Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Odbojka muskarci

Započeo svajcarac, 09-12-2007, 14:25:26

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

svajcarac

Moze li mi neko reci sta je sa muskom odbojkom u Jagodini jer sajt u izradi a od rezultata ni traga a ni glasa.

autentik

Citat: svajcarac  09-12-2007, 14:25:26
Moze li mi neko reci sta je sa muskom odbojkom u Jagodini jer sajt u izradi a od rezultata ni traga a ni glasa.

Mogu ja

trenutno su u mnogo nižoj ligi pa rezultate i ne pratimo tj. ne stavljamo na sajt

a nešto o njima će biti uskoro - samo da skupe neke slike koje i da napišu nešto o samom klubu

svajcarac

Steta da su pali tako nisko.Secam se kada smo igrali u ondasnjoj "Srpskoj" tadasnjoj III ligi a nasi protivnici sada igraju u I ligi.Bice mi drago da saznam nesto vise bez obzira na rang takmicenja bar neka redovno izbacaju rezultate i tabelu.

Zmija

Šta je sa podmlatkom Jagodine u odbojci, kako on napreduje ?
Pre svega mislim na dečake koji su za godinu-dve prešli 18 godina, kao i na mlađe generacije.

Kobac

svajcarac

Ko vodi sada odbojkase i zna li neko jel se Dragan Popovic (Zuca) vratio iz inostranstva??

svajcarac

Cuo sam da i odbojkasi "koracaju" ka eliti odnosno I ligi ??Jel`to tacno? :aq07:

Black

autentik

pobeda Srbije na SAD   3 : 0

nikad ništa nisu znali

svajcarac

Video da muska ekipa OK.Jagodine osvojila prvo mesto u drugoj ligi.
Jel zna neko da li su se direktno plasirali u "elitu" ili moraju jos igrati kvalifikacije?

Tk0pe

Nisu prosli u elitu

Tk0pe

OK Jagodina nije uspeo da se plasira u elitu posto je u doigravanju za ulaz zauzeto tek 3 mesto od 4 ekipe.Ekipu i u nowoj sezoni predvodi Nenad Ilic.Sto se tice mladjih selekcija pre svega godista 91,92,93 oni treniraju sa seniorskom ekipom i neki od njih ce owe godine (valjda) dobiti licencu za seniorsku ekipu...Toliko

autentik

svajcarac

Hvala i od mene.
Steta, bio sam ubedjen da ce i oni napraviti senzaciju i plasirati se u elitu..
Zelim svim ljubiteljima ovog sporta vise srece iduce sezone.

Tk0pe

1.OK  Jagodina                     ...........NOWA SEZONA..............
2.TIMOK Zaječar                      1.KOLO....18/19 X 2008            SAMO PRVOPLASIRANA EKIPA NA KRAJU SEZONE OBEZBEDJUJE
3.OK Niš                                    Jagodina- Topličanin               PROLAZ U RAZIGRAVANJE ZA ELITU
4.DUBOČICA  Leskovac             2.KOLO....25/26. X 2008           
5.PIROT                                     Jagodina- Timok                   SEZONA POČINJE 18/19 OKTOBRA
6.VRNJE                                 3.KOLO...01/02 XI  2008
7.VELIKI IZVOR Zaječar                 Niš- Jagodina
8.KNJAŽEVAC                         
9.RADNIČKI-KOMBANK II
10.TOPLIČANIN Prokuplje

to su ekipe koje ce se takmiciti owe godine u zoni ISTOK......
tu je raspored OK Jagodine za prva 3 kola...ostatak cu objaviti po zavrsetku

autentik

svajcarac

Hvala za informacije a mogla bi i neka slika novijeg datuma.Recimo ekipe koja je osvojila prvenstvo ili bila na razigravanju.
Slika ekipe na saitu O.K.Jagodina je dosta starog datuma i mogla bi da se stavi u galeriju iz tog vremena a neka novija sa sadasnjom ekipom na to mesto.
Pozdrav i srecno u novo prvenstvo.

Tk0pe

ajde za sliku cu videti...mada sad je guzva oko licenciranja pred nowu sezonu tako da videcemo...

Tk0pe

Nowa sezona krece u subotu/nedelju

Tk0pe

24-27.10.2008..KUP SRBIJE CETVRTFINALE

JAGODINA-OK RIBNICA GRADJEVINAR

Bilo bi lepo da napunimo halu jer timowi iz prwe lige ne dolaze svaki dan...