Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Zapitaj se

Započeo gremlin, 10-01-2009, 13:49:12

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 16 gostiju pregledaju ovu temu.

muzikoholik

NEKO,cime se ti bavis kad ne visis po ovom forumu,jer izgleda da si ti najstalniji gost u "kafanici kod AUTENTIKA"? Ostalo mi jos par kockica da sklopim mozaik tvog psiho-profila??? Zezam se,ozbiljno te pitam,sta radis da obezbedis egzistenciju??Sta ti je profesija,zivo me interesuje...

A posto je tema ZAPITAJ SE,evo razloga da svi stave prst na chelo!!
Vracamo se u petak sa svirke,i zastanemo ispred neke brze hrane da uzmemo po pljesku,ali naprasno izgubismo apetit.Chetiri tipa na 20 metara od nas se iznabadase nozevima kao u kasapnici...

Sad se ja pitam kuda ide ovaj svet.Verovatno ce vecina da pohita kod Kineza da nabavi poveci set kuhinjskih nozeva,ko zna sta kad moze da zatreba.Opases 2,3,4 komada pa pichi kroz centar Jagodine...

Ko se jos nije ZAPITAO,mislim da bolji(chitaj:gori) razlog nije mogao da nadje :aq25: :xq010:

neko

sta ja radim i cime se bavim kako zivim od cega zivim to mozda saznas jednom ali uzivo a ne ovako preko foruma!!!

sta tera ljude da se bodu nozevima bas i mene zanima neznam zasto to meni postavljas kao pitanje jer ni u jednom mom postu nemas pozivanje na nasilje vec na lepe stvari zivota 1000 lepih stvari rostilj 250 na sat kurve lake zenske sponzoruse pa volim da popgledam i dobru utakmicu i mali milion stvari ali niti me ko bode niti koga bodem nozem i bio sam neznam ni sam gde sve i u kakvim diskotekama i nigde mi se nista nije desilo sada ima tu i faktor srece naravno da postoje bolidi ali u jagodini toga ima dosta manje nego u vecini evrope a da ne pricamo van granica evrope!
tako da neznam sta je tvoje konkretno pitanje u vezi tog kasapljenja??

muzikoholik

Citat: muzikoholik  18-01-2009, 18:08:53
  NEKO,cime se ti bavis kad ne visis po ovom forumu,jer izgleda da si ti najstalniji gost u "kafanici kod AUTENTIKA"? Ostalo mi jos par kockica da sklopim mozaik tvog psiho-profila??? Zezam se,ozbiljno te pitam,sta radis da obezbedis egzistenciju??Sta ti je profesija,zivo me interesuje...

A posto je tema ZAPITAJ SE,evo razloga da svi stave prst na chelo!!
Vracamo se u petak sa svirke,i zastanemo ispred neke brze hrane da uzmemo po pljesku,ali naprasno izgubismo apetit.Chetiri tipa na 20 metara od nas se iznabadase nozevima kao u kasapnici...

Sad se ja pitam kuda ide ovaj svet.Verovatno ce vecina da pohita kod Kineza da nabavi poveci set kuhinjskih nozeva,ko zna sta kad moze da zatreba.Opases 2,3,4 komada pa pichi kroz centar Jagodine...

Ko se jos nije ZAPITAO,mislim da bolji(chitaj:gori) razlog nije mogao da nadje :aq25: :xq010:

Tebi sam postavio konkretno pitanje,a ovo u vezi opisanog dogadjaja je bilo opste mesto,sto sam i naglasio...ti mozes da das komentar,a i ne moras,ustvari dovoljno si prokomentarisao...bitno je da ga u Jagodini ima manje"NEGO U VECINI EVROPE"(sto je najbitnije u svemu). Ja sam u zivotu imao preko 1000 zivih nastupa,a ovu krvavu scenu sam video samo jednom u zivotu i to vracajuci se sa svirke iz Jagodine...elem chak nije ni bitno sto je u pitanju Jagodina,vec,EJ BRE LJUDI SE NA OCHIGLED DRUGIH BODU NOZEVIMA U CENTRU GRADA JEDNE "civilizovane"ZEMLJE!!!

To je ono oko chega se treba ZAPITATI...

