Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

SVETSKO PRVENSTVO - FUDBAL 2010 - JUZNA AFRIKA

Započeo autentik, 15-11-2009, 12:36:14

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

ignja

pa to, da ćeš laganica....................ma bre..................srbi smo bre,  ima nas  (kol'ko ?) 6.mil i nema (definitivno) boljeg selrktora od nas gledano pojedinačno :aq21: :aq21: :aq21:

SunđerBoba

Hahaha, pa o tome ti pričam  :xq003:
Ovi drugi "nisu naši" pa se lakše preživi poraz, manje se nerviram...možda :aq17:

tatoo

ja spremila

da bodrim nas tim ( a la trubaci ), ionako sama rec "Vuvuzela" podseca na jug.

:aq28:

ignja

Citat: SunđerBoba  12-06-2010, 11:27:42
Ovi drugi "nisu naši" pa se lakše preživi poraz, manje se nerviram...možda :aq17:

mene nećeš naći među onima koji posle utakmice pljuju, kritikuju............ali ćeš me UVEK naći među vatrenim navijačima
SRBIJA

Kengurinjo

Уз Србију навијаћу за нашу браћу Грке, Уругвај (нису признали Косово и јако су зајебен народ) и наравно за Северну Кореју. И ако нису још "сурдукнули" неку бојеву главу на Сан Франциско, Сакраменто, или ЛА.... Али и то ће!!!!

NameNo

Znači, groznica je počela!!!

Pa, svim ljubiteljima fudbala želim da uživaju nardenih mesec dana.
Mi, ostali, snaći ćemo se već!!!

Citat: ignja  12-06-2010, 12:22:19
mene nećeš naći među onima koji posle utakmice pljuju, kritikuju............ali ćeš me UVEK naći među vatrenim navijačima
SRBIJA

Ignja, ovo zvuči mnogo lepo!  :aq07:  Želim ti lepe trenutke pored TV - a.

A našim momcima, naravno mnogo uspeha u predstojećim utakmicama.

Kengurinjo

Ко сме да се опклади да ће вечерас на утакмици Енглеска - САД рокнути бомба? Хахахаха!!! Јеедва чекам!!! Поздрав за браћу Грке и ВЕЛИКА подршка Северној Кореји!!!!

SunđerBoba

SRBIJA

Znači optimista  :aq21:
Ali da razgraničimo. Protivnik sam "pljuvanja", ali kritika je ok. Pa, ne možeš da kažeš da je nešto dobro, ako nije pa da su sto puta naši  :xq008:
Uostalo, treba se rešiti nagomilanog stresa. Ali, ajde..."srce na teren", pa šta bude  :aq04:

SunđerBoba

Citat: Kengurinjo  12-06-2010, 13:24:45
Ко сме да се опклади да ће вечерас на утакмици Енглеска - САД рокнути бомба? Хахахаха!!! Јеедва чекам!!!

U bre pacifito   :xq010:

Citat: Kengurinjo  12-06-2010, 13:24:45
Поздрав за браћу Грке и ВЕЛИКА подршка Северној Кореји!!!!

Uz veliku podršku, bratska Koreja trenutno čisti braću Grke  :xq003:
Zanimljivo  :aq04:
"Za dlaku šinko" i 3:0  :xq011:

Kengurinjo

Јужна Кореја туче Грке. Да, да... Има рокне бомба и побије измет!!!! Једва чекам!!!

SunđerBoba

Citat: Kengurinjo  12-06-2010, 14:18:53
Јужна Кореја туче Грке. Да, да... Има рокне бомба и побије измет!!!! Једва чекам!!!

Koji si ti lik... :xq007:

autentik

Južna Koreja 2 : 0 Grčka

idemo dalje  Argentina - Nigerija

SunđerBoba

Citat: autentik  12-06-2010, 14:35:08
Južna Koreja 3 : 0 Grčka

Ne bre brate, 2:0 za Koreju!

Ja rekoh "za dlaku šinko" 3:0, u trenutku kad je malo nedostajalo da se to i desi. Na kraju je ipak ostalo na 2:0  :aq24:

autentik

SunđerBoba

Opa, evo ga 1:0 za Argentinu  :aq08:
Ako se Marodaona ne šlogira, biće sve ok  :aq21:

SunđerBoba

ignja

Citat: SunđerBoba  12-06-2010, 14:08:42
Hahaha, pa o tome ti pričam  :xq003:

SRBIJA

Znači optimista  :aq21:
Ali da razgraničimo. Protivnik sam "pljuvanja", ali kritika je ok. Pa, ne možeš da kažeš da je nešto dobro, ako nije pa da su sto puta naši  :xq008:
Uostalo, treba se rešiti nagomilanog stresa. Ali, ajde..."srce na teren", pa šta bude  :aq04:
složio bih se sa kritikom s tobom, kada bi oma bila upućena onom ko' će je saslušati i ko je merodavan, ovako................
ako kritiku upućuješ merodavnoj osobi OK, u prrottivnom, to mi ličil................................na ogovaranje, a ogovaranje ne volim

Kengurinjo

М А Р А Д О Н А   ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

autentik

Prođoše Argentinci  1 : 0 Nigerija

Imali Nigerijci šanse na kraju da izjednače ali videlo se da nemaju snage da trče

ne vredi....

Kengurinjo

Не бих се сложио са тобом да Нигери нису имали  кондицију. Напротив, мислим да су веома физички спремни.