Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

BLOCK OUT U PARAĆINU - NEDELJA, 27. MART !!!

Započeo Gile018, 15-03-2011, 14:23:35

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Gile018

BLOCK OUT U PARAĆINU - NEDELJA, 27. MART - KLUB EX-FONTANA !!!!

Karte će se prodavati na ulazu, po ceni od 500 dinara.

Svirka počinje oko 22 časa.

DOĐITE NA VREME DA BI KUPILI SVOJU KARTU !!!!!

jelenkos

Ulepsao si mi dan Gile...Hvala za informaciju  :aq28:

Gile018

Citat: jelenkos  15-03-2011, 18:52:00
Ulepsao si mi dan Gile...Hvala za informaciju  :aq28:

Drago mi je! ;) Ovo se nikako ne sme propustiti, koncert ce trajati gotovo 3 sata!!!

jelenkos

Gile,otkud tebi toliko informacija o koncertu? Radis tamo,ili...? Pozz.

autentik

BLOCK OUT - PARAĆIN, NEDELJA, 27. MART

Beogradski alternativni sastav BLOCK OUT gostovaće u Paraćinu, u nedelju, 27. marta, u klubu ,,Ex-Fontana".

Bend se trenutno nalazi na prolećnoj turneji u okviru koje promovišu novi singl, obradu pesme ,,Beograd spava", grupe ,,U Škripcu". Publika u Paraćinu biće prva, nakon beogradske, koja će čuti ovu numeru uživo, tokom nastupa koji će trajati gotovo 3 sata!

Koncert će početi u 22 časa, a karte će moći da se kupe na ulazu, po ceni od 500 dinara. 

Gile018

Citat: jelenkos  18-03-2011, 19:18:53
Gile,otkud tebi toliko informacija o koncertu? Radis tamo,ili...? Pozz.

Ja sam novinar... Inace, Block Out donosi svoju opremu, dovodi tonca, imaju posebno osvetljenje... Tako da ce zvuk na koncertu biti zasigurno jedan od najboljih u Ex-Fontani !!! :)

Pozdrav za Jagodinu! ;)

jelenkos

Veliki pozz iz Jagodine od velikog fana "Block out-a".. :aq28: Kad si vec tako fin i ljubazan i dajes extra informacije,aj mi napisi otprilike,smernice kako da dodjem do tog kluba "Ex Fontana" jer slabo poznajem Paracin.

Gile018

Citat: jelenkos  20-03-2011, 12:17:51
Veliki pozz iz Jagodine od velikog fana "Block out-a".. :aq28: Kad si vec tako fin i ljubazan i dajes extra informacije,aj mi napisi otprilike,smernice kako da dodjem do tog kluba "Ex Fontana" jer slabo poznajem Paracin.

Kolko ja znam trebalo bi da je ovako; crveni iks je autobuska stanica, a roze je trzni centar, videces, to je u glavnoj ulici (Kralj Petar). Klub se nalazi u prizemlju tog trznog centra. Sidjes niz stepenice, malo je zavuceno, tako da se ne vidi spolja.

jelenkos

Puno ti hvala Gile..veliki pozzz..imas i kiss  :xq001:   :aq01:

Gile018

Citat: jelenkos  22-03-2011, 14:51:34
Puno ti hvala Gile..veliki pozzz..imas i kiss  :xq001:   :aq01:

Taman posla, vidimo se u nedelju! :*

Facebook event - https://www.facebook.com/event.php?eid=107127726034791