Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Gradski stadion

Započeo svajcarac, 01-07-2007, 21:43:58

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Sawovsky

И коначно су се сетили да ставе оне столице сто чаме тамо 8 месеци малтене

autentik

Sawovsky

^^ Jeste pokriveno sve ali me mnogo nervira sto ima ova rupa izmedju zapada i severa, stadion izgleda neozbiljno i sklepano tako. Trebaju pre svega srediti ulaz na zapadnu tribinu, da se zapad i sever spoje u jednu celinu, kad kod svakog normalnog stadiona.

Tony Clifton

Citat: Sawovsky  16-08-2009, 09:31:48
, da se zapad i sever spoje u jednu celinu, kad kod svakog normalnog stadiona.

Mislim da je to prostor za vatrogasni kamion...koji svaki normalan stadion mora da ima  :aq01:

Sawovsky

Citat: Tony Clifton  16-08-2009, 12:58:20

Mislim da je to prostor za vatrogasni kamion...koji svaki normalan stadion mora da ima  :aq01:

Mislim na ovu ociglednu rupu izmedju severa i zapada, koja odaje utisak nezavrsenosti i nekompaktonsti

A evo kako bi to trebalo da izgleda(u pitanju je render za stadion u Tuzli), da ovaj nizi krov ide skroz do kraja, a ne da ima rupe izmedju zapada i severa.

Tony Clifton

Pa i na ovoj maketi postoji rupa izmedju tribina. Uostalom,kada se bude doterao,stadion ce biti extra.

Sawovsky

Citat: Tony Clifton  16-08-2009, 14:27:26
Pa i na ovoj maketi postoji rupa izmedju tribina. Uostalom,kada se bude doterao,stadion ce biti extra.

Jel bar citas sta pisem? :)
Ne mislim na rupu za vatrogasna kola nego na ovu nepotrebnu i ruznu rupu izmedju severa i zapada, kao na slici. Krov mora da ide do kraja da bi stadion bio kompaktan!

ps. I ovo nije maketa, ovo je render ;)

Tony Clifton

Citat: Sawovsky  16-08-2009, 14:33:54
Jel bar citas sta pisem? :)
Ne mislim na rupu za vatrogasna kola nego na ovu nepotrebnu i ruznu rupu izmedju severa i zapada, kao na slici. Krov mora da ide do kraja da bi stadion bio kompaktan!

Meni izgleda identicno resenje(bar sto se rupe tice)...moguce da gresim. I tamo i kod nas krov ide do same rupe koja na oba stadiona nije pokrivena i kod oba stadiona postoji prazan prostor izmedju tribina. Ali nije ni bitno...nama i ne treba stadion. Mogli bi utakmice i u Smederevu da igramo...podrska klubu bi bila identicna.
Sto se samog stadiona tice,ja nemam zamerke. Moguce je da su moji kriterijumi niski ali gledajuci JNA i Jagodinski,svaka kritika naseg stadiona ne stoji. Pa I JNA i Marakana kao i stadion Vojvodine izgledaju kao ogradjene poljane.

Citat: Sawovsky  16-08-2009, 14:33:54
ps. I ovo nije maketa, ovo je render ;)

Whatever  :xq065:

I ja mislim da postoji sustinska razlika izmedju makete i rendera koju je neophodno primetiti  :aq21:

Sawovsky

Jel ti sad mozda jasnije o cemu pricam :)

"rupa" postoji samo tamo gde je ulaz za vatrogasce, hitnu pomoc i ostala vozila, a i ova je dakako mnogo manja od one rupetine sto stoji na istoku. Na ostalim uglovima ovog stadiona u Tuzli je sve pokriveno, dok kod nas imas neku retardiranu zaovstavstinu starog stadiona.

