Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Aikido u Cupriji

Započeo ilija7777, 08-03-2010, 23:09:23

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

ilija7777

Elem, cuo sam da radi neki aikido klub u hali sportova cini mi se, ali je lik koji mi je rekao izgubio flajer, pa, da li neko ima neki info, cene, broj telefona i tako to?
:aq28:

osica

U sokolskom domu je radio karate klub "Car Lazar", i ranije neki aikido klub, ali to je bilo bas davno.....sada neznam

Alkar

Citat: ilija7777  08-03-2010, 23:09:23
Elem, cuo sam da radi neki aikido klub u hali sportova cini mi se, ali je lik koji mi je rekao izgubio flajer, pa, da li neko ima neki info, cene, broj telefona i tako to?
:aq28:

A sto se ti ne bi malo prosetao do hale pa da nam napises sta si saznao?

osica

Nije problem, taspitacu se, i napisati. Popodne moram do poste, pa cu da pogledam i u hali sportova, i u sokolskom domu.

ilija7777

Inace, saznao sam da ima u sindjelicu vikendom od 15.30-17.00 karate nekakav, ali nisam to trazio...

astra

E, pa nema vise! Zbog neizaintresovanosti Cupricana vratili se u Jagodinu (a i grejanje je bilo lose)! Inace su bili treninzi u sali skole 13. oktobar . Meni deca treniraju aikido  vec 4 godina i vodimo ih u Jagodinu, isto je u sali  skole Boska Djurisica . Ima nas par roditelja iz Cuprije.
Ponedeljkom i sredom od 20.15h deca, a odrasli od 21.15. Subotom od 17h deca, a od 18 h odrasli.
Evo i telefona trenera: 063-111-79-40 -Dejan, pa je najbolje da se raspitas kod njega licno za detalje.