Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Letovanje u Grckoj

Započeo gagajf, 21-02-2010, 20:31:55

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

gagajf

Nakon dugogodisnjeg letovanja u CG,a usled ukidanja viza,moja porodica je resila da ponovo letuje u Grckoj.E,sad,pogubili smo konce,pa me zanima koje su mogucnosti odlaska samostalno busom,bez agencija,naslepo?

gagajf

Da li moze da se na licu mesta iznajmi apartman ili je to nemoguca misija? Da dopunim sebe,he,he. :aq16:

MIK

jooooooooooooj koja pitanja al'ajd, znaci uvatis autobus, stignes tamo, i vidis na licu mesta, kao u CG a i sire. Uvek imas one tamo sto, soba soba i tako

gagajf

Sone

Kao i na svakom drugom letovanju,uvek ima apartmana nemoj se sekiras gagajf.

gagajf

Hvala puno.Vidi se da je Delija u pitanju. :xq011:

krimortus

se znaju proslogodisnje cene tih apartmana, soba...?

gagajf

I mene bas zanimaju proslogodisnje cene apartmana,ali sa lica mesta ,bez upliva agencija.

Lady_Black_Heart

Zasto bas Grcka?
Ima puno boljih destinacija.
Bljak!!!

autentik

Ali je zato dosta jeftino...

Lady_Black_Heart

Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jeftinije su Turska i Bugarska ...

zdravlje

neko trazi jeftine relacije, drugi je mozda spreman za lepu plazu da lazi vise...

Tony Clifton

Citat: Lady_Black_Heart  03-03-2010, 11:32:59
Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jeftinije su Turska i Bugarska ...

Ajd' Turska. Stvarno je extra. Ali Bugarska!? Pa gde moze da se poredi Crno More sa Egejskim!?  wq56

Lady_Black_Heart

Ja sam samo navela da, kada je rec o cenama, Bugarska i Turska su jeftinije i od Grcke. Turska mi je def. lepsa i od Grcke i od Bugarske a i nikada ne gledam cenu, idem gde hocu tako da bih zamolila da se moje reci ne okrecu :-PpP
Ihihiihih, bljak Grcka i Crna Gora

Tony Clifton

Pa dzabe sto je jeftinija Bugarska(mada i pitanje je koliko je jeftinija sada) kada im je more shit. Sto se Grcke tice,sever  jeste bljak ali juzni deo i ostrva su super. Oni barem nude letovanje za svaciji dzep.

zdravlje

Citat: Tony Clifton  04-03-2010, 12:29:57
Oni barem nude letovanje za svaciji dzep.

potvrdjujem
:aq04:

Lady_Black_Heart

Svako ima svoj ukus ... Ti u Grcku, ja u Tursku  :xq011:
Dogovoreto?  :aq26:

gagajf

Bas je lepo kad neko moze pustiti masti na volju i otici na letovanje tako sto ce odabrati sta god mu odgovara,jer mu novac nije limit.Ogromna vecina ne moze tako.Stoga,treba biti mastovit,pa sve lepo ukalkulisati i lepo se odmoriti,ne obaziruci se sto to nije bas,bas extra.Zivot je lep i jedan,ne treba mozgati sta bi bilo,kad bi bilo!

gagajf

Citat: gagajf  05-03-2010, 12:45:40
Bas je lepo kad neko moze pustiti masti na volju i otici na letovanje tako sto ce odabrati sta god mu odgovara,jer mu novac nije limit.Ogromna vecina ne moze tako.Stoga,treba biti mastovit,pa sve lepo ukalkulisati i lepo se odmoriti,ne obaziruci se sto to nije bas,bas extra.Zivot je lep i jedan,ne treba mozgati sta bi bilo,kad bi bilo!

Ovo bi moglo da ode i pod "Letovanje"--pokriva i to.Pozz.

Tony Clifton

Citat: Lady_Black_Heart  04-03-2010, 13:18:32
Svako ima svoj ukus ... Ti u Grcku, ja u Tursku  :xq01d1:
Dogovoreto?  :aq26:
D
Ma nije poJenta u tome. Naravno da ce svako ici tamo gde mu najvise odgovara. Ali posto je ovo tema o Grckoj a ti si rekla da je Grcka bljak,red je da napises gde si to u Grckoj bila i sta ti se nije svidelo.
Ovo kazem da bi drugi mogli da na osnovu tvog loseg iskustva u odredjenom letovalistu u Grckoj mogli da odluce da li da je zaobidju ili ne. Pretpostavljam da si bila na vise mesta u Grckoj pa podeli sa nama ta losa iskustva.