Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

POHVALITE ILI NAGRDITE FIRME IZ JAGODINE

Započeo government, 05-08-2007, 05:57:00

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Luna

Hvala ti.
Nasla sam sada kartu od proslog leta, pa zato pitam, jer ja sam platila 800 dinara Beograd - Paracin u julu !!!
Ucinilo mi se bilo da je skupo.  Jesu to sad mozda pojevtinile?  :aq14:

Luna

Ma ne, BG -PN , proslog leta, juce nadjoh kartu, a cini mi se da ste vi pisali da su nize. Zato i pitam bas.

srki035

650 din je Ja-Bg.U Beogradu  je stanicna usluga 100 din.Ja mislim da nisu menjali cene od proslog lete,a mozda i jesu ali to je 50-100din

Luna

Pa oni to kako kome hoce, sad vidim karta 700+100 taksa.
Pa ipak su mi vise naplatili, nije da je pojevtinila sada karta.

srki035

Do Jagodine je 650 din,a do Paracina 700 din.

Luna

Hvala.
To je ipak mnogo, za ponekad ok, ali sta ako neko mora stalno za BG, studenti na primer?

srki035

Niskim je povratna uz index 830 din,a Krusevackim 700 din.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Peronska karta na stanici u BG košta 120 DINARA ! Lopovi neopevani ! A WC na stanici im košta 30 dinara ko da imaju zlatne WC šolje a ni običnu WC šolju nemaju unutra ! Lopuže !

krimortus

jedina olaksavajuca okolnost kod Eurolina je sto staju kod Auto komande kada se vracaju za Jag pa mozh da ustedis tih 120 din :)

pe-tar

E jadni mi, pa mi gledamo da uštedimo na putu za Beograd! A gde je Evropa? Su čim ćemo tamo, grdni mi?

zixmix

Biće Jagodinski, makar trbuhom za hlebom ako ništa drugo, barem nam ne trebaju vize.

pe-tar

Ma sve će biti, samo mene biti neće! Jel znaš bre kolko sam mator?

zixmix

Pa pretpostavljam da si godište 1957, jesam li pogodio? :aq17:

pe-tar

krimortus

jeeeee**te...znaci samo Eurolin lopovise...sad sam isao nekim Turbo transom Bojnik - Bg ...i iz Jagodine do Bga platio 500din...udoban bas...grejanje...cisto...

ponekad mi nedostaje Bosilegrad cuveni...juznjaci...znoj...galama :)

Black

Citat: krimortus  14-02-2010, 19:25:20
jeeeee**te...znaci samo Eurolin lopovise...sad sam isao nekim Turbo transom Bojnik - Bg ...i iz Jagodine do Bga platio 500din...udoban bas...grejanje...cisto...

ponekad mi nedostaje Bosilegrad cuveni...juznjaci...znoj...galama :)
pečeni pilići i beli lukac...luftiranje nogu i smrdljive čarape.... :xq005:

zixmix

Citat: pe-tar  14-02-2010, 18:51:54
       Ma još gore, 53.

Eh zamalo, pa ti ćeš još malo pa u penziju, šta se sekraš?

Black

Ja sam se ovde nekoliko puta osvrnuo na rad ovdašnje bolnice i osoblja , u negativnom smislu. Elem , prošle noći moja ćerka je dobila bolove jer joj je pošao kamen iz bubrega ( samo oni koji su to preživeli znaju koliko to boli) i , oko pola 4 ujutru , ja i žena je stavimo u kola i pravac Hitna pomoć. Od trenutka ulaska u zgradu , počelo je nešto za šta ja samo mogu da kažem : BRAVO !!!! Brzo , stručno , temeljno , moja ćerka je pregledana , dijagnosticirana i smeštena na odeljenje hirurgije! I sve to u 15 minuta! Hvala Dr, Rodoljubu Todoroviću i kompletnom osoblju!!!  Ja i žena smo ostali do pola 7 kraj ćerkine postelje i dr. Todorović je još 5 x dolazio da vidi kako je .Dnevnu smenu je preuzeo dr. Vasić , jednako se interesujući za zdravlje moje kćeri .  Želim ovom prilikom da se izvinim osoblju Jagodinske Bolnice za neke negativne konotacije , u prošlosti. Hvala.

pe-tar

A koliko si gurnuo evrića? Ili si neki tatin sin? Ništa ne znamo o tome!