Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Pokret Zivim Za Cupriju je otvorio svoju facebook stranu...

Započeo ilija7777, 06-06-2010, 20:47:18

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

osica

Citat: SunđerBoba  07-06-2010, 22:12:46
Citat: osica  07-06-2010, 22:04:14
Eno tamo na grupi..... BOBAN na celu, a POSMATRAC na zacelju....

Tek sada ništa ne kapiram?

Svemu dodje kraj..... pa i nekim misterijama.
Nista se ne moze sakriti......
A jos si mlada, ne razumes neke stvari, ali neka ... jednog dana ce ti se sve kassti....
Eto idi sutra tamo pa ces videti i posmatraca, i iliju, a i sebe..... vidim i ti si u grupi.....

Silvana

EKSLUZIVNA VEST IZ POKRETA

Dzipson i Ninče, posle dugotrajne rasprave, predložili su Kseniju (iz Ćuprikovca), pošto niko iz njene stranke ne preduzima ništa za Ćuprikovac, da bude predsednik ogranka pokreta (Živim za Čepure) zadužen za ekološki projekat skupljanja plastičnih flaša po Morave. E sad, neke flaše su potonule na dno Morave, treba da se roni. Zato treba da ima ogrovnu ekipu.
Pošto niko nije prihvatio njihovu ideju, obojica su demonstrativno napustili Pokret, i osnovali sopstvenu organizaciju Proklet za Ćupriju.
Verovali ili ne, tako je tekla istorijska rasprava.

SunđerBoba

Citat: osica  07-06-2010, 22:22:17

A jos si mlada, ne razumes neke stvari, ali neka ... jednog dana ce ti se sve kassti....
Eto idi sutra tamo pa ces videti i posmatraca, i iliju, a i sebe..... vidim i ti si u grupi.....

A ja vidim da si ti i dalje, uprkost tome što nisi više mlad, opsednut time da viriš kroz ključaonicu!
No, no! To nije lepo  :xq007:
Inače nisam očekivala da će to biti susret paralelnih svetova, pa da ću u sali PIO sresti sebe. Kako znam da bi to moglo da ima fatalne posledice za onog ko se u tom čudu nađe, moraću nekako da se MASKIRAM i ja. Ali moraću to DOBRO da uradim da me niko živ i pri SVESTI ne prepozna :xq009:

ilija7777

Citat: Silvana  07-06-2010, 22:38:27
EKSLUZIVNA VEST IZ POKRETA

Dzipson i Ninče, posle dugotrajne rasprave, predložili su Kseniju (iz Ćuprikovca), pošto niko iz njene stranke ne preduzima ništa za Ćuprikovac, da bude predsednik ogranka pokreta (Živim za Čepure) zadužen za ekološki projekat skupljanja plastičnih flaša po Morave. E sad, neke flaše su potonule na dno Morave, treba da se roni. Zato treba da ima ogrovnu ekipu.
Pošto niko nije prihvatio njihovu ideju, obojica su demonstrativno napustili Pokret, i osnovali sopstvenu organizaciju Proklet za Ćupriju.
Verovali ili ne, tako je tekla istorijska rasprava.

A ko ce tu da bude Shejtan umesto Shejtana? El imam konkurenciju uopste?
xD

osica

Citat: SunđerBoba  07-06-2010, 22:39:36
Citat: osica  07-06-2010, 22:22:17

A ja vidim da si ti i dalje, uprkost tome što nisi više mlad, opsednut time da viriš kroz ključaonicu!
No, no! To nije lepo  :xq007:
Inače nisam očekivala da će to biti susret paralelnih svetova, pa da ću u sali PIO sresti sebe. Kako znam da bi to moglo da ima fatalne posledice za onog ko se u tom čudu nađe, moraću nekako da se MASKIRAM i ja. Ali moraću to DOBRO da uradim da me niko živ i pri SVESTI ne prepozna :xq009:

Vidis, do skoro mi je to bila MANA, a sada mi je......
Virio sam dok nisam izvirio, ono sto me je interesovalo, a ti, tamo,.... mozes se maskirati kolko oces, ..... dzaba.... pale su skoro SVE maske.
A i da ti kazem, nikad nije kasno, da covek progleda...... bolje i IKAD nego NIKAD. E tako ti je i samnom. Progledah i ja sa mojih 33.....

SunđerBoba

Ah taj, spiritus movens ! Da, da...to je to  :aq26:

Silvana

glavni konkurent je Uroš aforističar, koji kaže: Mudri znaju da misle, a budale misle da znaju.

SunđerBoba

Citat: osica  07-06-2010, 22:51:23
Virio sam dok nisam izvirio, ono sto me je interesovalo, a ti, tamo,.... mozes se maskirati kolko oces, ..... dzaba.... pale su skoro SVE maske.
A i da ti kazem, nikad nije kasno, da covek progleda...... bolje i IKAD nego NIKAD. E tako ti je i samnom. Progledah i ja sa mojih 33.....