Ps. A da, pa ima sustinske razlike izmedju makete i rendera, maketa je minijatura nekog objekta, a render je kompjuterski prikazan model nekog objekta :)

Tony Clifton

Citat: Sawovsky  16-08-2009, 17:01:11
Jel ti sad mozda jasnije o cemu pricam :)

"rupa" postoji samo tamo gde je ulaz za vatrogasce, hitnu pomoc i ostala vozila, a i ova je dakako mnogo manja od one rupetine sto stoji na istoku. Na ostalim uglovima ovog stadiona u Tuzli je sve pokriveno, dok kod nas imas neku retardiranu zaovstavstinu starog stadiona.

U pravu si...stadion nam je ogavan  :aq04:
:aq21: :aq21:

P.S. uz malu opasku da to nije "stadion u Tuzli" nego "predlozeni model stadiona u Tuzli" koji jos nije poceo da se gradi. I ne znam da li je uopste taj model usvojen.

Citat: Sawovsky  16-08-2009, 17:01:11
Ps. A da, pa ima sustinske razlike izmedju makete i rendera, maketa je minijatura nekog objekta, a render je kompjuterski prikazan model nekog objekta :)

Hvala na prosvecivanju...u celoj prici je ovo bilo najvaznije  :xq003:  Napisi i nesto o CAD CAM tehnologiji  :aq01:

Sawovsky

Citat: Tony Clifton  16-08-2009, 17:52:02

U pravu si...stadion nam je ogavan  :aq04:
:aq21: :aq21:

Нема потребе за иронијом ја ти причам о једној стварчици за коју се 80% људи, на форуму где пратимо стадионе између осталог, изјаснило да у многоме квари слику стадиона, јер трибина нема континуитет и форму, већ је тако исцепкана.

А стадион ЋЕ изгледати одлично, јер ако ниси приметио, оно што данас имамо јесу 4 трибине где свака води своју причу, апослутно се све разликују једна од друге, дакле немамо заокружену целину. Када буду одрадили исток и југ, и ако буду испоштовали неке битне детаље, имаћемо можда и најлепши стадион у Србији, али ово што сада имамо је рапсодија у плавом.

Tony Clifton

Citat: Sawovsky  16-08-2009, 18:56:30

4 трибине где свака води своју причу,

Apstrakcija na delu  :aq01: Ako ne budemo imali bas najlepsi,imacemo bar najneobicniji stadion u Srbiji  :aq24:

nesa_skazi

ajd da se ukljucim i ja u razgovor posle duzeg vremena...veliki pozdrav svim ljudima na forumu.
Vidim neki se bune kao nije im dobar stadion!ima neke rupe,supljine,nije bas kako treba....
Ma dok bila ona livada od stadiona bilo je bolje verujte mi.tad se niko nije bunio!:)

Dak

Ma koga bre vise zabole za stadion aman bre...

svajcarac

Citat: Dak  30-08-2009, 19:13:55
Ma koga bre vise zabole za stadion aman bre...
Haha.. Pa valjda ove sto rade na njemu,a i ove sto kao igraju.
Hoce lepo i udobno radno mesto..
Nego sta je sa obecanim reflektorima?

pe-tar

Negde sam načuo da bi reflektori koštali oko 60 000 evara! Malo mlogo, ybg! Pa to su dva sasvim pristojna stana (koji i dalje nemam)!

nesa_skazi

60 hiljada evra je veoma malo za tu investiciju i bice super ako prodjemo sa tom cifrom!

FKJGD

nesto se radi ali pitanje je sta...

Dalibor84

Pozdrav,

video pre neki dan na TVu da se radi na stadionu i na pomocnim terenima.

Zna li neko sta i kako napreduju radovi?

pricali su i o pravljenju profi atletske staze i reflektora? ima l ista o tome?

moze li u svakom slucaju neka slika?

hvala puno!!!

autentik

ja sam bio ali nisam slikao

sve izrovarili

ali znam da su pocele pretplatne karte za sezonu da se prodaju

cene ne znam