Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

DEJA VU(Vec Vidjeno)

Započeo marepop, 23-09-2009, 14:38:21

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

marepop

Da li vam se dogodilo da uzivotu kada prolazite kroz nesto znacajno steknete utisak da ste nekad bukvalno prosli sve to.Meni jeste puno puta.Kako to objasnjava SPC i uopste religija, jer to je bar istina,na neki nacin svi smo bar jednom osetili tako nesto.

Ivanka

Šta to mora da objašnjava SPC?

I ako je toliko popova medju nikovima to ne znači da je ovo crkveni forum? Ovo je već drugi put da pominješ SPC , u dve različite teme. Što ne odeš da pitaš popa? Lakše je , a i iz prve ruke ćeš da saznaš mišljenje SPC.

krimortus

i zasto ovde na ovom forumu svi misle da je neko religiozan (hriscanin)...otkud takve sumanute pretpostavke

marepop

Pa ja ne mislim tako,ja samo trazim savete od nekih religioznih ako ima,a sto se tice SPC zelim da cujem misljenja nekoliko popova,religioznih ljudi, nebitno koje vere,zelim njihovo shvatanje.Ali svi neki ateisti pisu

marepop

Ali svejedno hvala na pametnom savetu

Luna

Citat: bevana  23-09-2009, 15:12:46
Citatod nekih religioznih ako ima,
nema to ovde
ili se prave.

autentik

krimortus

a kakvo ti oni strucno misljenje mogu dati reci mi molim te...

ali mislim da miss sharma na danima karanfila ima odgovor na to: "nemam objasnjenje ovakvog fenomena" :))

Svilena

Citat: krimortus  23-09-2009, 16:44:42
ali mislim da miss sharma na danima karanfila ima odgovor na to: "nemam objasnjenje ovakvog fenomena" :))

:aq21: :aq21: :aq21:

Alkar

Citat: marepop  23-09-2009, 15:10:12
Pa ja ne mislim tako,ja samo trazim savete od nekih religioznih ako ima,a sto se tice SPC zelim da cujem misljenja nekoliko popova,religioznih ljudi, nebitno koje vere,zelim njihovo shvatanje.Ali svi neki ateisti pisu
SPC ima svoje forume pa pitaj tamo. Samo moram da te upozorim da tamo pise svasta pa se prezvezdi pre neko sto kliknes na "Ulaz"
kuk, glava, kuk, rame, rame, kuk  :aq29:

marepop

Ima li neko od Vas lekarsko uverenje?

Luna

Ako te interesuje gde se uverenje vadi,opet si na pogresnoj adresi....to nije ovde  :xq006:
A to se i ne pozjmljuje jer je protivzakonito.

marepop

Ja ga imam,tu gresis,i na pravoj sam adresi. DA POMOGNEM TEBI da ga izvadis,ali TESKO cu moci,i ovde se gubim kao i na sve teme do sada!

Luna

Gubis se   :aq14:  zao mi je .....mozda si u pogresnoj sferi   :aq15:
Ili probaj da se reinstaliras.
Za mene ne brini,ja svoje probleme resavam sama.

Ivanka

Probaj sa reset. Ponekad pomaže!

Alkar

Citat: marepop  23-09-2009, 15:10:12
Pa ja ne mislim tako,ja samo trazim savete od nekih religioznih ako ima...
:xq006: ovde su uglavnom ljudi koji razmisljaju

Pop Milan

Citat: marepop  23-09-2009, 23:59:26

Tesko mare, ovde vecina ima lek.uveranje sa crvenim pecatom/mislim da znas o cemu se radi/

Alkar

Citat: Pop Milan  24-09-2009, 08:11:03
Citat: marepop  23-09-2009, 23:59:26

Tesko mare, ovde vecina ima lek.uveranje sa crvenim pecatom/mislim da znas o cemu se radi/

Našla krpa zakrpu  :xq005:

Ivanka

Ja imam uverenje sa plavim pečatom. Je li i ono važi?

Dr.Sky

Auuuu....stigao sam kasno ...:-)      kako ste vec uspeli da izbombardujete i razyebete temu nije mi jasno......i to bez mene.  :-)
Citat: Ivanka  24-09-2009, 08:55:19
Ja imam uverenje sa plavim pečatom. Je li i ono važi?

Jel se vazi zubni karton?