Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Fontana zelja

Započeo autentik, 01-04-2006, 08:10:23

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 31 gostiju pregledaju ovu temu.

autentik

Napisi zelju kao da si je zamislio

autentik

Želim da ove godine uradim nešto sa sajtom što želim zadnjih 3 godina, ali realno ove godine stvarno imam šanse za to

autentik

e pa  eto  san mi se ostvario  90%

znači uspeću ove goduine da ostvarim  sve

ivancica

zelim da se udam za mog voljenog...i rodim mu za pocetak sina...

nickollica

pazi sad......imam punu casu od 1l...(verovali ili ne) sitnog novca...samo mi kazite gde je ta fontana......al "nemo" da bude ona nasa sugava.....

sve pare dajem samo da dobijem vizu sutra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :aq08: :aq08: :aq08: :aq08: :aq08:

ivancica

Citat: nickollica  21-06-2007, 20:35:08
pazi sad......imam punu casu od 1l...(verovali ili ne) sitnog novca...samo mi kazite gde je ta fontana......al "nemo" da bude ona nasa sugava.....

sve pare dajem samo da dobijem vizu sutra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :aq08: :aq08: :aq08: :aq08: :aq08:
I...???????????????????????????????????????

nickollica

windsurfer

Želim samo dobar vetar................

STRIPOTEKA

ZELIM DA VAM SE ISPUNE SVE ZELJE

Ivanka

Loremo

LAKU NOC JAGODINO!!! :aq28:

ookkii

zelim da odem sto pre u Australiju

jagodinka_

da mi vaga pokaze 3 kg manje

autentik

Citat: jagodinka_  28-08-2007, 19:32:18
da mi vaga pokaze 3 kg manje

hahahahaha  -  uuuuuuuuu  odavno nisam čuo nešto smešnije

nickollica

ne igraj se sa ljudskim osecanjima.....

trebalo bi te banovati......:)

autentik

Citat: nickollica  28-08-2007, 22:43:00
ne igraj se sa ljudskim osecanjima.....

trebalo bi te banovati......:)

Ma nisam se ja smejao njenoj težini,   taman posla

nego sam se setio moje sestre koja fantastično izgleda a uvek kaže  'uh što nemam neko kilo manje'

a foru odavno nisam čuo bolju

ribica

Moja zelja je uvek bila da rodim devojcicu,to uvek zamislim,kada dodjem nekom prvi put u kucu ili kada mi je rodjendan(valjda ce se ispuniti,kada toliko zelim)!

Ivanka

To je bila i moja želja. Šta da ti kažem, dobila sam sina. Isto je tako dobro, glavno da je zdrav.

Loremo

Setih se moje trudnoce i razmisljanja, sta ako bude decak. U kuci je jedino musko bio tata.
Nisam bila sigurna u sebe kao vaspitaca jednog decaka. Posebno njegove muskosti, koja je esencijalna za sve aspekte u zivotu. Izgledalo mi je mnogo komplikovano. :aq24: Dobila sam devojcicu. :aq28:

Lazarica

Da prekršim pravila, da brzo opraštam, ljubim polako, volim iskreno, da se smejem nekontrolisano, da se ne kajem za bilo šta što mi mami osmeh na lice, da imam hrabrosti da iskoristim priliku koja može da mi izmeni život nabolje, da živim za svoje hoću, a ne za tuđe - trebalo bi, da se nikada ne menjam, pokušavajući da zadovoljim druge, jer oni će uvek biti nezadovoljni. Malo li je?