Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Sa zakašnjenjem - da vam se predstavi micha56

Započeo micha56, 07-01-2010, 18:13:20

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

micha56

E, ljudi ja sam se prvo dobro izsvađao sa pola forumaša, pa mi je onda SABA objasnio da bi trebalo da uradim ovaj korak 2 i evo me.

Kao sto su mnogi i ukapirali:
Ćupričanin sam, imam 54 godine, mladog i svađalačkog duha sam i iznad svega OBOŽAVAM ŽENE. Može se reći da sam lezbejka. Muškarci me ne interesuju ni po kom osnovu.
Što se tiče obrazovanja - obrazovan sam visoko, još davne 1981. godine, a kroz radni vek - pa samo nisam vodio mečke. Ostalo, mislim da sam sve radio, naravno moralno. Nemoralne stvari me ne interesuju.

Po hobiju, sam prvenstveno muzičar (nekad sam se bavio muzikom), a pored toga u poslednjih 15 - 20 godina se bavim kompjuterima. Prvi komp mi je bio 286 sa 2 Mb rama, procesorom brzine 400 MHz, a hard disk je bio od 185 Mb. Graficka kartica Herkules (normalno) integrisana i "vidi" samo 2 boje - belu i crnu.

Osnovna zanimanja su mi bila razna i ne bih sad o tome, kao ni čime se sad bavim. Jedino ću reći - zadovoljan sam sadašnjim poslom i ja tu ništa ne bih menjao, bar do penzije.

Naravno oženjen sam i preko 28 godina sam u srećnom braku. Imam 2 dece.

Mislim da je od prilike to to.

A da, zaboravio sam da je moja slika za avatar sledeća:

ali ne mogu da je postavim jer je ta opcija isključena.

Ivanka

Pa da, Merlin. Misliš da će to da ti pomogne protiv nas forumskih veštica?

micha56

Ej nije ovo Merlin.
To je Gandalf iz Gospodari prstena.
I .... Jel si ukapirala sad, koji je to Mića ??????

Ivanka

Luna

Pa dobro nam dosao!!! :aq28:
Nadam se da ces se uklopiti i shvatiti ko ovde kosi a ko vodu nosi: od zena boljih kosaca nema! :xq011:
Nasi muskarci su divni,kulturni,tolerantni,kao i mi zene,a svako ko odskace bude.... :xq009:

Opis ti je divan,bas ko da konkurises za posao!  :aq07:  (ovo je,priznajem, malo bezobrazno od mene,ali zaduzio si)
Samo da znas,to ovde nije pravilo,ovaj Saba-lisac te je navukao da pises samo da bi on sam sto vise saznao o tebi.
Pazi se njega,on je jako radoznao i nestasan.(sabo potvrdi ovo)

micha56

Neka, ja sam naprosto imao potrebu da se predstavim i zahvalan sam Sabi na podsećanju.
A od kud ti znaš da li su ovo moji pravi podaci (šalim se).
I još nešto - Ja od kako znam za sebe drzim kosu i mogu ti reći da mnoooogo dobro kosim (travu i sve ostalo što naiđe), jer sam odrastao na selu i ponosam sam na to, tako da bi trebalo brzo da nađeš neki bokal za vodu, ili još bolje - termos, da voda uvek bude hladna, ako ti to nije problem

Luna

E tu bi se bas napio  :xq003: ,u mom svetu muskarci nosi zenama vodu!!!

micha56

Pa krajnje vreme ti je da se probudiš, odnosno da vidiš i nešto drugo.
Ja verujem da ti je mnooooogo dosadno. A?

Luna

Sto se ti toliko interesujes kako je meni  :aq15: sumnjiv si mi nesto!

A za vidjenjem neceg drugog nemam potrebe,ovako sam bas zadovoljna! :aq29:

micha56

Ja ti i malopre rekoh - Ne možeš ti da naučiš mene kosača da nosim vodu - to je iluzija
A mislim da ni ja tebe ipak ne bih mogao da naučim da nosiš vodu.
Prema tome, ajde da se dogovorimo nešto:

Ti i dalje kosi, ali i ja ću da kosim, pa ćemo da vidimo ko će duže da izdrži bez vode.
Može ?

Luna

Da kosim necu,a kad bas puno ozednim draze mi je pivo   :aq26:

micha56

Alal vera. Sve si ukapirala što sam ti malopre napisao.
Odlično.

Luna

Nisam bre nista ukapirala,necu da kapiram  :aq21:

saba

Citat: micha56  07-01-2010, 18:46:53
Neka, ja sam naprosto imao potrebu da se predstavim i zahvalan sam Sabi na podsećanju.
A od kud ti znaš da li su ovo moji pravi podaci (šalim se).
I još nešto - Ja od kako znam za sebe drzim kosu i mogu ti reći da mnoooogo dobro kosim (travu i sve ostalo što naiđe), jer sam odrastao na selu i ponosam sam na to, tako da bi trebalo brzo da nađeš neki bokal za vodu, ili još bolje - termos, da voda uvek bude hladna, ako ti to nije problem

molim, molim, jos samo sliku da ti vidimo, i da vidim dal se mozda i znamo.... jer smo po godinama tu negde.....
e pa sad ako te bas sramota da se okacis, pogledaj moju, mozda ti prepoznas mene......

Evo ovde se postavljaju i slike, vise reda radi...
https://www.autentik.net/forum/index.php?board=59.0
to mi muski, postavljamo, zenski svet nam mnogo ruzan: sve neke vestice i baba roge, pa ih sramota.....

saba

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Mićko, a da ti nije onaj ludi Pop Milan neki rod možda ?  :aq21:

micha56

Saba, tebe znam, a mislim da i ti mene znas.
Maser - koji Pop Milan, ja u mojoj familiji nika nisam imao popove. Ju daleko bilo, pu,pu.....

MASIRAM GASTARBAJTERKE

micha56

Jao znam, ti mislis na onog popa što ima prodavnicu M.J. Taj pop. Ma jok kakvi. Nema pojma.