Luna

dragi NEKO,

ispod nivoa mi je,a i godine mi ne dozvoljavaju da razmisljam o tvojim ponudama!
sta NEKOM vredi i visoki koeficijent inteligencije ako je usmerena u pgresni pravac?

neznam samo ko tebe uopste PUSTA napolje?
i ko ti dade taj kompjuter u ruke?

marka garderobe nije vazna nego ONAJ KO GARDEROBU NOSI I KAKO JE NOSI !

autentik

Citat: neko  18-01-2009, 19:21:59
sta ja radim i cime se bavim kako zivim od cega zivim to mozda saznas jednom ali uzivo a ne ovako preko foruma!!!

sta tera ljude da se bodu nozevima bas i mene zanima neznam zasto to meni postavljas kao pitanje jer ni u jednom mom postu nemas pozivanje na nasilje vec na lepe stvari zivota 1000 lepih stvari rostilj 250 na sat kurve lake zenske sponzoruse pa volim da popgledam i dobru utakmicu i mali milion stvari ali niti me ko bode niti koga bodem nozem i bio sam neznam ni sam gde sve i u kakvim diskotekama i nigde mi se nista nije desilo sada ima tu i faktor srece naravno da postoje bolidi ali u jagodini toga ima dosta manje nego u vecini evrope a da ne pricamo van granica evrope!
tako da neznam sta je tvoje konkretno pitanje u vezi tog kasapljenja??

AAAAAAAA  KOLKO TEBI DOBROOOOOOO !

neko

pa postoje ljudi koji uzivaju o u tome malopre nisam imao puno vremena da ti pisem detaljno i sam kazes da si imao 1000 svirki i da to nije tako cesto recimo imam drugara koji je ostao polu invalid od pada motorom i mislis li da je nesto promenio u zivotu ne bez obzira sto ima zenu i dete kod kuce i dalje ganja motor kao i pre znam coveka koji nema jednu nogu takodje je izgubio u nesreci sa motorom i i dalje vozi motor sa protezom a posto je leba onda moze da je desna bilo bi nezgodno jel nema osecaj za kocenjem e tako je i to kod pojedinih ljudi uzivaju u tucama izbodes ga nozem zasiju ga i on i dalje ide da se bije lomis zube kosti i on te i dalje trazi uzmes pistolj ubijes on dobije to sto je trazio a ti 15 god robije!!!

jednostavno poroci su neizlecivi kurvar ce celog zivota da se kurva kockar da se kocka batinas ce da se bije narkoman da se drogira alkos da pije mozda prestane na 1 god 2 ali u 99 posto slucajeva se uvek tome vracas!
e sad svakome je nesto potrebno u zivotu da bi se isticao po necemu i da voli nesto da radi e sad zamisli situaciju da se rodis ruzan glup majka domacica otac neki fizikalac napunis 14 god za kitati se dize jer tako ali te ni jedna devojka ne gleda jer si ruzan a pored toga tvoji nemaju kintu ni za dobre krpice glup si neznas da pricas nemas nikakvu zvaku i sta ti onda u zivotu mozes da radis??
da nosis ugalj na zeleznicku ili da se bijes drogiras bodes nozevima itd ali uvek se odlucis za ovu drugu varijantu jel mislis da ce konacno nekako postati neka faca i da ce ljudi pricati o tebi i kada tako krenes onda moras da nadjes zrtvu ako istabas nekog obicnog klinca na ulici navucices policiju za vratom da se kacis sa nekim normalnim momcima opet moze da navuces policiju a i da te izreseta jel nezna se ko je ko i ko ima prangiju i u tom momentu se nadje neki baja koji ima isti profil licnosti kao ti i vi se onda tabate jurite po gradu bodete malo nozevima pa kad izadjes iz bolnice opet se bodete nozevima i tako u krug dokle to nema kraja svaka cast izuzecima koji su se izvukli!
inace oni medjusobom cak se i ne ganjaju znam lika koji je ubo drugog nozem i ovaj mu ladno oprostio i nije ga tuzio i on dobio neki smesan zatvor pa tako ponovo do sledeceg svadjanja i ko ce tu koga da izbode ovo je profil takvih koji se kasape pred pekarom sad ima i drugacijih situacija ali jedna velika vecina su upravo ovakvi kakvi sam ih opisao!!
takvih ima svuda u svetu nije tu kriv ni poalma ni bus ni tadic ni angela merkel negde ih je vise negde manje ali jednostavno nema te drzave i nema tog grada gde nema takvih likova a jagodina i srbija uopste spadaju u grupu drzava sa jako malim rizikom ako se recimo setas negde nocu itd daleko je beograd po sigurnosti ispred londona pariza berlina atine moskve a o juzno americkim gradovima necu da govorim posto je tamo rizicno i u policiskoj stanici izuzev kube ali to je zato sto za te ljude tamo nije sloboda vec diktatura jel u demokratiji kod njih vlada sistem ko kog stigne krstacu mu digne!!
recimo drzave jugoistocne azije su jako bedne ali dosta bezbedne dok postoje drzave koje su jako bogate ali bezbednost je na niskom nivou i to ima dosta veze sa mentalitetom ljudi socijalnom razlikom i jos dosta toga!!

