Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

SVETSKO PRVENSTVO - FUDBAL 2010 - JUZNA AFRIKA

Započeo autentik, 15-11-2009, 12:36:14

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

ignja

danas naši lete za J.Afriku- SREĆAN PUT

autentik

Meni se sve ćini da će Pantelić da odkači da počne da daje golove... Za ovaj zadnji tim gde je igrao davao je mnogo golova

A slažem se za Lazovića...  nije igrač za reprezentaciju

Ali se ne slažem za Stojkovića -- dobar je golman on..

MIK

MIK

ignja

MIK

ignja

Vladimir Stojković nije bio previše siguran na utakmici protiv Kameruna. Prvi golman reprezentacije Srbije kaže da će na Mondijalu biti pravi.
StojkovicStojković ističe da ga je nervoza sputala da pokaže sve što zna.

"Bio sam nervozan. Glavom sam bio već u meču sa Ganom i svestan sam brojnih propusta. Prihvatam krivicu za prvi gol, ali se neće ponoviti pošto se uvek učim na greškama."

Golman Vigana kaže da mu nedostatak utakmica ne predstavlja problem.

"Biću spreman da ispunim sve zadatke. Problem nije mala minutaža u Viganu sa kojim sam imao nekoliko utakmica. Rad je bio naporan, a falilo je malo svežine i koncentracije."

Na utakmici protiv Kameruna bilo je dosta propusta u odbrani.

"Iskreno, igralo se otvoreno na obe strane i rezultat nije bio u prvom planu, ali je dobro da smo pobedili i da moj kiks ne bude u prvom planu kao protiv Francuske. Idemo dalje u nove pobede i podrška navijača je dobar znak da veruju u nas," zaključio je Stojković.

ignja

Kengurinjo

Хахахаха!!! Генијална фотка!!!

autentik

Ljudi još malo pa kreće....

:aq26: :aq26: :aq26: :aq26:

U petak je svečano otvaranje...  :xq004: :xq004: :xq004: :xq004:

U Nedelju je prva utakmica Srbije  ----  Da se pomolimo pa da počnemo   :aq07: :aq07: :aq07: :aq07: :aq07: :aq07:

ignja

MIK

Evo poceo program, koncert za "otvaranje" svetskog prvenstva : 2010 official FIFA world cup - kick off -  celebration
:aq28:

FLOYD

Kengurinjo

Уз Божију помоћ до ТИУЛЕ!!!

Нека наши орлови полете
Нека оставе срце на терен
Нека се радује свако дете
Нека сви буду здрави као дрен!

Нека има Бог помогне
Нека се Србија трофеја домогне
Нека имају среће
Да их дочекамо уз цвеће

Нека се радује земља мала
Да стигнемо до финала

НАПРЕД СРБИЈА!!!

MIK

ilija7777

Citat: Alkar  05-06-2010, 21:48:01
Citat: autentik  05-06-2010, 20:25:55

Treba nam malo vremena da se pokrenemo....

a i sami ste videli da su moje tvrdnje tačne... ako malo bolje pogledate videćete da je SUBOTIĆ kriv za oba gola

i da taj momak nije za reprezentaciju Srbije... možda za neki manji klub ali nikako za Reprezentaciju

Kad bi bog dao da bude ista postava za Ganu samo da umesto njega ubaci Vidića...  bilo bi super

Tako isto i za sve utakmice... a njega da čuva za rezervu, ako se ne daj bože neko od igrača pozadine povredi

:xq005: 
Znaci istina je!!!
Svi Srbi su ili Predsednici Republike ili fudbalski selektori

Srecno na SP  :aq28:

I internet mecene i autori nagrada sa svojim nadimkom. To si zaboravio.

autentik

MIK

ignja