Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Sport - Jagodina

Započeo autentik, 29-09-2006, 08:58:27

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 46 gostiju pregledaju ovu temu.

autentik

Tih da smo tu dobili bili bi na samo 2 boda od Vojvodine i Radnickog u direknoj borbi za 3 mesto....

tih....

Black

Valjda pih ili pljuc ili pu , mmumujbm...ali m'slim tih...

Black

Jagodina- Spartak Subotica 3 : 0

Black

BSK Borča - Jagodina 0 : 4
posle 25 kola Jagodina zauzima 5. mesto sa 41 bodom

autentik

Jaooooooooooo

kakvu su sansu propustili  da se nadju treci na listi

Da su sad pobedili bili bi na samo 2 boda od radnickog  -  samo su trebali jedan gol da umuvaju, ali jak je Borac ne da...

Black

Ja ne znam zašto , ali mi redovno pomažemo Borcu u bodovima....

Black

C.Zvezda - Jagodina 1 : 0
pomogosmo sirotinju.... :aq21:

autentik

Neverovatno

Postize Vojvodina pogodak u zadnjoj sekundi nadokande vremena i osvoji trece mesto

u svakom slucaju evo tabele da zapamtimo posto tesko da ce da se desi ovo isto ponovo

Black

Čestitam Jagodini plasman u kvalifikacije za LE. :xq004: :xq004: :xq004:
Počećemo od prvog kola predkvalifikacija i ako doguramo do 3. , ja presrećan. :xq011:

Black

Black

FK Jagodina ide u Kazahstan, u kvalifikacijama za LE ,protivnik Ordabasi,
Za njih igra bivsi napadac Jagodine Djilas.

Black

Jagodinci će biti domaćini prvog meča, koji se igra 5. jula, a revanš se igra nedelju dana kasnije u Kazahstanu.

Sledi izvlačenje drugog kola kvalifikacija, u kojem će biti žrebani Vojvodina i Crvena zvezda.

Ordabasi je osnovan 2000. godine, 2003. je dobio sadašnje ime a najveći uspeh mu je osvajanje Kupa Kazahstana 2011. godine.

Ordabasi je ove godine osvojio i Superkup svoje zemlje, a u ekipi koja je to ostvarila je i nekadašnji igrač Jagodine, Vladimir Đilas. Đilas nije jedini Srbin u timu, član Ordabasija je i Aleksandar Trajković, zanimljivo još jedan nekadašnji igrač Jagodine.

Uz po jednog internacionalca iz Ugande, Tunisa i Senegala i jednog Ukrajinca ostatak ekipe čine fudbaleri iz Kazahstana, Žalmagambetov i Karpovič su reprezentativci. Trener je Ukrajinac Pasuljko.

Kazastanskoj ekipi ovo je prvo učešće u evropskim kupovima, a jedan od klubova od kojih je formirana učestvovao je devedesetih u Kupu pobednika kupova Azije.

Grad Šimkent je najveći grad na jugu Kazahstana, ima 650 hiljada stanovnika, a Ordabasi igra na stadionu Kažimukan Munaitpasulji kapaciteta 37.000.

Black

A ako prođemo Kazahstance igramo u 2. kolu sa
Rosenborg BK (NOR)/Crusaders FC (NIR) v FK Jagodina (SRB)/FC Ordabasy Shymkent (KAZ)
Rozenborg je prejak za nas.

Didi

nema veze........barem ce da bude dobar fudbal....

Black

agodina ubedljiva protiv Albanaca
IZVOR. B92 | NĐ
Fudbaleri Jagodine pobedili su u prijateljskoj utakmici ekipu albanske Teute rezultatom 5:1.

Ekipa Sime Krunića se u Bugarskoj priprema za start sezone i kvalifikacije za Ligu Evrope. Inače, ekipa iz Albanije je jedan od mogućih rivala ekipe iz Jagodine u kvalifikacijama.

Jagodinci su odlično odigrali ceo meč i stvorili veliki broj šansi. Golove za ekipu iz Jagodine postigli su Đenić u 31., Stojković u 34, 56. i 60, i Stojanović u 52. minutu. Jedini gol za ekipu Teute postigao je Mamcaku u 65. minutu.

donwlayco

Jagodina poražena u finišu
Fudbalski spektakl na stadionu u Jagodini završen je porazom domaćina od kazahstankog Ordabasija, posle gola Mansura u 85. minutu (0:1)

https://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:387180-Jagodina-porazena-u-finisu

Black

Ivana Maksimović je danas osvojila srebrnu medalju na OI u Londonu. ČESTITAM !!!! :xq004: :xq004: :xq004:
Ivana je kćer našeg Jagodinca Gorana Maksimovića , zlatnog sa OI 1988 u Seulu.

Svilena

.

Black

Sreća što je ivana povukla lepotu na majku , a ne na Maksu... :aq21:
Inače , Maksa je moj školski drug , i još mi je u sećanju naša pijanka kojom smo mi , njegovi drugovi zajedno sa njim proslavili njegovu zlatnu medalju iz Seula , kada se vratio sa Igara i kada su prošli svi oficijelni prijemi...

autentik

Jagodina izgubila od partizana 0 : 1