Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Zakon o pušenju po restoranima

Započeo ignja, 08-07-2010, 00:06:56

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

ignja

Zakon je donešen, objavljen u Službenom glasniku republike Srbije, ali kao i većina Zakona ostao je mrtvo slovo na papiru. Ovaj ipak po mom sudu na sreću jer Imati odeljak za pušenje u restoranu isto je kao imati odeljak za mokrenje u bazenu.
Da kažem odmah da sam nepušač, i da mi dim od cigare smeta, ali ipak........................

autentik

E ajde sad da razjasnimo stvari

stupio je zakon o zabrani pušenja na javnim mestima, po firmama itd..

Kazne su od 5 do 50 hiljada dinara za fizička lica

a 500 hiljada do 1 milion dinara za pravna lica

Pepeljare moraju da se izbace i da uvek stoji natpis ZABRANJENO PUŠENJE

e sad se postavlja pitanje   GDE MOŽE SVE DA SE PUŠI tj. gde nije zabranjeno

autentik

MIK

Mi smo odaaaavno navikli na to, tako i da ne stvara neki problem. Stvar navike i gotovo.

jelenkos

Ma ok je sve,al kako da izadjes u kafic,narucis pice il kafu i da ne pusis unutra,vec da izadjes napolje..Ok je sad kad je toplo,al kab bude bila zima,uhhhh...Opasce posao vlasnicima kafica i kafana,ne znam koliko ce da potraje primena tog zakona,kod nas Srba se sve brzo "prilagodi"onako kako odgovara vecini..

jagodinka_

Bice, bice... kad jednom platis kaznu drugi put ces da razmislis gde ces da pusis.

STRANACH

Slazem se sa tobom,ali mislim da od toga nema nista.

Kengurinjo

И ако сам страствени конзумет дувана, подржавам овај закон!!!! Мислим да ће ме натерати да постепено смањујем конзумацију цигарета, а затим и да престанем да пушим.

autentik

A može li da se konzumira duvan u privatnom dvorištu ?

Svilena

autentik

sonja

e  pa  mogu  d a  vam  kazem  da  Opsena  nije  mnogo  pogresila ...otprilike   to  tako  izgleda  po ,,zapad,,...samo sto  svaki  pusac  nema  poseban  prostor  vec jedan  zajednicki  stakleni  kavez,ono  metar  sa  metar  sa  pikslom  na  sredini   i  to  ti  je  ,ako  oces  nesto i da  pijes  moras da  izadjes  da  narucis  jer  konobar  ne  sme  da  udje unutra  ...zbog ugrozenosti  po  zdravlje  hahahahhaah
doduse  u  pocetku   dok  ljudi  nisu  napravili  to po  kaficima   bila je   ono  kao ,,piksla  de  smo  svi   ubacival i  jednu  odredjenu  sumu  novca  ,u  slucaju da   uleti  kontrola  da  vec  imas  spremljene  pare
jedino  po  kaficima  koji  su  do  7 m  veliki  i   vlasnik  nema  osoblje  a  pusi   sam   moze  da  se  pusi unutra .....a  ima i  drugi  izbor   pred  vratima  ,kisa  sunce , nema  veze

Sone

Ma mene ne sekiraju kafici i restorani to mogu podnesti ali,
katarakta je sto kod mene na poslu zabranjeno.!!!a nemozes se ni sakriti kamere snimaju lelejjjj mogu vam reci
gazda vec kaznio jednog kolegu za primer drugima,a i on je talasao pravio se faca tako da mi ga nije zao.
daklem dolaze teski  dani za nas pusace  :xq003:
:aq28:

krimortus

Citat: sonja  16-11-2010, 08:12:26
e  pa  mogu  d a  vam  kazem  da  Opsena  nije  mnogo  pogresila ...otprilike   to  tako  izgleda  po ,,zapad,,...samo sto  svaki  pusac  nema  poseban  prostor  vec jedan  zajednicki  stakleni  kavez,ono  metar  sa  metar  sa  pikslom  na  sredini   i  to  ti  je  ,ako  oces  nesto i da  pijes  moras da  izadjes  da  narucis  jer  konobar  ne  sme  da  udje unutra  ...zbog ugrozenosti  po  zdravlje  hahahahhaah
doduse  u  pocetku   dok  ljudi  nisu  napravili  to po  kaficima   bila je   ono  kao ,,piksla  de  smo  svi   ubacival i  jednu  odredjenu  sumu  novca  ,u  slucaju da   uleti  kontrola  da  vec  imas  spremljene  pare
jedino  po  kaficima  koji  su  do  7 m  veliki  i   vlasnik  nema  osoblje  a  pusi   sam   moze  da  se  pusi unutra .....a  ima i  drugi  izbor   pred  vratima  ,kisa  sunce , nema  veze

sviđa mi se varijanta

Svilena

.

sonja

draga  moja ,  ne  brini  ce  zivis  sto  godine ,dobila si  novu  kumu  ,izvini zbog  lapsusa  ,
samo  bi  jos  dodala da  po  preduzecima  retko  sme da se pusi  vec  uglavnom  napolju ....pored  velike  piksle ,sa   kao  nekim  krovicem  odozgore ,aj  uzas

Bojanica

Ja mislim da taj zakon ima logike. Ipak on ko zelid a pusi i truje sebe ne mora da truje nasu decu i nas ako dodjemo u restoran.

MIK

Tako je. Zato su i odvojili nepusace.

jelenkos

autentik