Vidiš mene čudi da ti nisi u Pokretu, pošto si na sva zvona zvonio o tome kako grad propade. A da...ne dozvoljava ti stranačka disciplina, sorry :aq15:
To što je neko hteo da ostane anoniman ne znači da je imao razloga da se maskira, možda samo da zaštiti sopstveni mozak od oticanja  :xq066:

Silvana

Ili kako kaže Cakana iz Otvorenih vrata, dobićeš rak glave od raznih :)

SunđerBoba

Citat: Silvana  07-06-2010, 22:57:06
Ili kako kaže Cakana iz Otvorenih vrata, dobićeš rak glave od raznih :)

Ma, Cakana je genije. Stalno srećem neke na koje se može primeniti ona njena mudrost:" Ti si bato medicinski fenome, živiš čitav život bez mozga!" :aq17:

osica

Citat: SunđerBoba  07-06-2010, 22:54:41
Citat: osica  07-06-2010, 22:51:23

Vidiš mene čudi da ti nisi u Pokretu, pošto si na sva zvona zvonio o tome kako grad propade. A da...ne dozvoljava ti stranačka disciplina, sorry :aq15:
To što je neko hteo da ostane anoniman ne znači da je imao razloga da se maskira, možda samo da zaštiti sopstveni mozak od oticanja  :xq066:

Neki stite mozak, a neki sopstveno dupe....
A to da grad propada, TO JE PUKA ISTINA, i to MNOGI vide i znaju, ali NE SMEJU da kazu. A ja nisam DRUG CLAN, sa clanskom kartom odredjene boje, u dzepu.... Ja jesam u POKRETU, i to u stalnom pokretu...
A mozda se i vidimo sutra, na PIVCE.....
I ne boj se kataklizme onoga ako se nadjes na dva mesta odjednom, kao razdvojena licnost..... Sve je moguce, pa i to da vidis tamo samu sebe, i da se cudom pitas,: sta cu ja ovde...
Postoje vise razloga da se neko ndje na nekom mestu. Neki da bi bili vidjeni, neki da popiju pivo, ili sokic, neko zbog vlasti, a neko zbog strasti.
E a sad se pitaj zasto ces ti biti tamo. Ja znam zasto necu.....

SunđerBoba

Citat: osica  07-06-2010, 23:03:49
Neki stite mozak, a neki sopstveno dupe....
A to da grad propada, TO JE PUKA ISTINA, i to MNOGI vide i znaju, ali NE SMEJU da kazu. A ja nisam DRUG CLAN, sa clanskom kartom odredjene boje, u dzepu.... Ja jesam u POKRETU, i to u stalnom pokretu...
A mozda se i vidimo sutra, na PIVCE.....
I ne boj se kataklizme onoga ako se nadjes na dva mesta odjednom, kao razdvojena licnost..... Sve je moguce, pa i to da vidis tamo samu sebe, i da se cudom pitas,: sta cu ja ovde...
Postoje vise razloga da se neko ndje na nekom mestu. Neki da bi bili vidjeni, neki da popiju pivo, ili sokic, neko zbog vlasti, a neko zbog strasti.
E a sad se pitaj zasto ces ti biti tamo. Ja znam zasto necu.....

Pa šta DA ti kažem? Šta zna DETE šta je trista KILA jbg!?
Možda da RAZMISLIŠ, pa da promeniš strategiju. Možda ĆEŠ manje kukati, KAŽEM samo MOŽDA?  :xq005:

SunđerBoba

Citat: osica  07-06-2010, 23:03:49
A ja nisam DRUG CLAN, sa clanskom kartom odredjene boje, u dzepu....

E pa TI stvarno, BAŠ nemaš sreće. Tako tužno  :aq25:

Silvana

Od kad sam na forumu, znam da Osica ima potencijal.

osica

A sta da radim.... ne mozemo svi pod taj kisobran.... tesno je, tu ima vrlo malo mesta, A nije nimalo tuzno,.... zasto.... bas naprotiv, meni nije tuzno, zasto bi bilo. Oni koji me POZNAJU, me znaju kao pozitivnu i veselu osobu. A to kako drugima izgledam, i na koga licim.... bas me zabole....
Posteno da ti kazem i nije mi stalo bas mnogo do tudjih misljenja o meni.
I bez obzira na sve...... VOLIM I JA VAS....

osica

Citat: Silvana  07-06-2010, 23:15:07

Hvala, hvala. Ti si jedna od retkih, koja ume da VIDI, I GLEDA.

Silvana

jedna od retkih koja ima .... da se bori a ne da samo tupi po forumima

osica

A ponekad je i "tupljenje po forumima" neki vid borbe, mozda malo pasivne, ali ipak neke borbe.
A i to si u pravu, nemaju svi .... za takve stvari. Muka je kad prvi pud upadnu u procep, posle je sve drugacije..... OCVRSNU, i nauce na niske udarce i procepe.... i sve su cvrsca i veca.
A jel dolazis ti sutra na taj zbor (to tek da ne promasimo temu, odosmo mnogo u OFF)

SunđerBoba

Citat: osica  07-06-2010, 23:16:07
A nije nimalo tuzno,.... zasto.... bas naprotiv, meni nije tuzno, zasto bi bilo. Oni koji me POZNAJU, me znaju kao pozitivnu i veselu osobu.

Meni si brate tužan, mnoooogo tužan, a sad što ti to ne kapiraš....

Citat: osica  07-06-2010, 23:16:07
A to kako drugima izgledam, i na koga licim.... bas me zabole....
Posteno da ti kazem i nije mi stalo bas mnogo do tudjih misljenja o meni.
I bez obzira na sve...... VOLIM I JA VAS....

Pa, ne bih baš rekla da te baš "zabole", možda te i zabole na kraju. Jurio si nas ovde po forumu "ko Bog đavola", da "provališ" ko je ko. Verovatno si hteo da nas zoveš na uranak. Umesto da si lepo krčio mesto pod kišobranom. Ali, nema veze, tek ti je tlidesettli  :aq21:

SunđerBoba

Citat: osica  07-06-2010, 23:18:04
Citat: Silvana  07-06-2010, 23:15:07

Hvala, hvala. Ti si jedna od retkih, koja ume da VIDI, I GLEDA.

:xq005:
O Bože  :aq16: