Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Derbi - Partizan - Crvena Zvezda

Započeo autentik, 24-02-2007, 14:33:49

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 15 gostiju pregledaju ovu temu.

Luna

:xq005:

Necu, necu, idi ti spavaj,bas je kasno!

Sone

DEDA-EU

Citat: Luna  31-01-2010, 23:42:28
DEDA ti nemas pametnija posla nocas  :aq18: sta si se razmlatio sa tim Partizanom?

Luna! ajde lepo na spavkanje.
Laku nooooć!

Kengurinjo

Citat: Black  31-01-2010, 22:43:20
Jbg , tada je OZNA bila jača od Armije pa dobiste veći stadion  :xq005: al šteta što će da ode na doboš zbog dugova...za godinu - dve tu ne da nikne novi tržni centar vašeg glavnog ( bivšeg) finansijera Miškovića koji ni jedan dinar nije stvarno uložio u klub , već je sve davao pod kamatu pa se sada skupilo... :aq21:
A vi će da odete tamo gde u stvari i pripadate , u Ovču , Borču ili čak u Padinjak , napraviće vam neki stadiončić i zdravo ostajte , druzi...ovi naši lopovi su makar bili malo pametniji od vaših , kod nas ( još ) nisu došli panduri a dal će , videćemo  :xq005:
A što se tiče Barija , skidam kapu na uspehu , čak sam 3 x zapljeskao povodom toga ( bio sam pijan pa se omako pljesak  :xq005: ) ali taj uspeh ( i Tokio , naravno) vas je zapravo uništio , tako da Zvezda ni 20 godina posle toga ne igra nikakvu ulogu ni u srpskom a kamoli evropskom fudbalu. Uspeh vas je poneo , ali je pad bio vrlo bolan . Recimo , mi se još nismo oporavili od onog promašenog penala Pjera Boje ( hebem li mu mater!!!!) protiv Artmedije , ako znaš o čemu pričam . Generalno , tužno je to što je Zvezda sebi dozvolila da bude preko 30 milja jura u buli , da joj račun bude u blokadi i da privuče dežurne lešinare koji prete da raskomadaju Zvezdu ( čitaj onih lepih 10-ak hektara oko stadiona a u centru Bg.) .
Па нека никне ТЦ, шта да се ради... Утакмице домаћег првентва ћемо играти у Железнику, а Лиге шампиона у Будимпешти, Софији, Темишвару... И опет ће бити велика Звезда и мали Пеналтизан... Ово ме подећа на расправу између навијача Јунајтеда и Ситија.. Никад Сити неће бити вћи од Јунајтеда, као ни Пеналтизан од Звезде...

groucho

Jedina razlika je ta sto su to fudbalski klubovi a kod nas sportska drustva....A sto se fudbala tice,CZ ima samo 4 titule vise.

A lozite se i vi na kosarku...u stvari,krecete od SLEDECE SEZONE  :aq21:

Sone

Kengurinjo

Ја сам сигуран да сваки навијач Партизана више мрзи Звезду него Партизан, али негде у дубини душе на самом дну је љубав према Звезди... Она искрена... Као доказ прилажем изјаву човекау којег се кунете... селектора независне републике црне горе...

https://www.pressonline.rs/sr/vesti/sport/story/49183/VUJOŠEVIC%20BIO%20NAVIJAC%20ZVEZDE.html

Sone

:xq004:
Ja sam siguran da svaki zvezdas pravi nikad ne oseca nesto prema Partizanu,opet to je moje misljenje.
:aq26:

Luna

Ma ne preterujte, nije ni Partizan bas tako los! :aq01:

Sone

groucho

Pa ne bih rekao da je mrzim. Fudbal nam je propao totalno pa ga odavno ne pratim...ne znam vise da nabrojim po 5 igraca i jednih i drugih.
Kosarku pratim jer sam se njom bavio kao mladji i sada trenutno navijam za nase timove u NLB ligi(a tu spada i CZ) da bi nam ostao veci koeficijent u odnosu na Hrvate. U sudaru nasih,naravno za Partizan...
A s obzirom da mi je kosarka glavni sport,smesno je i pomisliti da nesto uopste mislim o CZ...o timu koji je dozvolio da igra sa cetiri igraca na jednoj utakmici jer nije imao dovoljan rooster.
Od kako ste timove iz Srbije uvalili u NLB ligu polako se gubite sa kosarkaske mape. Sto bi se reklo,davite se u sopstvenim g******.  

