Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Nove Zgrade - Stare Zgrade - Jagodina

Započeo autentik, 27-09-2008, 13:02:04

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Loremo

Citat: nickollica  23-10-2008, 13:30:23
sve sve...ali ako neko pomisli da mi zatvori ratka sodadziju zbog globalizacije ili neke tamo high-tech zgrade...zna sta mu sledi...
ljudi...
save RatkA-sodadziju!!!!!!!!
Koliko sam samo kokta popila kod njega.... :aq26:

Citat: government  23-10-2008, 15:08:35
U jednoj od ovih kuca  ovde gore, rodjen je moj deda.
Lepe kuce nema sta , ali ona zvezdaska kuca je malo prejaka, otprilike rani  neoseljacizam.Mesavina stare srpske kuce i americkog stila jos moze da prodje i svidja mi se ali kao da je farbala Zorica Brunclik.Vidim da je i kuca u blizini ofarbana isto , kuku nama.
Ratko is not dead!!!
:xq005: :xq005: Bre, government..... cak i kad sam depri mozes da me nasmejes...  :aq26:

Ivanka

Kad smo već kod Ratka sodadžije- je li još živ?

vesna05

Ziv je Ratko,cak i ja znam ko je Ratko Sodadzija,vidjam ga jer cesto prolazim pored njegove radnje

Sawovsky

Ivanka

Dak

Covek je radnju otvotio 46'.Razgovarao sam sa njim jos dok je cuo dobro,bio je i u partizanima.Od kad znam za sebe-znam i za njega.Nadam se da ce njegov unuk da nastavi sa tim poslom.
A koliko sam kokti i ja popio kod njega Loremo-ne znam ni sam?!

Dak

Citat: bevana  23-10-2008, 21:48:57
unuk i radi sada
Ratko uglavnom drema i uziva u radnji
:xq011:
Znam.Bio sam kuci pre par nedelja i NARAVNO da sam svratio na jednu koktu. :xq011:

Gogy

Citat: government  23-10-2008, 15:08:35
U jednoj od ovih kuca  ovde gore, rodjen je moj deda.
Lepe kuce nema sta , ali ona zvezdaska kuca je malo prejaka, otprilike rani  neoseljacizam.Mesavina stare srpske kuce i americkog stila jos moze da prodje i svidja mi se ali kao da je farbala Zorica Brunclik.Vidim da je i kuca u blizini ofarbana isto , kuku nama.
Ratko is not dead!!!
Ni meni se ne svidja ta boja tako jako crvena ali mi se svidja puno odluka da se takva stara i lepa kuca preuredi......za malo da ispadne da imam los ukus, po mome bi ta kuca bila ofarbana u bez i braon, verovatno ne bih udarala u oci i bila bi prijatnija za posmatranje......cini mi se da u Ribaru postoji jedna tako stara kuca od porodice Stajic i preuredili su je bas mi se cini u belo i braon i prelepa je cak su je i na  RTS  jednom pokazali.

Fanta

Gde li sam ja bila kad su mi slikali kucu  :xq003:

...  :aq28:

ribica

government

Ama ziv je Ratko umro nije.
Nego hocu da kazem da treba da nastavimo njegovo delo uprkos brojnim teskocama i napadima usmerenih od unutrasnjeg i spoljnog neprijatelja kojI tezi da srusi tekovine nase tradicije.Mada moram da  priznam da mi je malo sumnjivo, kad god prodjem pored radnje  Ratko uvek stoji na istom mestu i ne pomera se.Da ga onaj mali nije preparirao i sad prima njegovu penziju?? :aq15: Gad demit! :xq008:
Ratko LIVES II
Ta kuca je bila braon bez ili slicno i izgledala je ok ali selja je mnogo gledao latinno serije pa je izgleda tamo i video takvu kombinaciju i resio da  i on ima takvu.

Gogy

Ta kuca je bila braon bez ili slicno i izgledala je ok ali selja je mnogo gledao latinno serije pa je izgleda tamo i video takvu kombinaciju i resio da  i on ima takvu.
[/quote]

hahahhaha......il je ziveo mozda preko Morave

Sawovsky

I meni su slikali dedinu pekaru sad vidim :)

nickollica

ziv je ratko umro nije.. :xq011:
1.ajmo svi kod ratka...taman da se druzimo i da ga finansijski pomognemo
2. jedini je ratko na braniku globalizacije...(i njegov unuk)
jbt..klaker je oko 20 kinti...

Ivanka

Ratko je legenda, zaštitni znak Jagodine.

autentik

Loremo

Bravo Autentik  :aq05:  jaooooo nostalgije......

Ej, pa kod njega se NISTA nije promenilo, stolovi i stolice iste, ova plava, plocice ...sve kao nekada.....  :xq004:

A vidi njega, dobrice...

Da nam jos dugo pozivi, NAS RATKO SODADZIJA!!!!! :aq26:

government

Ogresih se o malega. Kokta za sve !!!!

Dak

E nostalgija drma tek sad.Vracaju se uspomene,ispijene kokte...Vala Ratko i jeste covek koji ide u legendu sa svoji soci!

Dak