Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

SVETSKO PRVENSTVO - FUDBAL 2010 - JUZNA AFRIKA

Započeo autentik, 15-11-2009, 12:36:14

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

FKJGD

Da ja igram za Srbiju jebao bih mater onom sudiji i za penal i za crveni koji nije dao kod onog lomljenja...boleo bi me kurac za kraijeru...tri dana sad necu moci da se smirim... wq154

MIK

SunđerBoba

Hm....ne znam kako sam sebi ovo dozvolila :aq15: Stvarno ne znam. A imala sam složenu priču na početku... :aq16:

ignja

Citat: SunđerBoba  23-06-2010, 22:23:36
Hm....ne znam kako sam sebi ovo dozvolila :aq15: Stvarno ne znam. A imala sam složenu priču na početku... :aq16:
svi smo negde u podsvesti imali tu priču....................ali nada zadnja umire, i još jednom se potvrdilo da je najveći protivnik razumu želja.

SunđerBoba

Povukla me atmosfera, stvarno sam se utripovala  :aq09: Ko velim, ajde...možda! Hm...stoti put kažem: - NIKAD VIŠE!

ignja

i stoprvi put će biti isto, želja, želja............................... :aq15:

SunđerBoba

Citat: ignja  23-06-2010, 22:36:47
i stoprvi put će biti isto, želja, želja............................... :aq15:

Ma pusti me ignjo sad  :aq18:
Znači, NIKAD! A do tada ćemo da vidimo  :aq24:

ignja

FLOYD

Citat: Alkar  23-06-2010, 21:30:50Ja budala ustao u 4 da gledam utakmicu  :aq16:
GOOD LUCK!

AL EVO I JA TEBE DA UTESIM, KAO STO JE NEKO MENE https://www.youtube.com/v/C4wTSSw3FA8&color1=0xb1b1b1&color2=0xd0d0d0&hl=en_US&feature=player_embedded&fs=1 , DA LAKSE SVARIM PORAZ

MA SLEPCI, SVE I BILO NEKAKO DOK NIJE USO ONAJ PANTELIC, COVEK JOS I DAO GOL, A SLUCAJNO SE NASO NA TOM MESTU I SLUCAJNO GA JE LOPTA UDARILA NA NJEGOVATA NOGATA.

JAOOOOOOOOOOOJ,
MA NE DA SE NERVIRAM VISE

SVE U SVEMU BILI SMO BOLJI I VEOMA KVALITETNO ODIGRALI UTAKMICU, E SAD STO NEMAMO GOLGETERA, JBG

CE GA NABAVIMO VALJDA DO EVROPSKOG??

DOBRO IZGUBISMO... DADOSMO 3 GOLA, NIJE NI TO LOSE

AJDE ONDAK
:aq26:

MIK NEMO SE MLOGO NERVIRAS, UTICE NA LEPOTU

ignja

Citat: SunđerBoba  23-06-2010, 22:32:31
Povukla me atmosfera, stvarno sam se utripovala  :aq09: Ko velim, ajde...možda! Hm...stoti put kažem: - NIKAD VIŠE!
još bolji odgovor od onog koji sam ti dao je :
•  Srce ima svoje razloge koje razum ne poznaje. (Pascal Blaise)

SunđerBoba

Kad sam videla da uvodi Pantelića... :aq16: Odmah zatim, dum - dum 2:0 Imao je šansu za 2:2 (ne računam ofsajd) i  jednu situaciju gde lopta bukvalno, po travi prošeće pored njega ukopanog u mestu, na sedam osam metara od gola. Ne razumem tog momka, uopšte!

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Citat: autentik  23-06-2010, 21:28:21

Sve u svemu... dobri smo dok ne dođemo do Svetskog Prvenstva a tamo uvek zeznemo stvar...

E ovo je ključno i tako se uvek dešavalo. Ovo je očigledno neki naš domet i to je to. Nema šta da se nerviramo više. Sad može da se kaže da igramo kao Francuska.  :aq21:

Gotovo.

SunđerBoba

Citat: ignja  23-06-2010, 22:47:34
Citat: SunđerBoba  23-06-2010, 22:32:31
još bolji odgovor od onog koji sam ti dao je :
•  Srce ima svoje razloge koje razum ne poznaje. (Pascal Blaise)

Ma, ignjo! Pusti me molim te!  :aq18:
Počela sam da se ježim još na snimak svlačionice sa dresovima, da ne spominjem intoniranje himne, zastave i čuda! Daleko bilo, zamalo da zaplačem i pre fijaska!

MIK

FLOYD

@BOBA
NEMA ON STA DA SE RAZUME

@MASER
NEMO TAKO, BOLJI SMO OD NJIH, IH KAKI FRANCUZI: ONI SU TOTALNI RASPAD SISTEMA, PA SUTRA VEC IMAJU ZAKAZANO SA SARKOZIEM DA SE IZJASNE, A MI, ZA RAZLIKU OD NJIH, SMO IMALI NEKU IGRU

SunđerBoba

Ma, Francuzi su prsli ko licna! Strašno!
Ovi naši, po mom skromnom navijačkom mišljenju, treba malo više da trče, brate mili! Šesterac je u par navrata bio prazan, nije imalo kome da se nabaci lopta.

autentik

Dobro... bar smo tepali nemce... to mi milo

SunđerBoba

Citat: autentik  23-06-2010, 23:15:08
Dobro... bar smo tepali nemce... to mi milo

Bar to, ako ništa drugo!  :xq066:

Svilena

Obožavam Vukajliju -  

Taktika za sledeću utakmicu reprezentacije

Napred iza pilota Pantelić i Žigić. Iza njih Jovanović i Krasić pored prozora, a pored staze Kuzmanović i Stanković!
U trećem redu Obradović i Ivanović pored prozora, a u sredini Vidić i Luković!
Stojković tu negde oko krila sa Antićem se zeza sa stjuardesama, a rezerve u repu aviona piju pivo
i boli ih k***c jer ionako nisu učestvovali u celom cirkusu!

:xq003: zaboravih da vam ostavim igračku  https://www.spitorswallow.co.za/blowme.php