Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Poreklo porodice Novakovic

Započeo Bezan, 11-09-2009, 22:13:17

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Bezan

Da li neko zna poreklo porodice Novakovic iz Cuprije iz Bregalnicke 2....ili je poznavao tu porodicu? Pradeda mi se zvao Nikola Novakovic, prababa Hristina Novakovic, deda Branko Novakovic, baba Draginja Novakovic, a moj otac je Lazar Novakovic a majka Mirjana Novakovic/

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Evo Posmatrač će da ti odgovori, samo da telefonira centrali.  :aq01:

bebironac

Bezan

Nikakva pomoc od vas !!!!!!!!!

SunđerBoba

Citat: Bezan  11-09-2009, 22:13:17
Da li neko zna poreklo porodice Novakovic iz Cuprije iz Bregalnicke 2....ili je poznavao tu porodicu? Pradeda mi se zvao Nikola Novakovic, prababa Hristina Novakovic, deda Branko Novakovic, baba Draginja Novakovic, a moj otac je Lazar Novakovic a majka Mirjana Novakovic/

Ako je to tvoja porodica, zar ne bi treblo ti da znaš poreklo  :aq15: ?
Ili te zanima nešto specifično? Po čemu su tvoji Novakovići poznati?

Bezan

Jeste moja porodica, nego me interesuje da li mozda neko zna iz Cuprije nesto vise o poreklu Novakovica....ja znam poreklo do pradede, ali dalje ne......

SunđerBoba

Ne poznajem te ljude. Možda se javi neko ko više zna o njima. Ja na sreću imam porodično stablo (tačnije knjižurinu od tristotine strana), pa znam svoje pretke u zadnjih sedam ili osam kolena, ali samo sa očeve strane, sa majčine samo do čukundede. Većina nažalost zna za samo nekoliko svojih predaka.

Bezan

A da li mozes da mi kazes gde bi mogla da se raspitam...da li u crkvi da trazim po onim njihovim knjigama.....

SunđerBoba

Pa možda to nije loša ideja. Tamo bi sigurno mogao da pronađeš makar nešto, ili bi našao neki novi "trag". Ne znam da li i gde postoji neki gradski arhiv? Možda, ali možda biblioteka ima neke spise? Moraćeš malo da istražuješ, što verovatno i sam znaš  :aq29:

Bezan

Da u pravu si treba ispitati, ali posto ja zivim u Beogradu bice malo teze...u svakom slucaju hvala na savetima.....pozzzzz

SunđerBoba

Molim. Želim ti uspešnu istragu  :aq28:

Bezan

Bezan

SundjerBoba...gde ti stanujes u Cupriji? U kom delu?

Luna

Citat: Bezan  12-09-2009, 12:20:47
To bi jos neki sa Foruma da znaju,ajde Boba kazi pa napravi "Dan otvorenih vrata"!!!
bem ti 1394km,sta je to?! Vodim i Sabu-vrsnjaka sa sobom,pa Gover obavezno,pa bevana mora isto....a i Dak sad stize iz Norveske.. :aq08:

saba

Najbolje je da se obratis Cuprijskoj Crkvi, i sa podacima koje imas, potrazis pomoc od njih. Njihovi izvodi iz knjiga krstenih i rodjenih su mnogo potpuniji i bolje snabdeveni podacima o roditeljima (pre svega), onoga koji se rodi ili krsti, pa cak i o kumovima deteta. Steta sto se i njihova dokumenta ne koriste za neke stvari. Mnogo su lepsa i daju mnogo vise informacija, i o onom koji je rodjen, to jest krsten, i o poreklu, porodice
Mislim da i njihove knjige koje vode sezu mnogo dublje u istoriju, nego one iz opstine. A IPAK, i u opstini se moze saznati mnogo toga o porodici. E sad tu ima jedna zackoljica. Treba da nadjes nekog RADNIKA SO-e koji je raspolozen da radi i koji bi proveo sate i sate da ti sve te podatke pronadje i poveze, a to je malo teze, jer ONI NE RADE ni one poslove koje treba da rade, i za koje primaju DEBELE PLATE.
:aq28:
A MOZDA IH TAMO U SO IMA MALO..... pa ne mogu da stignu da ti to urade i pomognu......... Ko ce ga znati.......
:aq29: 
:aq16: :aq16: :aq16: :aq16: :aq16:

saba

Citat: Luna  27-12-2009, 13:50:03
To bi jos neki sa Foruma da znaju,ajde Boba kazi pa napravi "Dan otvorenih vrata"!!!
bem ti 1394km,sta je to?! Vodim i Sabu-vrsnjaka sa sobom,pa Gover obavezno,pa bevana mora isto....a i Dak sad stize iz Norveske.. :aq08:
Ja znam gde BOBA stanuje (u kojoj zgradi), ali neznam BOBU.........

SunđerBoba

Bravo za mene! Tek sada vidim ovo pitanje. Verovatno nema smisla da odgovaram ?  :aq15:

Citat: Luna  27-12-2009, 13:50:03

Hahahaha! Kako si ti "luda". Ne zanima me i Alkar ima da dođe iz zemlje kengura! Gover, Bev, ti, za Sabu ću još da razmislim. Možda mi postavi prislušne uređaje u predsoblju, pa da me ovi njegovi posle prisluškuju  :xq007:

Citat: saba  27-12-2009, 19:57:06
A IPAK, i u opstini se moze saznati mnogo toga o porodici. E sad tu ima jedna zackoljica. Treba da nadjes nekog RADNIKA SO-e koji je raspolozen da radi i koji bi proveo sate i sate da ti sve te podatke pronadje i poveze, a to je malo teze, jer ONI NE RADE ni one poslove koje treba da rade, i za koje primaju DEBELE PLATE.
:aq28:
A MOZDA IH TAMO U SO IMA MALO..... pa ne mogu da stignu da ti to urade i pomognu......... Ko ce ga znati.......
:aq29:  
:aq16: :aq16: :aq16: :aq16: :aq16:

Hahahaha! Kako je sladak ovaj pokušaj samokritike! Hahahaha  :xq005:
Siroti mali hrčki  :aq21:

Luna

Citat: saba  27-12-2009, 19:59:19
Pa ti si na konju!
Ja mogu da ti dam tip kako da je nadjes....iz cuga. :aq29:
Samo mora Boba da mi kaze kako se zove!

saba

Citat: Luna  27-12-2009, 20:40:21
Citat: saba  27-12-2009, 19:59:19
Pa ti si na konju!
Ja mogu da ti dam tip kako da je nadjes....iz cuga. :aq29:
Samo mora Boba da mi kaze kako se zove!

Pa i ja kada bih to znao, 50 % zagonetke bi bilo reseno. Ostalo bi mi samo da se sakrijem tu u toj ulici i u toj zgradi i da izspijuniram ko je ta i ta.....
a sto se tice SAMOKRITIKE, Bobo, ja jesam CLAN, ali ni u jednom delu ne ucestvujem u podeli vlasti u Cupriji. Ja cekam, MOJE VREME TEK DOLAZI,....... kada ja zasednem........