Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Pokret Zivim Za Cupriju je otvorio svoju facebook stranu...

Započeo ilija7777, 06-06-2010, 20:47:18

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Silvana

sonja

ok ... i sta je vas  program i  konkretno delo ??? ili da  se prebaci  ova tema u desavanja u Cupriji...jop desila se nova  organizacija ,predivno ,da  vidimo ,nesto  konkretnom ,ono  zasukani rukavi  i  rad ,hvalite se delom i  radom ...reci  ima dosta ....ili sam  ja opet na  pogresnoj temi ,a?

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Znači, izašao sam na internet, lepo, lepo. Je li, bre, Silvana, šta ti imaš protiv nas što masiramo i koljemo tašte po kućama ?  :xq005:

sonja

ma tebe  citiraju  svuda  od jagodinskih  palica, nemackih  osiguranja ...hahahahah,izvini  nisam mogla  da  preskocim  ovaj deo ,vidi  ovo  kao  salu ,ja nemam nista  protiv  dobre  masaze,a tastu  nesto  nemam,ali nema ni  Luncice da ti  odgovori ...hm!!!!

Silvana

nista majke mi, nick mi je bio smesan jos kad sam prvi put videla. nego bre, sa stavovima preterujete. ne znate nista o pokretu, ne poznajemo se licno a postavljate se kao da smo arhineprijatelji. a ni protiv toga nemam nista protiv, samo me intersuju motivi za takve stavove. interesantno mi je

MASIRAM GASTARBAJTERKE

OK, ajde obrazloži plan i program Pokreta i šta ste dosad uradili za ovaj grad.

sonja

isto  pitanje sam postavila u  temi  ,, sta dalje sa gradom ,, ...
dobili smo teme
desavanja
politicke teme
i trtrt teme
dobili smo   naglabavanja( el ima to u  recniku )
tema o Cupriji je postla  vrlo interesantna .. i demokratska  koliko vidim ...znaci mogi da spomenem  mo g   kremiranog oca  da nekog   malo sa svojim pepelom  prosvetli  usta ,hm...dobili smo ,,demokratskaa izraavanja ali ne i odgovore ....
vrlo fin  nacin   da se vode  razgovori ..spontano i duhovito ....nazalost 

Silvana

kada se postavi pitanje na ovakav nacin onda se ocekuje odgovor koji bi dala bilo koja stranka : mi cemo vama ovo i ono... mi vama obecavamo da ....
mislim da se u cupriji isto pitamo i ti sto masiras :) i ti sonja. najveca stvar nisu obecanja vec nacin razmisljanja i funkcionisanja. nema centrale nigde sa strane koja daje plan i program vec se to radi u cupriji i na tom nivou ostaje. ciljevi su lokalni i tu je kraj. dok smo se raspravljali o visokoj politici i medjusobno delili, ova zemlja je postala partijska, a o cupriji vec sve znate, niste nimalo glupi.

Alkar

@ Silvana

Citat: Silvanajudi, da mi je neko pricao, ne bih mu verovala. ovolika zainteresovanost za pokret na samom pocetku! hvala za kampanju  ali, alkar, cesto razmisljam o jednoj stvari koja me je fascinirala. objasni mi molim te. npr. videla sam da si stavio fb stranu jos od 15.decembra prosle godine. brate, jel ti pratis bobanove aktivnosti? i ja sam to prvi put videla kad si stavio ovde  mislim, zaista ne pratim toliko sve koliko i vi

Jesi li ti ista ona Silvana ko je mi je rekla

Citat: Silvana  09-06-2010, 00:27:33
Da ti objasnim posto si neinformisan:
:xq005:

Citat: Alkar  09-06-2010, 00:14:31
"Majka" pokreta "Zivim za Cupriju " je politicka organizacija "Zivim za Krajinu - Bosko Nicic" , na cijoj FB stranici je Boban Jovanovic - Boranija (Dzipson mu je stariji brat), najavio sirenje pokreta na Pomoravlje,Resavu i Levač...

Pa me onda Ilija uporedi sa Hitlerom, ali ubrzo posle toga   :xq003:

:xq005:

Silvana

Silvana

hoces da objavis i moje slike sa Patrijarhom, Rusima, ne razumem, sta si hteo ovim da dokazes sem da smo prijatelji na FB? Pokret jeste potekao od Boska, pa? Razvija se i u Nisu, Kragujevcu, Novom Sadu, Beogradu. To je decentralizacija, ane centralizovno upravljanje iz bilo koje partije.