Luna

pretvorismo se u  TRIBINU ! napredujemo!

neko

luna upravo je u tome razlika izmedju niskog i visokog stepena inteligencije zato sto vecina ljudi sa niskim stepenom inteligencije ne razumeju da je upravo visok stepen inteligencije vuce za sobom neke stvari koji svim obicnim ljudima deluje jako cudno upravo zato sto njihov mozak nemoze da isprati i da ukapira tako nesto!!

recimo velika vecina obicnih ljudi u sexu vide samo klasiku dok velika vecina ljudi koja ima iq 150 i jace uziva u sm i razno raznim drugim stvarima sto je obicnim ljudima nezamisivo a zasto je to tako zato sto obicnoi ljudi nerazmisljaju svojom glavom vec rade ono sto im se servira dok inteligentan covek pre ce da umre nego sto ce da radi sto mu neko servira radi ono sto mu stvarno cini zadovoljstvo i gleda dalje od svog nosa!!

a inace ako ti godine ne dozvoljavaju da prihvatis moje ponude onda zasto mi saljes ponudu da idemo da spavamo na kubi!
ako si patrijahalna i ozbiljna zena kako tebi moze tako nesto da se omakne mislim da je moja ponuda da te provozam do mijatovca i nazad mnogo kulturnija od ove tvoje da idemo zajedno na kubu??

Luna

Citat: Luna  17-01-2009, 22:06:59
pa ajmo svi na Kubi da spavamo,bas ta vidimo.

jesi ti Neko bio na Kubi i kada zadnji put?

PROCITAJ MALO BOLJE!

a o IQ sada sam ukapirala:  pise li ovde jos neko tvojim stilom?
ne.
zato sto smo neinteligentni.

meni je zao,ne zelim da te uvredim,ali iz tvojih divnih postova proizilazi samo jedno:
ADHS sindrom - deficit koji izaziva kod nekih ljjudi zelju za privlacenjem paznje,najcesce negativno;
(na nasem-uvek pisas uz vetar da bi bio u centru paznje iako zbog toga i patis)

KOMPLEKSI

ajde bre sortiraj se malo pa predji na neku normalu.

Dak

Majko mila,pa vi se ljudi i dalje palite na NEKOG!Pazi samo da ga ne naucite necemu.

muzikoholik

Citat: Dak  19-01-2009, 10:42:02
Majko mila,pa vi se ljudi i dalje palite na NEKOG!Pazi samo da ga ne naucite necemu.

GASIM SE MOMENTALNO...Sizifov posao to bese... :aq20:

Luna

ma hocu ja rado,nego on izmislio da ja hocu sa njim na Kubi!
e to nece proci,ja sam postena zena!
pa jesam li ja ratni zlocinac?

gaaaaaaaaaaaasim, ako me ne cacka.

STRANACH

Citat: Louis  18-01-2009, 11:30:46
Citat: neko  17-01-2009, 20:28:23
inace niko mi nije radio tuning imam samo felne koje nisu original raditi tuning na auto je cista ciganija i kvari se izgled automobilu sem par detalja ili u slucaju da ti recimo bude fabricki tuning tipa abt,mtm,brabus ali lepljenje spojlera mi je odvratno i sto je najgore poisle 1 god se to sve raspada!!
:xq003:
Tuning i styling su dve razlicite stvari i ne moraju da idu zajedno!
Primer: Yugo koji izgleda kao svaki yugo, a ima masinu od 90 konja, sa poboljsanim drzanjem i poboljsanim kocionim sistemom je tuning, a menjanje izgleda dodavanjem svega i svacega je styling! Onaj prvi ide ko metak a drugi samo izgleda i ne mora da bude uopste pojacan! :xq008:
Tuning = stelovanje :xq011:
Styling = izgled :aq15:

Louis-e nekima je dovoljno sto su samo geografski u evropi,ostala "neshvatljiva"cuda i novotarije trulog zapada im uopste nisu potrebni.
Ma sta oni znaju mi smo ti naj,naj,naj..............
................."fabricki TUNING"... :aq15:

gremlin

Zapitaj se, kako možeš biti bolji i pomoći sebi, ako pomogneš drugom. :aq22:

STRANACH

opet ovaj filozofira...............

gremlin

Pa tema je filozofska, zapitaj se da nije. :aq28:

STRANACH

Evo bas se pitam onako u sebi...............

vesna05

Evo ja sam se zapitala pre neko vece.....naletela sam slucajno na Palmin profil na fb :aq16: i pitam se ko ga uredjuje,prvi prijatelj mu je Seselj
Nije bas u skladu sa onim o cemu ste raspravljali ali ja se eto,zapitah to pre neko vece,nakon sto sam se slatko ismejala

Luna

draga vesna ooo5,

ovde je sve u skladu.

gremlin

Zapitaj se zašto ovaj 4um ima oko 700 gostiju i kako možeš da ih privučeš da se registruju i druže se sa nama :aq26: