replika: gospodine, to su muzicari...umetnici...

Dr.Sky

Xaxxax....ma znam ...opusti se......    ma nazalost sto mi u poslednje vreme muka od svirke i ljudi........uhvatio me taj period ....proci ce naravno.

Ps:  Samo tetki da odnesem lek:-)

Luna

Evo mene blago vama
blago tebi sto si sa nama,a za nas...to cemo videti jos!!!

u svakom slucaju
Dobrodosao :aq28:

Dr.Sky

Citat: Luna  11-09-2009, 12:07:08
Evo mene blago vama
blago tebi sto si sa nama,a za nas...to cemo videti jos!!!

u svakom slucaju
Dobrodosao :aq28:

E sad pricamo ....          ako ako   .....        U svakom slucaju sta moze najgore da vam se desi?:-)     Ja sam tu samo da vas kvalitetno animiram.......podignem forum na neki veci nivo......intelektualni i emotivni u kojem slucaju......   :-)       E nek sam vam rek'o

Svilena

Citat: Dr.Sky  11-09-2009, 12:58:09
Ja sam tu samo da vas kvalitetno animiram.......podignem forum na neki veci nivo......intelektualni i emotivni u kojem slucaju......   :-)       E nek sam vam rek'o

blago nama

a, mislio si na viši nivo?  :aq15:

SunđerBoba

E sad pricamo ....          ako ako   .....        U svakom slucaju sta moze najgore da vam se desi?:-)     Ja sam tu samo da vas kvalitetno animiram.......podignem forum na neki veci nivo......intelektualni i emotivni u kojem slucaju......   :-)       E nek sam vam rek'o

Hahahaha! Kako će samo Autentik da ti se obraduje...hihihihihi!  :aq21:

Luna

pa sami te Bog poslao,na pravo mesto i u pravo vreme :aq18:!!!
nama bas manjka takav kadar!!!

ja inace malo kasnim,pa bih volela da mi objasnis ovo: "intelektualni i emotivni(posebno emotivni) nivo"? :aq15:
sta i kako to mislis ovde da izvedes,imas li neki koncept?

unapred hvala na iscrpnom odgovoru :aq28:

tatoo

Dr.Sky

Moja greska ......VISI nivo.....vokabular me cima od kad sam na ovom forumu ......valjda je zbog treme .....trudim se da ispadnem pametan....   pa .....  ma da ....trema  :-)

nece samo Autentik da mi se obraduje:-)

Dr.Sky

Citat: Luna  11-09-2009, 13:22:08
pa sami te Bog poslao,na pravo mesto i u pravo vreme :aq18:!!!
nama bas manjka takav kadar!!!

O hvala hvala ......     Ovakvih kadrova nikad dosta ...znam ja to   :-)

Nemoj sad me teras das ti objasnjavam definiciju intelektualnog i emotivnog stanja kod  coveka........   nisam bas sad za toliku kolicinu filozofije......mada umem ja i to   ali malo kasnije.......ajd malo obicne da nekazem proste konverzacije?;-)

Alkar

Citat: Svilena  11-09-2009, 13:05:56
Ja sam tu samo da vas kvalitetno animiram.......podignem forum na neki veci nivo......intelektualni i emotivni u kojem slucaju......   :-)       E nek sam vam rek'o

blago nama

Veci nivou eve me  :aq21:

Dr.Sky

Citat: Alkar  11-09-2009, 13:57:31
Citat: Svilena  11-09-2009, 13:05:56

blago nama

Veci nivou eve me  :aq21:

Eee ....super ......blago tebi.....       pa gde si nema te 100 god .....od onda kad smo krali Snikers iz trafike kod "Dese"......