Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Sport - Jagodina

Započeo autentik, 29-09-2006, 08:58:27

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 100 gostiju pregledaju ovu temu.

autentik

severac

Eh a sve bi bilo drugacije da tata ima malo vise sluha za extreme.

autentik

Subota   18h  -  Jagodina - Zvezda

na Raduiu Autentik 1 sat nako zavrsene utakmice

Mac

Kao sto je bilo i za ocekivati, izgubili smo 3 prema 0 od Crvene Zvezde

autentik

Dobro je, prva utakmica posle 1918 godine  sa njima  -  polako, docice oni kod nas - igracemo mi ponovo

trenutno je prenos na RADIJU AUTENTIK

severac

Jagodina-Vlasina jel ima nekih slika,detalja sa utakmice i slicno.

autentik

Jagodina  2  : 0 Vlasina

iz keca u kec  -  tako kažu  nisam bio

autentik

Sutra  -  tj  Subota  27.09   -  od 16h   -  JAGODINA  -  JAVOR

mislim da je od 16h  -  dali sam u pravu ?

zna li ko dali je to tačno vreme ?

svajcarac

Sve utakmice u subotu 15.30
osim Partizan-Vojvodina  18.00

severac

Da li ce biti konacno okupljanja navijaca Jagodine na gradskom stadionu,jel ima neko informacije oko toga,lepo bi bilo da pocne navijanje,Jagodina je svakako to zasluzila svojim koracima od sedam milja,znam za bojkot ali treba naci neko resenje u takvoj situaciji svi gubimo,nismo mi extremi navijaci nekog velikog kluba a i tradicija navijanja nije na nasoj strani tako da treba biti realan,sve je pocelo sa okupljanem 90-tih godina na gradskom stadionu navijaca Jagodine koji su sebe zvali Mafia,imali su transparente isli a gostovanja i bili 12 igrac,kako je Jagodina tonula tako se taj pokret ugasio,sada ulaskom u prvu ligu taj navijacki pokret se opet javlja,imamo neke nove klince i lepo ime Extreme,ostaje da pobedimo sebe i da iskoristimo ovo sto imamo a to je prva liga o kojoj realno tesko da je iko ikada mogao da sanja,hajde svi da podrzimo Jagodinu koja je to zaista zaluzila,a nesporazume treba resavati u hodu,toliko od mene mislim da nisam udavio duzim postom,samo sam hteo da iznesem svoje misljenje i stavove.Pozzzz

autentik

znaš kako ja sam samo čuo priče

ne znam nikog iz navijačkog društva Extreme

ma i mi smo svi koji navijamo za Jagodinu deo društva  - na neki način

nadam se da će Extreme rešiti problem koji imaju sa klubom i da će ih biti na svakoj utakmici

severac

Pravi navijaci su oni koji nose klub svih 90 minuta,navijaju,imaju navijacke pesme,prave u svom kopu ludacku atmosferu,imaju zastave,okupljaju se sa verom da je fudbalski klub Jagodina njihov zivot,a svi ostali navijaci koji dolaze na ostale tribine,oni su naravno bitni ali takvi vise dolaze na stadion da uzivaju u fudbalu i da daju podrsku svom timu,nama treba esencija nama trebaju Extremi na tribini oni koji zive za klub i ostavljaju srce za njega.

autentik

pa dobro, ja se nebi uklopio u tu priču navijača ali sigurno ima puno ljudi koji bi

zato imam par ideja - morate nekako da ih okupite sa nekim članskim kartama navijačkim  -  i da date informaciju na NETU gde mogu de se registruju ili tako nešto

JAGODINA 3 : 2 JAVOR

pobedili smo ih

snimak utakmice na RADIO AUTENTIKU  - već je krenuo

autentik

večeras ubacujem slike

a čuo sam da se odmah nakon završene utakmice  unutra u TUNELU desila tučan  -  sad tačno nezynam između koga

ali je intervenisala policija  i  dolazila je hitna pomoć i nekog su natovarili i odveli

neko

licno poznajem nekre klince ekstreme i nije samo tu problem oko gostovanja vec i u njima samima jel recimo pisu neke odvratne grafite po centru grada i po novim zgradama svako ko se malo seta gradom vec ih je video a to se draganu nikako ne dopada a ni meni doduse sve je to lepo ali brate pisanje sprejem po gradu e to vec nemoze zato i nemaju podrsku i onda oni kao neka fora imamo mi navijacki kodeks neznam o kom kodeksu pricaju kad imaju 15 god bilo bi lepo da se prave koreografije itd ali mora donekle da se zna neki red!!
a meni se najvise svidjaju biser navijaci psuju cele utakmice i odvaljuju se cupaju za kosu itd veca je fora gledati njih nego utakmicu!!