Sone

Groucho tipicno za svakog Partizanovca,mozda ne pratis fudbal oket ali odma se osvrcete na kosarku i kao eto tu ste sta znam.Priznajem tu ste uvek bili bolji ali........

Kengurinjo

Citat: Kengurinjo  01-02-2010, 17:20:22
Ја сам сигуран да сваки навијач Партизана више мрзи Звезду него Партизан, али негде у дубини душе на самом дну је љубав према Звезди... Она искрена... Као доказ прилажем изјаву човекау којег се кунете... селектора независне републике црне горе...

https://www.pressonline.rs/sr/vesti/sport/story/49183/VUJOŠEVIC%20BIO%20NAVIJAC%20ZVEZDE.html

Идемо даље....

https://www.pressonline.rs/sr/vesti/sport/story/98936/Aleks+Mari%C4%87+bio+navija%C4%8D+Zvezde%21.html

groucho

Citat: Sone  02-02-2010, 09:18:52
Groucho tipicno za svakog Partizanovca,mozda ne pratis fudbal oket ali odma se osvrcete na kosarku i kao eto tu ste sta znam.Priznajem tu ste uvek bili bolji ali........

Mozda je tipicno...mozda ne. Ali da li neko ko stvarno uziva u fudbalu moze da gleda nas fudbal(ali sada iskreno)? Ja pratim fudbal(doduse slabije nego kosarku) ali samo Engleski.
Sto se tice CZ i Partizana,u fudbalu nikada vise nijedna ekipa sa ovih prostora nece moci da uradi ono sto je CZ uradila. Ja sam svestan toga i na tome svaka cast,ali je glupo nazivati kosarku trivijalnim sportom kada je to nas nacionalni brend(daleko je ispred fudbala) i po njoj smo poznati sirom sveta. Partizan je tu imao,ima i imace zvucno ime i to niko ne moze da opovrgne niti da omalovazi. Tako da nazivati jedan takav kolektiv malim je zalosno.

Sone

Tako je kad bi nasi fudbaleri igrali bar upola kao englezi mi bi imalu super ligu u fudbalu i bilo bi uzivanje gledati.a da ne uporedjujem teren i broj publike na stadionu.

Kengurinjo

Citat: groucho  02-02-2010, 18:33:41
Citat: Sone  02-02-2010, 09:18:52

Mozda je tipicno...mozda ne. Ali da li neko ko stvarno uziva u fudbalu moze da gleda nas fudbal(ali sada iskreno)? Ja pratim fudbal(doduse slabije nego kosarku) ali samo Engleski.
Sto se tice CZ i Partizana,u fudbalu nikada vise nijedna ekipa sa ovih prostora nece moci da uradi ono sto je CZ uradila. Ja sam svestan toga i na tome svaka cast,ali je glupo nazivati kosarku trivijalnim sportom kada je to nas nacionalni brend(daleko je ispred fudbala) i po njoj smo poznati sirom sveta. Partizan je tu imao,ima i imace zvucno ime i to niko ne moze da opovrgne niti da omalovazi. Tako da nazivati jedan takav kolektiv malim je zalosno.
У Томе јесте драж освајања КЕШ-а јер су ту титулу освојили играчи са једним странцем (Миодрагом Белодедићем, ако он уопште може да би буде странац с обзиром да је Србин из околине Темишвара), а добро је познато д СФРЈ, СРЈ, СЦГ и Србија нису били прваци Европе и света ( Мијатовићу ко теби даде да шутираш пенал, јебо га Слободан Сантрач) тако да је тај успех већи од оног који је учнио Пеналтизан у баскету... Били смо 7,8 пута прваци Европе...

Sone

DEDA-EU

Citat: DEDA-EU  31-01-2010, 23:33:43

Sone