Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

SVETSKO PRVENSTVO - FUDBAL 2010 - JUZNA AFRIKA

Započeo autentik, 15-11-2009, 12:36:14

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Kengurinjo

Никога ја не пљујем... Ја сам кажем оно што јесте... Жеки је будућност фудбала!!! Реално већ сада може да брани у просечном клубу у Енглеској. Једино признајем титулу или бар финале као успех!

autentik

Meni je drago sto smo se plasirali i sto nas ima

a sad ako i ne odemo u drugi krug gledacemo BAR tri uzbudljive utakmice nase selekcije

ZIVELA SRBIJA

ignja

MIK

Tako je. Sve dok se cuje za nas....nek se cuje.

:aq07: :aq07: :aq07: :aq07: :aq07: :aq07:
:aq26:

FKJGD

Mislim da ce ova godina da bude mnogo uspesna za nas sport... Vracamo se mi i u vrh kosarke, a da ne pricam za svetske lige u vaterpolu i odbojci.......  :aq05:

ignja

autentik

FLOYD

JA SE SINOC S DRUSTVOM OD MUKE
KRASIC I DALJE SE TRUDI, A PANTELIC I DALJE IZBEGAVA LOPTU
SVE U SVEMU DOBAR BIO VATERPOLO

MIK

ignja

ignja

Ja sam govorio da iz pripremnih utakmica u Austriji ne treba očekivati rezultate,................................ali sutra protiv Kamenurana rezultat a posebno efikasnost su u prvom planu,i ono sutra je sigurno indikator za SP po mom skromnom mišljenju.

autentik

Ma ima da h icepamo sutra....

el pocinje uvece od 20:30h   ????

ignja

čini mi se u 20.15 al nisam 100% siguran

FKJGD

20:30 utakmica...Makar tako pise na MOJOJ karti   :aq01:

wq42 wq42 wq42 wq42 wq42 wq42 wq42 wq42

MIK

ignja

Citat: FKJGD  04-06-2010, 21:55:15

gledo' sam teletext 20,15 RTS1 pa da vidimo

Black

Citat: ignja  04-06-2010, 17:54:01
Ja sam govorio da iz pripremnih utakmica u Austriji ne treba očekivati rezultate,................................ali sutra protiv Kamenurana rezultat a posebno efikasnost su u prvom planu,i ono sutra je sigurno indikator za SP po mom skromnom mišljenju.
:xq011:
potpisujem

ignja

Citat: Black  03-06-2010, 16:32:37
Citat: Kengurinjo  03-06-2010, 13:03:53
Тиме што Антара није повео Бркића, а повео је Стојкета и Исаиловића свака нада да се може проћи ван групе је за мене изгубљена. Има да нас пуни ко како стигне... Е, бре! Србине ти да не водиш Жекија на СП! Дечко који ће за пар година бити најбољи голман Европе! Понтецијал! Е, сад. Проблем Пантелиња је тај што је дечко у принципу много ретардиран у мозак!!! Оно што игра у клубовима, то је ОК... Али у репки не повезује!!! А, да ту је и Станковић капитен! Признајем! Заволео сам га после Кајзерслаутерна... Али он толико без икаквог мотива игра у репки да је то страшно... Заситио се човек!
:aq15: :aq15: :aq16:
Interesantan smo mi narod...čitajući pojedine postove , pomislih da je bilo bolje da se nismo ni plasirali na Svetsko prvenstvo...
Voda se mrzne pred zoru ! Ovo su iskusni igrači , zablistaće kada treba ! Pljuvači , sve i da ne napravimo uspeh na prvenstvu , treba da budemo zahvalani samo na plasmanu!

:xq011: mala smo mi zemlja............ali ljudski je nadati se i nešto želeti

ignja

Citat: FKJGD  04-06-2010, 21:55:15

istina je utakmica počinje u 20.30, ali je istina i to da se kamere na stadion uključujju u 20.15
                                          SRBIJA