Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Koji ste film danas pogledali?

Započeo autentik, 11-11-2007, 00:05:06

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 84 gostiju pregledaju ovu temu.

Sone

TROJA
juce gledao po ko zna koji put

Svilena

Citat: SunđerBoba  18-02-2010, 23:36:48
Doduše nije 3D, ali je oduševljenje podjednako  :xq011:

:xq011:

... e, pa, stvarno mi je žao što nisam imala priliku za 3D ... čekala, čekala ...

donwlayco

Hachiko: A Dog's Story (2009)

Preporuka: Prica snimljena po istinitom dogadjaju o psu Hachiko koji je 9 godina cekao na zl.stanici svog gospodara...pripremite maramice za kraj :xq011:

donwlayco

Law Abiding Citizen (2009)

Preporuka: Frustriran čovek odlučuje uzeti pravdu u svoje ruke nakon što je  jedan od ubica njegove porodice oslobodjen optuzbi . On cilja, ne samo ubicu, nego i sudiju i druge uključene u posao...

donwlayco

Armored (2009)

Preporuka: Prica o novopridoslom momku za obezbedjenje i pratnju novca i korumpiranim kolegama, naizgled pljacka 42 miliona dolara izgleda lako ali nije tako...

donwlayco

Preporuka: Poslednji film Mela Gibsona koji igra detektiva u potrazi za ubicama njegove  cerke

Edge of Darkness (2010)

donwlayco

Preporuka: Sjajni Viggo Mortensen u filmu The Road - Post-apokaliptična priča o čoveku i njegovom sinu koji  pokušavaju preživeti na bilo koji način ...

The Road (2009)

ilija7777

Taj film, je, naravno, uzasan. Bu hoo, cry cry, get eaten, dont get eaten, harsh world, bla bla, truc truc

Fritz The Cat 1972
Vasa deca se uzivati, a vi cete biti zgranuti! Garantovano!

ilija7777

E, ubicu se, to ce da mi stigne na gledanje do kraja 2011...i onaj Kick Ass isto...overload...

ilija7777

Pa smej se ti, al tu treba izmisliti posebne filtre i organizacijske tehnike za borbu sa ovim informacijskim haosom... to ni u teoriji nije lako xD

Elem, pokusao sam ovo novo sa Mel Gipsonom da pogledam, i nije mi islo. Malo cu da skipujem, pa ce da ide delete verovatno...jer moram pod hitno da pogledam najludjeg azijata u skorije vreme-Symbol iz 2009. https://www.imdb.com/title/tt1410261/

Kengurinjo

Последњи дани Хитлера...

tatoo

SunđerBoba

luksa

Srpski film........ i jos mi je muka od toga.

Svilena

.

FLOYD

tatoo

THE SOCIAL NETWORK

Kengurinjo

government