• Dobro došli na Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin.

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Glavni meni

Exit ili Guca???

Započeo ookkii, 24-08-2007, 22:21:43

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

evo par slika kako je to izgledalo

Dak

Citat: nesa_skazi poslato 26-08-2008, 11:02:13
Tradicija suzi da bi se rusila,zato ukinimo gucu:) Da se ja pitam ni guca ni exit,samo beer festovi sirom srbiije i  motorijade.
Ja stvarno ne znam sta je sa tobom.Guca je nesto cisto srpsko sto tebe ocigledno ne zanima.Motorijade su strana izmisljotina,a beer festovi-samo ime ti kaze-na engleskom je.

Andrijana

U prawu ste.Gutca i Exit se ne mogu uporedjiwati.Gutca e neka srpska traditzija,na koy e wredelo otitji i dobro se zabawiti.Sada e postala wlasnishtwo fensitja & fenserki,maminix i tatinix sinowa,koji nisu xteli ni da tcuy za Sabor trubatca.jer im e to bilo seljatcki.Gutca wishe nie ono shto e bila.
Dok Exit,Exit koe e to zadowoljstwo?!Swi mi iamo swoja mishljenja,tako da bi bilo gloopo sa moje strane da bilo shta loshe kazhem za takwo oqpljanje.Znam i da smo po njemu mnogo poznatiji,nego po Gutci,ali Srbi su uwek bili poznatiji po onome shto je najgore...
PoZz od mene...

Nesa@

Ni jedno ni drugo,naravno!Rock scena je odavno iscezla sa ovih,Srpskih,prostora na zalost.I ponavlja se ono iz Krvave Bajke:Bilo je to u jednoj zemlji seljaka...

Dak

Citat: Nesa@ poslato 06-11-2008, 22:50:28
Ni jedno ni drugo,naravno!Rock scena je odavno iscezla sa ovih,Srpskih,prostora na zalost.I ponavlja se ono iz Krvave Bajke:Bilo je to u jednoj zemlji seljaka...
Samo sto ostadosmo zemlja seljaka.

LaraCroft

Nesa@

Joooooj Guca nikako,da ne kazem zbog cega.Mada ni o Exitu nemam neko misljenje bas.

Dak

Citat: Nesa@ poslato 08-12-2008, 23:59:17
Joooooj Guca nikako,da ne kazem zbog cega.
Sto ne bi rekao,kazi i nama da znamo.

Ivanka

Slovenci su poludeli za Gučom. Masovno dolaze. Ove godine ih je bilo oko 20 000.

STRANACH

Ja pamtim odlicne provode na Zajecarskoj gitarijadi,ali samo uspomene su i ostale.
Guca mi je nekako trenutno bliza,mozda i zbog prijatenja koje imam iz susednog sela ali tako je GUCA.

LaraCroft

Svaka cast,idi u Gucu onda.Pozdrav i Srecan put.

pera mocart

Nama treba jos devedeset festivala,mi smo ti oko kojih se ceo svet vrti.Jel postoji kod nas neki festival sa klasicnom muzikom; Bemus,Nimus,Nomus,,,pokojna,, MUZICKA JESEN;; TO mozda i nije od tolikog znacaja.Kultura-jaka stvar.Ispada da mi imamo samo ,,satorsku,,kulturu.VASAR-GUCA-revija pijanaca i agresivnosti.Od tih posetioca Guce,dobar deo nema pojma ko je i nastupio,a kamoli sta je svirao.Neko kaze  ,,ma zezanje,, Pa neka tako i ostane.  EXIT je vec Americko sr... NA KVADRAT: Galama koju stvaraju narkomani ,a to je bas in.Malo sto je i to postala svakidasnja slika sa nasih ulica,mislim na decu koja se truju narkoticima, steta za tu mladost. Nisam nostalgicar(KAO BOJAGI); ALI MISLIM da je nas narod navikao na ,stafetu i slicna okupljanja. Eto to je EXIT i GUCA: Pametan smo mi svet,i ne dozvolimo Trulom zapadu da nas ne pokvari.

coce

STRANACH

Obijasni malo sto si tako skrt na recima?

Dak

krimortus

pa nije dovoljno... nekome je to nejasno zasto guca tako da u nastavku bi trwebalo neko objasnjenje

Dak

Pa evo objasnjenja.
Ja nisam bio u Guci,ali ono sto sam video je dosta tipicno za nas,za Srbe.Mogu da se vide narodne nosnje,tradicionalna srpska jela,sajkace i kokarde na sve strane...Muzika koja se tamo svira,mozda gresim,ali se svira samo kod nas.Ima sigurno dosta toga sto se ljudima ne svidja i sto ne valja,ali je Guca nesto nase,a mi se izgleda stidimo toga.Gledam ovde kod mene,u Norveskoj,sve sto je norvesko se velica tek tako!A nije nesto posebno.Ali je norvesko i oni se busaju u grudi sa tim.Ispred 90% kuca se nalaze jarboli na koje stavljaju zastavu kad je neki praznik!Cak postoji i zakon po kome se zna kad se zastava postavlja,a kad sklanja.A mi?Smeta nam ono sto je nase!Kako je tako je,ali je nase.

Nesa@

Drago mi je Dak sto tako mislis,samo da znas,da smo mi jos daleko od Norveske!

coce

Nesa@