Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Privatni fakultet u Cupriji?

Započeo JelenaPN, 14-09-2009, 08:06:10

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

JelenaPN

Dobar dan!
                 Ja se izvinjavam ako ova tema nije na mestu, ali valjda cete mi oprostiti ;-)! Zapravo, cula sam da u Cupriji postoji privatni fakultet. Zna li iko nesto vise o tome, i ako ima neki website? Unapred puno hvala!
Pozdrav svima!

Mac

A koje struke si cula da je fakultet?

SunđerBoba

Citat: Mac  14-09-2009, 09:02:45
A koje struke si cula da je fakultet?

Tačno, šta si još čula? Jer koliko ja znam toga ovde nema.

Ivanka

Pa nekad je bio preko puta Ploče, ali nije bio privatni nego državni.

saba

A falkultet (ili visa skola) brace Karic koji se nalazi u ulici koja ide od moravskog mosta ka bolnici?

posmatrac

Menadzment "Brace Karic" je sada u vlasnistvu stranaca, ali je sve ostalo isto. Doduse, preselili su se u ulici gde je stanica policije.

ftbcuprija

dragi moji, POSTOJI privatni fakultet u Cupriji,to je Fakultet za trgovinu i bankarstvo - Alfa Univerzitet (ex Braca Karic) i radi od 2002.nikada se nije gasio,samo je promeni lokaciju i sada se nalazi, tj.poslednjih 3godina preko puta supa i crkve u Cupriji,svake godine radimo upis i imamo upise..za sve informacije,ostavite pitanje ovde
Pozdrav .

srki035

Ovo nisu fakulteti,to se u Titovo vreme zvalo vecernja skola.

ftbcuprija

Da u pravu ste,ali po Vasem nastava bi se odvijala samo uvece i vikendom,ali po novom je Distance Learning Sistem ili ucenje na daljinu,gde studenti 90% svojih obaveza zavrsavaju danju,radnim danima i kod svoje kuce :) tako da ipak nisu ``vecernje skole`` vec novi sistemi obrazovanja :)

Fanta

ftbcuprija, jesi li i ti zavrsio taj fakultet?

ftbcuprija

da naravno,sada sam na mastrer studijama u Nisu,na drzavnom Ekonomskom Fakultetu,upisao se tamo bez problema,a razlog zasto Nis,a ne ovde na BK je zato sto nisu imali smer koji sam zeleo da nastavim ( revizija ) .  :xq011:

Zigeuner

Izvin'te sto se petljam u stvari koje me se ne ticu, no nesto mi tu nije jasno ... naime ako ste sada na Master studijima, a to bi bilo u moje vreme osam ili devetsemestralni  studij drugog  stupnja, sta je onda ovo u Cupriji ? Jeli to prvi stupanj fakulteta ili po danasnjem sistemu Bachelor (cetiri ili petsemestralni studij) ... i ako je, kako je nastava organizirana i kako se polazu ispiti na daljinski? Koliko kosta studij u Nisu a koliko u Cupriji?
Jedan moj poznanik Srbin - ima sina koji je zavrsio Gym i maturirao u inostranstvu, pitao je koliko kosta dvogodisnje studiranje u pilotskoj skoli u Vrscu, odgovoreno mu je 40.000€ plus 10.000€ za smestaj, uniformu i lekarske preglede i sve to bez prehrane.
Napominjem za usporedbu ... njegova kcerka Srpkinja studira u Salzburgu biologiju i ne kosta je nista. Zivi u studentskom domu,  sama  je u  sobi  koju placa 250€ mesecno, a za ostale troskove prehrane i prevoza treba joj jos oko 200€. Prima steudentsku pomoc od drzave oko 100€ i radi 10 sati nedeljno potpuno legalno i zaradi oko 400€ mesecno. Dakle sama pokriva svoje troskove !!

ftbcuprija

Ostavite mi Vas meil,sve cu Vam odgovoriti, inace posle zavrsene cetvorogodisnje skole mogu upisati nas Fakultet koji traje 4godine i nosi 240ESPB boda (osam semestra) ,a Master studije (dva semestra) nose 60ESPB boda sto je ukupno u zbiru Master + Osnovne Akademste Studije = 300ESPB sto je potrebno za upis Doktorskih Studija :)

sonja

ftb,jedno  pitanje , nevezano  za  temu ...pardon  svima ...el  ti  imas  veze  sa  cuprijskom rok  grupicom  ftb  od  pre  dvadesetak  godina???

Zigeuner

Citat: ftbcuprija  11-02-2011, 10:09:52
Ostavite mi Vas meil,sve cu Vam odgovoriti, inace posle zavrsene cetvorogodisnje skole mogu upisati nas Fakultet koji traje 4godine i nosi 240ESPB boda (osam semestra) ,a Master studije (dva semestra) nose 60ESPB boda sto je ukupno u zbiru Master + Osnovne Akademste Studije = 300ESPB sto je potrebno za upis Doktorskih Studija :)

Hvala, vec mi je jasnije, a  ostalo moze  i na PP ...!

ftbcuprija

Citat: sonja  11-02-2011, 10:15:23
ftb,jedno  pitanje , nevezano  za  temu ...pardon  svima ...el  ti  imas  veze  sa  cuprijskom rok  grupicom  ftb  od  pre  dvadesetak  godina???

nemam nikakve veze sa tom grupom,ja sam `84 :)