Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Pvc i alu stolarija

Započeo Profisale, 18-04-2012, 10:53:25

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Profisale

MR PVC Sistem se bavi proizvodnjom pvc i alu stolarije. PVC stolarija , PVC prozori, Alu stolarije, Alu prozori, kao i sigurnosna vrata su deo ponudi nase firme. Distributeri smo marke DECEUNINCK INOUTIC.  MR PVC Sistem poseduje iskustvo, kvalitet i strucnost. 
https://www.alustolarijabeograd.rs/

OOOO1

Moj predlog je druga firma: PVC INŽINJERING.
Profesionalci od pocetka do kraja i svaka preporuka!

PVC stolarija PVC INŽINJERING

OOOO1

Neke od firmi koje slobodno mozete preporuciti, MRPVC Sistem i DVD Compani:

PVC STOLARIJA

ALU ulazna vrata

Alex3854

Ja cu se nadovezati sa jos jednom po mom misljenju kvalitetnom firmom koja se bavi proizvodnjom PVC stolarije:aq08:

Josip84

Pa sve ovisi ko i pravi pvc stolariju, sada ima svakakvi majstora...

OOOO1

Pa majstori tesko mogu da pogrese jer ipak ih je lako prekontrolisati i nadgledati. Ali ako kupite los materijal tu vam pomoci nema. Kao i kod automobila, ne moze za male pare vrhunski auto pa ni vrhunski materijal.
Po mom misljenju najvaznije je gldeati reference firme, brendove firmi koje zastupaju i pomalo citati o njima na forumima ili sajtovima za svaki slucaj.

OOOO1

U moru sajtova iz oblati pvc neki bas umeju da zablistaju!

Pogledajte ove predivne roletne.

mrmot

Jos jedna renomorana firma na podrucju Beograda koja izradjuje PVC stolariju je Mond LIne Pro. Njihov izlozbeni salon se nalazi u naselju Zarkovo u ul. Vodovodska, vredi ga posetiti

Petar Petrović

Da se i ja uključim meni je u stanu pvc stolariju promenila firma https://www.mbgrouplimited.rs/pvc-stolarija-beograd.html

Profisale

Firma koja poseduje iskustvo i kvalitet ciji su najvazniji segmenti poslovanja Pvc stolarija, pvc prozori, pvc vrata
Alu stolarija, alu prozori, alu vrata,garažna vrata, twinson podovi, aluminijumske ograde. https://www.als-bgd.com/

mrmot

MR PVC osim pvc stolariju nudi i:

veliki izbor spoljnih aluminijumskih okapnica u svim dimenzijama
pvc podprozorskih dasaka.
prozorske alu i pvc ručica, kvaka za vrata, automati za vrata, prihvatnici za vrata, petozatvornih brava,
obicni pvc i alu brave, fiksnih i drugih šarki.
Takođe kod nas se možete snabdeti materijalom za izradu komarnika
mašine za pvc i alu stolariju turskog proizvodjača INTEL MACH i za koje je  garancija  2 godine, ima redovan 6-mesečni servis i 24 sata dostupnu službu za reklamacije i savete.

mrmot

Razlike izmedju alumijumskih i pvc prozora:

OOOO1

Funkcionalno i pregledno!

Odlican dizajn za jedan sajt iz oblasti pvc stolarije.

Moja preporuka!

Michael23

pvcstolarijacene

mrmot

sta je na ovoj slici od PVC?

Michael23

mrmot

Najvazniji delovi prozora su prozorski ramovi i prozorsko staklo .
Pogledajte kataloge raznih profila i stakala

OOOO1

Sve više je zastupljena PVC stolarija i u Srbiji, a posebno u Beogradu. Trebalo je dugo vremena da se otkloni negativna slika o PVC stolariji.

Uvek se smatralo da je plastika jeftina i slabijeg kvaliteta od ostalih materijala. Danas je situacija sasvim suprotna. Plastični materijal, pre svega PVC, jedan je od najvažnijih i najsvestranijih materijala današnjice.

PVC prozori su budućnost modernog građevinarstva i igraju veliku ulogu za energetsku efikasnost
PVC stolarija ima veću energetsku mogućnost uštede od bilo kog drugog materijala i na rang-listi je u samom vrhu energetske efikasnosti.

PVC materijal može se 100% reciklirati.