Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

SVETSKO PRVENSTVO - FUDBAL 2010 - JUZNA AFRIKA

Započeo autentik, 15-11-2009, 12:36:14

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Sone

Kengurinjo

Не могу да верујем да Антић неће да води Бркића на СП!   С Р А М О Т А ! ! !

autentik

pa imamo Stojkovića ionako....  ne verjume da će drugi golmani da dobiju priliku sem ako se ne povredi glavni

Black

Kao bivši golman , sa stažom od 20-ak godina aktivnog bavljenja fudbalom , tvrdim da je odlična ideja da se Stojković ne pomera sa gol linije reprezentacije. Tim je naučio na njega , on poznaje tim , međusobno imaju puno poverenje .Osim onog kiksa u meču sa Francuskom , Stojke je odlično branio i uliva sigurnost u odbranu a odbrana mu uliva samopouzdanje , tako da se međusobno odlično dopunjuju. Međusobna kominikacija , dogovor pogledom je najvažniji u odbrani a mi to apsolutno imamo .Ja sam uveren da će Stojke zablistati na ovom prvenstvu i biti jedan od boljih igrača.
:xq011:

autentik

ignja

autentik

Večeras od 20:45  igramo prijateljsku sa Poljskom

ima da ih icepamo ko dete zvečku   :aq07: :aq07: :aq07: :aq07:

MIK

autentik

da li je sve spremno....

heheh  nema nikog 1 sat pred utakmicu samo gazda ovde

hehehehehe

MIK

Jeste gazda.....SRBIJA  :aq07: :aq07: SRBIJA  :aq07: :aq07: :aq07: SRBIJA  :aq07: :aq07:
:aq26:

MIK

...pu  :aq09:......zamalo

autentik

slabo prvo poluvreme ali se nadam golu u drugo... tj mi da ga damo

MIK

MIK

MIK

ijaaaaaaoooj evo pocinje da mi bude ...znate vec zasto

Sone

MIK

...od svasta, ispasce nista :aq15: aaaaaaaaaaaaa da vidimo do kraja a?

ignja

Fudbaleri Srbije počeli su u 20.30h u Kufštajnu pretposlednji kontrolni meč pred puta na Mondijal u Južnoj Africi. Posle prvih 45 minuta nema golova.

Za razliku od meča protiv Novog Zelanda, Radmor Antić je u startnu postavu uvrstio većinu igrača koja bi i na Svetskom prvenstvu trebalo da iznese najveći teret.

Nakon poraza od Novog Zelanda u subotu u Klagenfurtu i duela sa Poljskom, ekipa Radmora Antića još ima da odigra protiv Kameruna petog juna, a već dva dana kasnije sledi put u Afriku.

Sone

katarakta kuku bas smo nesto slabi.dali je to neka taktika ANTICA ili... ali ovoi mi se nesvidja.

Ako ovako budu igrali na sveckom bice ufffffffffff

autentik

Ovog Pantelića baš neće pa neće

ako ga ovako ne bude htelo za Svetsko  će se vratimo mi kući brzo