Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Jelenkos

Započeo jelenkos, 21-09-2010, 20:19:27

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

jelenkos

Ja sam slucajno zasla ovde trazeci nesto o rock muzici..Svidja mi se vas forum.Inace i ja sam iz Jagodine i tako... :xq005:

autentik

Dobrodošla Jelenkos

autentik

Ja ću da te zovem Jeca... nekako mi deluje da si mila i dobra osoba s svetlo braon kosom...

jelenkos

Hvala na lepim recima,inace me i zovu Jeca,svetlo braon kosu nemam,crna je e sad da sam fina ,fina sam,ahhahaa :aq21:

autentik

heheheh, crna kosa još bolje...

tatoo

sonja

dobro  nas  nasla i  jos  bolje se snasla  ovde

Svilena

.

jelenkos

'de ćeš Jeco, bolju dobrodošlicu od Autentikove?

Sto volim sto sam gazdi mila,vazda tako bilo,hahahahahaha..hvala na dobrodoslici,ja sam veliki zevzek i zvrk,priroda mi je taka da se stalno cevarim  :xq005: :xq005:

FLOYD

VELIKI POZDRAV ROKERKI SA SKVERA - SLAYTANIC

Fanta

opa, rokerka sa skvera, a da je ne znam  :aq09:... ma da li je to moguce  :aq15:

jelenkos

Pa mozda se i znamo bre fanto,nebitno..hehehe..Drago mi je da se jos neko seca tih vremena i hvala na dobrodoslici

Fanta

ako je tebi nebitno a sto bi meni bilo bitno...

jelenkos

Pa vidi ovako..Ne znam ni jednu Fantu,hahahahhaha,salim se..Rekoh ti mozda se i znamo,ko ce to znati..A nebitno,mislila sam nebitno za forum uopste,svako pise pod svojim nickom,zar ne??Nisi se ni ti potpisala imenom i prezimenom ko si,kako da znamo uopste ti i ja znamo li se ili ne?? :aq28:

MIK

jelenkos

Hvala do neba  :xq001: :xq001: :xq001:

tatoo

i velika porasla!  :xq001:

MIK

E pa Jelenkos nek je srecan dan i zelim ti sve najbolje za tvoj -i rodjendan.

( :aq01: stavi u frizider :aq21: da se ne istopi  :xq001: )

jelenkos

Hvala mile moje,da ste blize,da je smazemo svi skupa  :xq001: :xq001:

Zigeuner

... da si blize, da te povucem za uvo ... ziva i zdrava bila  !!