Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Škola i nasilje u njoj

Započeo Black, 13-04-2010, 23:16:28

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

tatoo

Sone

to black super dobro je sve se super zavrsilo da ste zivi i zdravi sto godina ti i tvoja porodica. :aq28:
sve naj

Kengurinjo

Важно је то да је дете живо и здраво... А ти Black, послушај ме и упиши дете на неки борилачки спорт. Ово ти причам из више разлога:

1. Рекреација и усклађивање умног и физичког рада
2. Здравље духа
3. Сам да препозна опасност и да одреагује у колико до опасности дође...

Веруј ми да вештину неће злоупотребити, ако је лепо васпитан.

Све најбоље!!!

Svilena

Da, potpuno si u pravu, Kengurinjo, to mogu da potvrdim i po svojoj deci.
Bez obzira sto nisu imali ambicije da nesto vise postignu, bar su naucili lekciju da svaki uspeh zavisi od njihovog truda i zalaganja, a mi kao roditelji smo mogli da pratimo kako raste njihovo samopouzdanje i sposobnost da zaštite i sebe i druge kod neželjenih situacija (a bilo ih je ...).

Citat: Kengurinjo  02-06-2010, 00:40:50

Веруј ми да вештину неће злоупотребити, ако је лепо васпитан.

Da, pored onoga sto "ponese" iz kuce, nece garantovano da zloupotrebi, jer se kroz borilacku vestinu uce samokontroli.

Black

Nažalost , iako smo i mi razmišljali u tom pravcu , zbog velikog rizika od ponovnog udarca u glavu i novog oštećenja ( ne daj Bože ) čeonog dela mozga , borilački sportovi ne dolaze u obzir....

Svilena

... na zalost, ja sam samo tu "sitnicu" smetnula s`uma sad u vasem slucaju.

A, mozda ipak ova tema treba da ostane?

Jeste to bolno iskustvo za vas i hvala Bogu, lepo se zavrsilo sve, idete dalje ... ali treba da se cuje vasa prica!!!