Alkar

Citat: ilija7777  09-06-2010, 07:08:29
Citat: Alkar  09-06-2010, 00:14:31
"Majka" pokreta "Zivim za Cupriju " je politicka organizacija "Zivim za Krajinu - Bosko Nicic" , na cijoj FB stranici je Boban Jovanovic - Boranija (Dzipson mu je stariji brat), najavio sirenje pokreta na Pomoravlje,Resavu i Levač. Ista ta organizacija "Zivim za Krajinu - Bosko Nicic" je clanica ,,Ujedinjenih regiona Srbije" na cijem je celu Mladjan Dinkic G17+

Citat:

Programsku deklaraciju URS, zajedno sa Dinkićem, potpisali su: Verko Stefanović (,,Zajedno za Šumadiju"), Maja Gojković (NP), Boško Ničić (Živim za Krajinu), Goran Paskaljević, Mirko Todorović, Predrag Marković, Aleksandar Odžić (Vojvođanska partija) i predsednici opština Rača i Pirot Dragana Živanović i Vladan Vasić.

Kraj citata https://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=1&status=jedna&vest=179182&title_add=Cela%20Srbija%20kao%20Beograd!&kword_add=boris%20tadic,%20unija%20regiona

Logicno sledi da podrzavanjem pokreta "Zivim za Cupriju " vi direktno podrzavate "Ujedinjene regione Srbije".
Realno je da G17+ nemoze na preskoci cenzus ako nastupi sama na izborima. Ali u okviru ,,Ujedinjenih regiona Srbije" ?
Pitanje je jednostavno. Podrzavate li Mladjana Dinkica?

Pitanje je jednostvano, Siki, brate, el ti imas mozak il' ti ga je neko oduzeo da ga nadjemo da ga bijemo?
Majke mi, ovo je najlegendarniji primer logickog diskontinuiteta u rezonovanju od Hitlerovih govora iz '38.
Ko podrzava Cupriju, podrzava da se ovde slije novac, ljudi, ideje, i sve ostalo sto cini jedan GRAD. Ko zeli da
Cuprija ostane SELO i TUNEL, sto je juce lepo rekao Niche, neka slobodno lupeta gluposti i glasa za DSS ili koga vec.
Pozdrav iz Pokreta

Citat: Silvana  10-06-2010, 23:23:55
hoces da objavis i moje slike sa Patrijarhom, Rusima, ne razumem, sta si hteo ovim da dokazes sem da smo prijatelji na FB? Pokret jeste potekao od Boska, pa? Razvija se i u Nisu, Kragujevcu, Novom Sadu, Beogradu. To je decentralizacija, ane centralizovno upravljanje iz bilo koje partije.

Silvana

po tvojim citatima ja vidim jedino demonstraciju nemoci, tj. da hoces da zaplasis dinkicem ili ti licno smatras da je to neka babaroga. ako sagledas sve drugacije, malo razmislis, moze to i bolje da izgleda. posto svoje misljenje smatras toliko validnim, molim te reci mi u ovoj konstelaciji politickih prilika u srbiji, sta je najbolje za tvoj grad (iako si rekao da ne zivis u cupriji da te se lokalne price ne doticu). partijski poslusnici ili decentralizovani sistem upravljanja?

Kengurinjo

Систем који још један корак ка разбијању Србије, на жалост, али што се тога тиче слажем се са Радикалима...

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Silvana, mani se visoke politike. Sada pričamo o Ćupriji. Ponavljam pitanje: ŠTA KONKRETNO PLANIRATE DA URADITE ZA OVAJ GRAD I U OVOM GRADU KAD DOĐETE NA VLAST A ŠTA PRE TOGA ?

Silvana

departizacija je po meni licno najbitnija stvar.
a s obzirom da smatram sebe odgovornom osobom, molila bih vas za strpljenje jer je konkretizacija jednog veoma znacajnog i velikog projekta blizu. kada imamo rezultate, znace se.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

OK, nadam se da pod departizacijom podrazumevaš i to da članovi stranaka ne smeju biti direktori javnih preduzeća pod ingerencijom lokalne samouprave ili da za vreme mandata zamrznu članstvo i funkciju u stranci.

Silvana

Kengurinjo

Ја знам да ако овај покрет дође на власт у Ћуприји да ће ЖРК узети дуплу круну, а да ће пре тога победити Јагодинке у борби за улазак у Прву лигу :) А да ће ФК Морава избацити Партизан из Купа :)

MASIRAM GASTARBAJTERKE