autentik

evo slike sa utakmica

junak utakmice

i naš trener

više slika ovde ---------->  https://www.jagodina.autentik.net/sport/fudbal_jagodina_galerija10.php

GODO

Citat: neko  27-09-2008, 17:34:38
licno poznajem nekre klince ekstreme i nije samo tu problem oko gostovanja vec i u njima samima jel recimo pisu neke odvratne grafite po centru grada i po novim zgradama svako ko se malo seta gradom vec ih je video a to se draganu nikako ne dopada a ni meni doduse sve je to lepo ali brate pisanje sprejem po gradu e to vec nemoze zato i nemaju podrsku i onda oni kao neka fora imamo mi navijacki kodeks neznam o kom kodeksu pricaju kad imaju 15 god bilo bi lepo da se prave koreografije itd ali mora donekle da se zna neki red!!
a meni se najvise svidjaju biser navijaci psuju cele utakmice i odvaljuju se cupaju za kosu itd veca je fora gledati njih nego utakmicu!!
Ne svidja se Draganu!? Sve su to obicne puvadzije,koje su pobegle od Dragana,od navijaca Vojvodine i beze od svih. DA SU EXTREMI DRAGANU BI  ODAVNO PEVALI - MOZES DA NAM ...TA NA NA.
Samo da se zna, moje selo ima tablu na kojoj pise rezultat ,FK Jagodina ni to. Bem ti evropski stadion.
Fudbalerima cestitam na pobedi.

neko

pa naravno da su puvadzije ja sam siguran da nas 100 tinak koji sedimo na zapadnoj tribini mozemo ladno da pogazimo i one navijace vojvodine uopste svi ti navijaci su obicne puvadzije koji su jaki samo u masi gde su uvek najteza gostovanja i zvezdi i partizanu pa u cacku kragujevcu gde se ne biju sa drugim takozvanim ekstremnim navijacima vec sa obicnim ljudima koliko samo ima na zapadu onih starih ludaka koji su se bili po kafanama ceo zivot pa takav jedan moze da taba i 5 slaninara delija grobara ili kako hoces a da ne pricam o ovoj nasoj deci koja se kao nesto kurce!
tabla ce biti i to elektronska stadion izgleda 55 puta lepse nego sto je bio a bice 555 puta lepsi kad se zavrsi tako da nerazumem u cemu je tvoj problem po tom pitanju!!

severac

Ljudi molim vas nemojte da se prepucavate izmedju sebe,stara ekipa navijaca Jagodine je ustvari ekipa koja je pratila Zvezdu i Partizan,ja licno imam oko 200 utakmica gledao sam Zvezdu gde god sam mogao,i sve karte sa svih utakmica cuvam i danas,tadasnja Mafia sa iskustvom navijaca koje smo imali pocela je da prati Jagodinu,ja sam imao plavo beli transparent koji sam licno napravio tada,ovo sto se danas desava sa fk Jagodinom tada smo mi mogli samo da sanjamo,zato kazem treba se ujediniti i svim srcem biti uz Jagodinu,glas o Extremima kao navijacima moze da se cuje daleko,bez obzira kakva nam je liga izgradjene navijacke grupe po evropi prate sve,a Palma je najavio borbu za Evropu sto je nevidjena sansa za Extreme,tu treba samo malo pametii malo dobre organizacije i rezultati bi bili izvanredni,naravno nisam za to tuce sa drugima i slicna sranja,naravno svakog ko ga trazi treba ga posteno odvaliti,ali danas to nije poenta kod pravih navijackoh grupa se ipak u danasnje vreme vrednuju druge stvari.Stadion se gradi i bice sa licencom UEFA tako da tu ne treba  gajiti pogresne iluzije,verujte za dobijanje takve licence jednostavno nema improvizacije,pa Borac nema licencu i igra protiv Ajaxa na groblju,sta vam je ljudi dajte organizujte se malo,smislite navijacke pesme radite na omasovljenju pokreta,smislite koreografiju i videce kako sve to dobija neki pravi smisao.

svajcarac