Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Vaša pitanja i sugestije

Započeo autentik, 06-03-2007, 15:14:49

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

Luna

Autentik ajde molim te malo tamo procackaj nesto,mozes ti to da sredis ko i dosad.
Ne mora zbog mene,nego zbog Bevane  :aq29:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Kengurinjo

Зашто ја немам приступ форуму политика?

Kengurinjo

Моја грешка! Нашао сам.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Ubuduće, ako ti nešto ne bude jasno pitaj Lutu, on će sve da ti objasni.  :aq01:

Luna

Ne stizu i odgovori o novim postovima,ima li jos neko tih problema?

MIK

A sto sam sada morala ponovo da nastelujem vreme?

Luna

Mozda zato jer je promenjeno?
ili? 

MIK

iliiiii mozda sam vec ono kad smo svi menjali Luna, ali ja sam malopre ponovo morala.
Dobro sad'je ok, videcu sutra.

Luna

Ja nisam nista menjala,a nisam ni kontrolisala dali je tacno,
sad cu bas videti kad ovo posaljem.

Da,tacno mi je vreme. :aq29:

Jednom je isto puno nas moralo damenja ,bez ikakvih razloga.Videces sada .

SunđerBoba

Ja sam isto, ponovo podešavala vreme sinoć.
Nema pojma zašto  :aq17:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Gde se nalaze one 2 moje teme od sinoć ?

Svilena

To sam i ja htela da pitam, jutros sam ih videla , a sad ih nema  :aq15:

SunđerBoba

Mislite na one, od kojih jedna tretira proces ubistva? A šta vi mislite, gde su?

Svilena

Tu nisam pogledala, ali videla sam onu drugu o kupovini fakulteta i nisam imala vremena da je citam jutros.

OK

SunđerBoba

Eto, dovoljno si mi rekla  :aq29:

Luna

Citat: SunđerBoba  02-11-2009, 15:11:46
Mislite na one, od kojih jedna tretira proces ubistva? A šta vi mislite, gde su?
Citala sam bas to,i mislim da je sada tamo gde i treba da bude,u smece!

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Citat: SunđerBoba  02-11-2009, 15:11:46

Nije to baš tako crno-belo kao što ti misliš. O ubistvu govore samo 2 pasusa a o tome su pričali i na televiziji, a ako se tebi to baš toliko nije svidelo, mogla si da obrišeš samo ta 2 pasusa a ne celu temu. U ostatku teme sam pisao o različitim vrstama oružja i hteo sam da produskutujemo o tome. Zar je to zabranjeno ? Kaži mi šta je loše u tome da pišemo o tome kako bi trebalo da reagujemo kada dođe do pucnjave i kako bi trebalo da se ponašamo u toj situaciji. Sutradan ćemo se možda ti ili ja, ili bilo ko drugi naći u toj situaciji i šta je loše da pričamo o tome koji položaj treba da zauzmemo kako bi se zaštitili od metaka i rikošetiranja ? A drugo, ima ljudi koji vole oružje ili koji se bave streljaštvom i zašto ne bi pisali o svemu tome ? Kaži mi, molim te, gde u pravilniku piše da je zabranjeno pisati o oružju i pucnjavi ?

A drugo, zašto si izbrisala temu o Čumetovom fakultetu ? Znači, ja sam u šali i ironiji pisao o svemu tome i zašto si ti sve to izbrisala ? Pisao sam tu temu ko budala više od 3 sata, a ti si je samo 1 potezom "gumice" obrisala iz samo tebi znanih razloga ! Kakav je to način ??? Kroz celu temu su protkani humor i zajebancija i uopšte ne vidim ama baš nikakav razlog za njeno brisanje.

Zahtevam objašnjenje zbog čega su mi obrisane ove 2 teme i tražim da se one vrate. A kao što sam rekao, ako ona 2 pasusa u prvoj temi tumačiš kao poziv na ubistvo a ne kao nužnu samoodbranu, onda ti obriši samo ta 2 pasusa a temu mi vrati !

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Sunđerboba, ne možeš tek tako da mi obrišeš 2 teme bez ikakvog obaveštenja i obrazloženja. Kao da nisu ni postojale. Napravi analizu tema i kaži mi šta u tim temama ne valja, gde je prekršen pravilnik foruma i koji član i koji je razlog iz kog si mi izbrisala jednu a koji je razlog za brisanje druge teme. Čekam odgovor...

MASIRAM GASTARBAJTERKE

SunđerBoba, jel možeš slučajno u pauzi između Asocijacija i Kaladonta da mi odgovoriš na pitanja u vezi ove 2 moje teme koje si obrisala ili ćeš i dalje da me ignorišeš ?